Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Harzhöhe

Naturskøn miniferie med 3 overnatninger, All Inclusive og mulighed for at opleve Goslar julemarked. Pris pr. person.

Hotel Harzhöhe

Naturskøn miniferie med 3 overnatninger, All Inclusive og mulighed for at opleve Goslar julemarked. Pris pr. person.

En tur til Harzen er som en rejse ind i et smukt kuperet eventyrland med slotte, bjerge, skove, søer og hyggelige byer med charmerende bindingsværkshuse. 

 

Oplevelsen bliver kun bedre, når I bor på Hotel Residenz Harzhöhe, hvor I får All Inclusive, så I ikke behøver at bekymre jer om, hvor I skal spise, men bare kan bruge tiden på herlige oplevelser og at nyde feriedagene mest muligt. Og det står jer frit for, hvad I vil besøge og hvornår, turen er nemlig en kør-selv-tur, så I kan tage den i jeres eget tempo.

 

Med et utal af vandre- og cykelruter i nærheden af hotellet er der rig mulighed for at opleve det smukke landskab på en aktiv ferie. 

 

Særligt for dette ophold:

 • Mulighed for at tage på julemarked i UNESCO-byen Goslar
 • All Inclusive inkluderet
 • Harzen kan tage pusten fra enhver med sit smukke afvekslende landskab med høje skovklædte bjerge, dybe dale, bratte klippesider, rislende små floder, brusende vandfald og klare søer

 

Opholdet inkluderer:

 • 3 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
 • All Inclusive alle dage 
 • Voucher til Fleggaard på 1 flaske vin
 • Rabatkort til designeroutlettet i Neumünster 

DEALpris 1.150 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst søndage, mandage og torsdage fra den 30. november til og med den 21. december 2023.

 

OBS: Der er udsolgt fra den 30. november til den 3. december 2023, fra den 7. - 12. december 2023 og fra den 14. - 17. december 2023.

 

Bemærk: Der skal betales obligatorisk Gastbeitrag på 2,30 € pr. person pr. nat. Afregnes på hotellet. Børn betaler halv pris.

 

Vær opmærksom på, at turen er en kør-selv-tur. 

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

 • Enkeltværelsestillæg: 400 kr. pr. værelse pr. ophold
 • Barn 0-5 år i forældrenes seng: Gratis
 • Barn 6-10 år: Halv pris
 • 1 ekstra overnatning med All Inclusive: 400 kr. pr. person

 

Bemærk: Der er et begrænset antal værelser med mulighed for opredning. Max 1 opredning pr. værelse. Børnerabatten kan kun opnås ved 2 fuldt betalende pr. værelse.

 

Værelset bliver kun rengjort på afrejsedagen. Ekstra håndklæder kan fås på forespørgsel, og ønskes der rengøring af værelset under opholdet, skal dette bestilles i receptionen inden kl. 10.00.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00-18.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Hotelhygge og skønne omgivelser

Hotel Residenz Harzhöhe er beliggende i det smukke skovlandskab i kurbyen Hahnenklee og rummer bl.a. et lille wellnessområde med indendørs pool og massage (mod betaling).

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et behageligt værelse med eget bad, toilet, tv og telefon. Hotellet har endvidere elevator, restaurant, bistro og bar.

 

All Inclusive

All Inclusive er gældende fra ankomstdagen kl. 15.00 til og med morgenmaden på afrejsedagen. Måltider serveres således: 

 

 • Kl. 07.00 - 10.00: Morgenmad
 • Kl.12.00 - 13.00: Middagssuppe eller alternativ madpakke; som man selv smøre ved
  morgenmadsbuffet (indpakning af madpakke: skal hentes ude i receptionen)
 • Kl. 15.00 - 16.00: Kaffe, the og kage
 • Kl. 17.30 - 20.00: Aftensmad (kold/varm buffet)
 • Kl. 10.00 - 20.30: Udvalgte drikkevarer - tag-selv ved restauranten (fadøl, husets vin rød/hvid, 
  alkoholfrie drikkevarer, the og kaffe)

 

Bemærk:

 • Drikkevarer må ikke medtages på værelserne
 • Forældre er selv ansvarlige for, at deres børn ikke får alkoholiske drikke
 • Til alle måltider gælder frit valg af siddepladser, og der kan ikke reserveres bord, medmindre I er mere end 5 personer. Så skal der reserveres bord. Dette sker i receptionen
 • Husk altid at have værelses-ID med

 

Ferieparadis for naturelskere

Når I besøger Harzen, kan I nyde områdets friske luft og smukke afvekslende landskab med høje skovklædte bjerge, dybe dale, bratte klippesider, rislende små floder, brusende vandfald og klare søer. Området har i mange år været et eftertragtet rejsemål for danske turister på grund af den friske luft og skønne natur.

 

Det nordlige tyske bjergområde kan tage pusten fra enhver med sit storslåede og afvekslende landskab, hvor høje, skovklædte bjerge på op til 1000 meters højde ligger side om side med gamle, maleriske landsbyer.

 

En af de bedste måder at opleve det eventyrlige naturlandskab på er at tage en cykeltur - på mountainbike eller almindelig cykel - og følge én eller flere af Harzens mange spændende cykelruter. Områdets storslåede natur kan naturligvis også opleves fra bilen.

 

Det kan også anbefales at køre til hængebroen Titan, der er en næsten 500 meter lang stålhængebro, som er spændt ud over den smukke Rappbodetal dam. Her bliver I mødt af den friske bjergluft og er omgivet af skov og vand.

 

Muligheder for ski

Hahnenklee er en lille bjergby med svævebane til det højeste bjerg, Bocksberg, hvor der er en fantastisk udsig og som også er et ideelt skiområde for familier. Området er velegnet til både langrend og alpint skiløb med sine ca. 25 km langrendsløjper og 5 alpine pister - så uanset om I er nybegyndere eller professionelle, store eller små, vil I finde gode muligheder i Hahnenklee.

 

Julemarked i Goslar

Blot 20 min. kørsel fra Hahnenklee ligger Goslar, der er den største by i Harzen og et yderst charmerende bekendtskab. Dette understreges blot yderligere, når byen udsmykkes med alskens lys og julerier i forbindelse med det årlige julemarked. Julemarkedet er kendt som et af Tysklands smukkeste og finder sted i den UNESCO-optagede gamle bydel, hvor I blandt andet kan lade jer overvælde og betage af en lysende skov af juletræer.

 

Om Lauritzen Rejser

Lauritzen Rejser er specialister inden for kør-selv-rejser, éndagsudflugter og grupperejser. De er en af Tønders ældste virksomheder og er et lille, professionelt firma, der vægter tryghed og tillid højt, og som hver dag arbejder hårdt på at imødekomme deres gæsters ønsker. Lauritzen Rejser prioriterer god service og glade gæster – det er deres opskrift på en god rejse, uanset om den står på storbyferie i Berlin eller oplevelser under hjemlige himmelstrøg.

 

 

Hotel-Harzhöhe.jpg

Ophold på Hotel Harzhöhe i Harzen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail