Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Boutiquehotel Petuh

Ophold på et smukt, historisk boutiquehotel i hjertet af Flensborg inkl. 1 flaske vin på værelset. Pris for 2.

Boutiquehotel Petuh

Ophold på et smukt, historisk boutiquehotel i hjertet af Flensborg inkl. 1 flaske vin på værelset. Pris for 2.

I ❤️ af Flensborg

Glæd jer til at bo midt i fantastiske Flensborg, når Boutiquehotellet Petuh byder indenfor i nyrestaurerede og historiske rammer. Boutiquehotellet ligger i en gammel, historisk teglværksbygning, der er blevet nænsomt og charmerende renoveret med stor sans for detaljer og med øje for det unikke.

 

Her kan I glæde jer til at blive taget varmt og hjerteligt imod, når I ankommer, og blive indlogeret på et helt nyt og moderne værelse. 

 

Særligt for dette ophold:

  • Personligt og hjemligt ophold i smukke, moderne rammer med sans for det unikke
  • Bo i hjertet af Flensborg, og oplev nem alt det bedste, byen har at byde på
  • Der er 1 flaske vin inkluderet, som kan nydes på værelset

 

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning i lækkert nyt dobbeltværelse
  • 1 flaske vin til værelset - hotellet vælger hvilken vin
  • Dejlig morgenbuffet

 

DEALpris 1.198 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

  

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 1. april 2023.

 

TIP: Ønsker flere overnatninger, køber I blot værdibeviser svarende til det antal overnatninger, I ønsker, og får opholdene lagt i forlængelse af hinanden.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Boutiquehotel Petuh

Det mere end 100 år gamle, fredede teglværk i hjertet af Flensborg er nænsomt blevet omdannet til et boutiquehotel med 20 værelser. Husets charme udspringer af en blanding mellem den bysmarte stilighed kombineret med smukke materialer og en hjertelig atmosfære.

 

Charmen går som en rød tråd gennem alle rum, og mærkes også i det hyggelige køkken, hvor der kokkereres med masser af kærlighed, præcis som hjemme i familien. Om morgenen dufter der således af kaffe og friskbagte boller, og om eftermiddagen strømmer dejlig kageduft ud af ovnen.

 

På Boutiquehotellet Petuh sættes det personlige møde i højsædet, og hotellets "småsnakstue" er derfor også hjertet i huset. Her kan gæster mødes for at snakke, og I kan også nyde morgenmaden her.

 

Sådan skal I bo

Efter en dag fyldt med indtryk kan I glæde jer til at trække jer tilbage på jeres personlige tilflugtssted. Alle værelser er stilfuldt indrettet med stor kærlighed og øje for detaljerne, præcis som det forventes af et boutiquehotel med sjæl. Gennem de gamle, sprossede vinduer strømmer masser af dagslys ind i værelserne, som har trægulv, en stor og hyggelig seng, fladskærms-tv med kabel-tv samt et stilfuldt badeværelse med regnbruser og hårtørrer.

 

Godt at vide

Der er gratis wi-fi og 6 parkeringspladser til fri afbenyttelse.

 

Et historisk islæt

Boutiquehotellet har sit navn efter Petuh-tanterne, der var kultiverede damer fra middelklassen, som ved århundredeskiftet var hyppige gæster på byens skibe. De havde oftest et årskort, en "partoutbillet", så de kunne tage med fjorddamperne og sludre løs med hinanden på deres helt egen dialekt, petuh - en sprogblanding af plattysk, højtysk, rigsdansk og sønderjysk, der den dag i dag stadig præger hverdagssproget i Flensborg.

 

Skibsturene handlede dog ikke kun om en underholdende afveksling i hverdagen for de tysk-danske husmødre, men også om at gøre forretninger med kaffe, smør og spiritus.

 

Fortidens petuh-tanter er for længst holdt op med at sejle med "smørdamperen". Men på grund af dem og deres sprog lever byens tysk-danske karakterer stadig i bedste velgående.

 

Fantastiske Flensborg

Boutiquehotellets centrale placering betyder, at I kan dykke direkte ind i Flensborgs farverige liv. Fra hotellet kan I nemt gå på opdagelse i den vidunderlige gamle bydel og finde skjulte baggårde eller nyde den historiske havn med en lækker fiskesandwich i hånden.

 

Der er generelt en rigtig god madscene i den spændende by, og I skal derfor heller ikke bevæge jer mange meter, før I finder gode og indbydende restauranter. I kan finde en oversigt over mulighederne her.

 

 

Boutiquehotel-Petuh.jpg

Ophold på Boutiquehotel Petuh

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail