Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Best Western Alsterkrug Hotel

2-3 overnatninger i Hamborg inkl. adgang til wellness og billet til havnerundfart. Pris pr. person.

Best Western Alsterkrug Hotel

2-3 overnatninger i Hamborg inkl. adgang til wellness og billet til havnerundfart. Pris pr. person.

Kom let til 4-stjernet komfort

Hamborg er en storby, der byder på lidt af hvert og meget af det hele. Her finder I havnerundfart, kafferisterier og en mangfoldighed af gode spisesteder, shopping for enhver smag og spændende museer og gallerier. 

 

I skal bo på 4* Alsterkrug Hotel, der i mere end 30 år har budt gæster velkomne, og som med deres høje serviceniveau har opnået et ry som et af byens førende hoteller. Den personlige service og høje kvalitet har fulgt det familiedrevne hotel i generationer. Her mødes I med professionalisme og høje standarder - i alle henseender. 

 

Der er tale om et rigtig flot og hyggeligt storbyhotel med smagfuldt indrettede værelser. Hotellet ligger ca. 10 km uden for centrum og er nemt at komme til i bil. Fra hotellet går der offentlig transport direkte til centrum, og hotellets placering gør det til et oplagt startpunkt for ture af enhver art i Hamborg.

 

Særligt for dette ophold:

 • Bo på et af Hamborgs førende hoteller 
 • Billet til haverundfarten inkluderet
 • Fri adgang til Wellness AlsterSPA inkluderet

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 eller 3 overnatninger i Comfort dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 15 % rabat på á la carte-menuen i hotellets restaurant én af dagene
 • Morgenmad alle dage
 • Billet til haverundfart
 • Fri adgang til Wellness AlsterSPA
 • Fri brug af badekåbe
 • Espressomaskine på værelset
 • Turist tax

 

Vælg mellem:

 • 2 overnatninger
  DEALpris 998 kr. Normalpris 1.500 kr. Spar 33 %
 • 3 overnatninger
  DEALpris 1.330 kr. Normalpris 1.770 kr. Spar 24 %

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle åbningsdage til og med den 1. oktober 2023. 

 

OBS: Der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. dag.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales ved reservation og afregnes direkte med Best Western Premier Alsterkrug Hotel. Forespørg ved reservation, om der er kapacitet til jeres ønskede tilkøb.

 • Børn op til 12 år kan overnatte gratis i i forældres seng (ekskl. havnerundfart)
 • Børn fra 13 år kan overnatte på værelset i en ekstra seng for 65 € pr. nat (ekskl. havnerundfart). Max 1 ekstra person pr. værelse
 • Små dyr er velkomne på hotellet: 15 € pr. nat (kun muligt ved opgradering af værelse)
 • Opgradering af værelse: 25 € pr. nat
 • Parkering udenfor: 5 € pr. dag i 2022 / 7 € pr. dag i 2023
 • Parkering indenfor i P-hus: 15 € pr. dag i 2022 / 17 € pr. dag i 2023

 

Hvis I ønsker at medbringe 2 eller flere børn, kræver det en opgradering af værelset. Forhør jer gerne direkte hos hotellet.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00. Der er mulighed for senere udtjekning på søndage afhængigt af ledighed.

 

Best Western Premier Alsterkrug Hotel

Det tager under 2 timer fra I passerer grænsen, til I står ved Alsterkrug Hotel, hvor der venter jer nogle skønne dage.

 

På hotellet kan I bl.a. besøge det 300 kvm store spaområde, hvor I kan forkæle krop og sind med finsk sauna, soft sauna, dampbad og oplevelsesbrusere. I kan også slappe af i den store wellness-lounge eller i hvileområdet, hvor I kan slænge jer på opvarmede liggestole. For de aktive er der et fitnessområde med kvalitetsmaskiner og -udstyr, så pulsen både kan komme op og ned - og skal forkælelsen opgraderes lidt ekstra, har I mulighed for at tilkøbe ansigts- og kropsbehandlinger samt massage.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et behageligt værelse, der foruden eget badeværelse er udstyret med mørklægningsgardiner, minibar, værdiskab, wi-fi, 40” LED TV, aircondition m.m.

 

Om området

Besøg den mondæne bydel Rotherbaum, hvor prangende 1900-tals villaer ligger side om side, og oplev den stik modsatte verden i kvartererne omkring Susannenstrasse og Sternschanzen, hvor I finder de små undergrunds-modebutikker og de hyggelige kaffebarer. 

 

I Hamborg får kunsten tid og rum på byens mange museer og gallerier, og vil I opleve nogle af Hamborgs mange spændende loppemarkeder, så finder I dem i Flohschanze og Kultur-Flohmarkt. 

 

I Neuer Walls og Jungfernstiegs er der eksklusive overdækkede shoppingarkader og dyre flagstore-butikker med alle de internationale brands.

 

Interesserer I jer for opera og klassisk musik, er der masser af muligheder i eksempelvis Hamborg Stats Opera, Klassik Philharmonie Hamburg og i byens koncerthus, Laeiszhalle.

 

Vil I ud at spise i byen, så finder I et væld af restauranter, der repræsenterer alle verdenshjørner - og selvfølgelig byder Hamborg også på et overflødighedshorn af gode fiskerestauranter. Bliver I sultne midt på dagen, så vrimler det med små fiskeboder i Hamborgs havnekvarter.

 

Rejsetip

Køb et HamburgCard og få gratis adgang til flere museer samt rabat på mere end 100 seværdigheder, restauranter og butikker.

 

Næsten hver weekend er der et eller andet på programmet, og nogle gange flere arrangementer på samme tid: julemarkeder, havnefest i maj, cruise days, vinmarked osv. Se, hvad der sker i Hamborg de dage, I skal afsted, på hamburg-tourism.de eller hamburg-magazin.de.

 

Flot anmeldt

At hotellet er i en klasse for sig, afspejles også på Tripadvisor, hvor Alsterkrug Hotel får den imponerende karakter 4,5/5 og blandt andet disse ord med på vejen fra en tilfreds gæst: 

 

Premier Alsterkrug Hotel er et fantastisk dejligt hotel at opholde sig på. Yderst velholdt og velplejet. Meget venligt og serviceminded personale. Dejligt, velfungerende værelse… Maden på hotellet var i topklasse. Alt i alt et hotel, der kun kan anbefales, og vi glæder os til at vende tilbage.

 

 

Alsterkrug-Hotel.jpg

Ophold på Best Western Premier Alsterkrug Hotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail