Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

MiniCruise til Oslo

Fantastisk oplevelse med 2 overnatninger på havet. Rejs fra København. Pris for 2.

MiniCruise til Oslo

Fantastisk oplevelse med 2 overnatninger på havet. Rejs fra København. Pris for 2.

Nyd tiden på havet med et MiniCruise på Oslobåden. Ombord finder I shopping, restauranter og plads til forkælelse, og der er rigeligt tid til at nyde den smukke udsigt, en lækker middag og det gode selskab.

 

På et MiniCruise til Oslo med udsejling fra København kan I se frem til at nyde en afslappede tid imellem de danske og svenske kyster, alt imens I får en drink på soldækket eller i baren. Næste morgen ankommer I til Oslo, og efter et besøg i den charmerende, norske hovedstad sættes nu sejl mod Danmark, hvor I kan nyde de berømte norske fjorde på udsejlingen fra Oslo.

 

Særligt for dette MiniCruise:

 • Lad jer betage af den smukke udsigt, imens I sejler
 • Mange muligheder for aktiviteter ombord
 • Besøg i den charmerende, norske hovedstad

 

Vælg mellem følgende pakker:

 

Deal 1:

 • MiniCruise til Oslo for 2 personer i en indvendig standard kahyt t/r

DEALpris 198 kr. Normalpris 1.075 kr. Spar 81 %

 

Deal 2:

 • MiniCruise til Oslo for 2 personer i en standard kahyt med havudsigt t/r

DEALpris 398 kr. Normalpris 1.675 kr. Spar 76 %

 

Deal 3:

 • MiniCruise til Oslo for 2 personer i en Commodore Class kahyt med havudsigt, dobbbeltseng, wi-fi og tv inkl. premium-morgenmad t/r

DEALpris 1.398 kr. Normalpris 2.675 kr. Spar 47 %

 

Afrejse er muligt søndag, mandag, tirsdag eller onsdag til og med den 29. december 2023. Afrejse kan ske i følgende perioder:

 

 • Forår:
  • Fra den 16. marts til og med den 5. april 2023
  • Fra den 11. april til og med den 16. maj 2023
  • Fra den 22. maj til og med den 25. maj 2023
 • Sommer:
  • Fra den 30. maj til og med den 13. juni 2023
  • Fra den 15. august til og med den 28. september 2023
 • Efterår og jul:
  • Fra den 9. oktober til og med den 12. oktober 2023
  • Fra den 23. oktober til og med den 29. december 2023

 

OBS: Book venligst jeres MiniCruise senest den 14. juni 2023. 

 

Tillæg:

 • Opgradering til weekendafrejse: Forhør jer ved DFDS

 

Program

Skibet sejler ud fra København kl. 15.00, og straks kan I se frem til et flydende eventyr langs de skandinaviske kyster. Efter en nat på havet vågner I op til den betagende indsejling til Oslo og har 5 timer til at udforske den norske hovedstad, inden turen igen går mod København, hvor I ankommer næste morgen kl. 10.00.

 

Det søde liv ombord

Mens Oslobåden sejler gennem Øresund, kan tiden ombord fordrives med taxfree-shopping, vinsmagning eller aftenture på dækket, mens solen går ned i havet.

 

Her er der lagt op til hygge og kvalitetstid, mens I nyder den friske luft på dækket, lader håret flagre i vinden og slapper af i de skønne maritime omgivelser til søs. Ombord på Oslobåden er der masser af aktiviteter og underholdning for både store og små, så der er ingen tid til at kede sig. Børnene kan se frem til skattejagt og hestevæddeløb, mens de voksne kan nyde et glas i skibets vinbar eller besøge en af restauranterne eller caféen.

 

Oplev Oslo

Når I rejser på MiniCruise med DFDS har I 5 timer til at opleve Oslo, mens skibet ligger ved kaj. Her kan I besøge det nye, moderne område Sørenga, shoppe vintage-tøj i det hyggelige Grünerløkka eller nyde stemningen ved vandkanten ved Aker Brygge. I kan også udforske den smukke kunst ved Munch-museet, smage på lækre delikatesser ved Madhallen og høre historier fra fortiden ved Akershus Fæstning. Der er masser at give sig til i Oslo.

 

Sejltider

Afrejse fra København
Fra den 6. februar til og med den 29. marts 2023 er afgangstiden kl. 16.30 mandag og onsdag. Fra den 10. april til og med den 21. juni 2023 er afgangstiden kl. 16.30 mandag, onsdag og lørdag. I vil dermed få mere tid i Oslo, hvis I rejser på MiniCruise med afrejse søndag, tirsdag eller fredag. Bemærk, at der frem til april kan være forskellige afrejsetidspunkter. I kan se tidspunkt for check-in, afrejse og ankomst i jeres rejsebevis, som I modtager fra DFDS efter køb. 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

MiniCruise til Oslo

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail