Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Smukke bryn og vipper

Få rettet dine bryn og farvet både bryn og vipper professionelt hos Frisør Burmølle i Aalborg.

Smukke bryn og vipper

Få rettet dine bryn og farvet både bryn og vipper professionelt hos Frisør Burmølle i Aalborg.

Med denne deal kommer du ikke bare til at se knaldgodt ud - du kommer også til at spare tid om morgenen!

 

Karoline fra Frisør Burmølle, der er i gang med sin uddannelse som frisør, står nemlig klar til at rette og farve dine bryn og vipper, så du ser fantastisk ud - helt uden bøvl med mascara, pincet og øjenbrynsblyant.

 

Du får:

  • Farvning af bryn og vipper
  • Retning af bryn med voks

 

DEALpris 127 kr. Normalpris 255 kr. Spar 50 %

 

Et naturligt resultat

Med en pincet kan det være supersvært at få fat i de allermindste og mest genstridige øjenbrynshår. Derfor bliver dine øjenbryn rettet med voks, så de står knivskarpt i et snuptag.

 

Når øjenbrynene er rettet og både bryn og vipper er farvet, kan du glæde dig over et resultat, der fremstår både flot og naturligt. Behandlingen vil fremhæve dine naturlige bryn og vipper med en farvetone og form, der passer til dig og dit ansigt. 

  

Up-to-date

Hos Frisør Burmølle har alle ansatte den 4-årige frisøruddannelse eller er ved at erhverve sig den, og salonen har gennem tiden uddannet mange elever. Dette betyder, at du som kunde er sikret en topprofessionel behandling, og at salonen altid er ajour med nutidens mode inden for hårbranchen. 

 

Frisør Burmølle deltager desuden hvert år i ekstraordinære undervisningsarrangementer i Paris for hele tiden at forbedre og holde sig up-to-date inden for trends og mode.

 

Du finder Frisør Burmølle i centrum af Vejgaard, hvor der er gratis parkeringsmuligheder lige uden for døren og på parkeringspladsen lige rundt om hjørnet. 

Flotte bryn og vipper i Aalborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail