Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Polsk slotshotel

Kør selv-ferie til Kliczkow-slottet inkl. 2-6 overnatninger med halvpension. Rejs som par eller familie i maj 2023 - mar. 2024.

Polsk slotshotel

Kør selv-ferie til Kliczkow-slottet inkl. 2-6 overnatninger med halvpension. Rejs som par eller familie i maj 2023 - mar. 2024.

Godt gemt af vejen i Silesian-skoven ligger det flotte og mystiske renæssanceslot, Kliczkow. Her skal I tilbringe 2-6 overnatninger med halvpension, gratis adgang til wellness- og fitnessområdet og med historien som nærmeste nabo.

 

Slottet ligger for enden af ​​en lang allé med lindetræer og langt væk fra storbyens larm og stress, så I virkelig kan finde den indre ro og lade tankerne flyve.  

 

Slottet blev opført i 1297 og har gennem tiden været beboet af mange forskellige noble folk, aristokrater og riddere. Hvis væggene kunne tale, så ville de fortælle mange historier om alt lige fra slutningen af Middelalderen til krigsmarkerne under Anden Verdenskrig, hvor en del af slagene blev udkæmpet i skovene omkring slottet.

 

Særligt for denne rejse:

 

 • Slotsophold med halvpension og wellness
 • Slottet ligger I naturskønne omgivelser, men ikke langt fra motorvejen, så I finder let frem
 • Vælg selv, om I vil rejse som par eller som familie

 

Rejsen inkluderer:

 • Ophold på Kliczkow Slot
 • Halvpension med morgen- og aftensmad
 • Gratis adgang til wellness- og fitnessområde

 

Vælg mellem følgende tre ophold:

 

1. Ophold i annekset

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 • 2 overnatninger
  DEALpris 745 kr. 
 • 3 overnatninger
  DEALpris 1.095 kr.

 

2. Familieophold i annekset

Prisen er for 2 voksne + 1 barn op til 15 år.

 • 5 overnatninger
  DEALpris 5.695 kr.
 • 6 overnatninger
  DEALpris 6.995 kr.

 

3. Familieophold på slottet

Prisen er for 2 voksne + 2 børn op til 15 år.

 • 5 overnatninger
  DEALpris 6.595 kr. 
 • 6 overnatninger
  DEALpris 7.995 kr. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst til og med den 30. marts 2024.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser.

 • Weekendtillæg ved overnatninger fredag og lørdag: 150 kr. pr. værelse pr. dag
 • Opgrader ophold 1 i annekset til et ophold på slottet:
  • 2 overnatninger: 400 kr. pr. person
  • 3 overnatninger: 500 kr. pr. person

 

Kliczkow-slottet

På grænsen mellem Bohemia og Silesian - lige mellem Dredsen og Wroclaw - ligger Kliczkow. Landsbyen er især kendt for sin billedskønne natur og ikke mindst for sit fantastiske slot, som virkelig er en perle.

 

På slottet har I en oplagt base for en dejlig ferie, hvor I helt selv bestemmer, om det er romantikken eller det aktive liv, der skal sættes I fokus.

 

I har blandt andet mulighed for at få en tur i en flot karret med heste spændt for, eller I kan benytte jer af slottets wellnessområde og pool, som ligger på en tidligere indendørs ridebane. I har også fri adgang til slotshaven, som er intet mindre end 32 hektar, hvilket svarer til cirka 64 fodboldbaner.

 

Da slottet ligger midt i skoven, har I mulighed for både ridning, cykling og vandreture, hvor I virkelig kan nyde fuglenes fløjt og roen. Hvis I ikke ønsker at medbringe jeres egne cykler, kan I leje dem på stedet. 

 

Vil I have en oplevelse lidt udover det sædvanlige, er det også oplagt med en ridetur. Dette kan gøres på egen hånd eller i en gruppe, og I vælger selv, om det skal være i ridehallen eller i skoven. 

 

Sådan skal I bo

På slottet er der intet mindre end 219 senge, som er fordelt på 89 værelser og lejligheder. Alle værelser er lyst og komfortabelt indrettet med et godt øje for detaljer.

 

Godt at vide

Bjergkæden Sudeterne ligger ikke mere end en times kørsel fra slottet, og bjergene er de højeste i Mellemeuropa nord for Alperne. De kan dateres tilbage til 320-380 millioner år siden. 

 

Om Vindrose Rejser

Deal.dk har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Kør selv-ferie til polsk slotshotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail