Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

8 hoteller i Jylland

Ophold med 1-2 overnatninger, 2-retters aftenbuffet m.m. Kan bruges hos 8 hoteller i Midt- og Nordjylland. Pris for 2.

Oplevelser i Midt- og Nordjylland

Vi har udvalgt 8 hoteller i samarbejde med Danske Hoteller. Hotellerne ligger fordelt omkring Midt- og Nordjylland, og I får nu et ophold med både 2-retters aftenbuffet og morgenmad til en yderst skarp DEALpris.

 

I kan vælge mellem: Hotel Søparken, Dronninglund Hotel, Hotel Hjallerup Kro, Hotel Phønix, Hotel Vildbjerg, Hotel Falken, Østergaards Hotel og Hotel Medi.

 

Særligt for dette ophold:

 • Gaveidé til den, der sætter pris på at kunne vælge mellem forskellige hoteller
 • Prisvenligt ophold inklusive 2-retters aftenbuffet
 • Der er rig mulighed for at besøge nærliggende seværdigheder 

 

TIP: Vidste du, at du kan få værdibeviset i et flot gavedesign? Du vælger blot, at du vil give det "Som gave" i købsprocessen, og så er du ellers klar til at forkæle én, du holder af, med en helt særlig oplevelse.

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse på et af de 8 nævnte hoteller
 • 2-retters aftenbuffet efter kokkens valg
 • Morgenbuffet
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

DEALpris 695 kr. Normalpris 1.420 kr. Spar 51 %

 

Ophold med 2 overnatninger: 

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse på et af de 8 nævnte hoteller
 • 2-retters aftenbuffet på ankomstdagen efter kokkens valg
 • Morgenbuffet begge dage
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

DEALpris 1.195 kr. Normalpris 2.320 kr. Spar 48 %

 

Prisen er for 2 personer.

 

Bemærk: Ved opholdet med 2 overnatninger skal begge overnatninger være på samme hotel.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle åbningsdage til og med den 1. juli 2023.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med hotellet.

 • Weekendtillæg på fredage og lørdage: 200 kr. pr. værelse pr. nat

 

Om hotellerne 

 

Hotel Søparken, Aabybro

Hotel Søparken i Aabybro ligger dejligt lige ned til Aabybro Sø. Restauranten laver både klassisk og moderne dansk mad veltilberedt af sæsonens friske, gode råvarer. Retterne fremstår enkle, og tjenerne er smilende og dygtige. Fra restauranten kan I nyde udsigten over grønne arealer og søen.

 

De 64 værelser er lyse og velindrettede og beliggende i stueplan samt på første sal under hyggelige skråvægge.  Alle værelser har eget bad/toilet. 

 

Hotel Søparken ligger ca. 25 km fra Aalborg. Her er et godt udvalg af hyggelige cafeer, shopping og museer. Der er heller ikke mere end 25 km til Vesterhavet, som lægger op til lange ture på stranden. Tag f.eks. til Blokhus Strand, der er en af Nordeuropas allerbedste badestrande. Den strækker sig milevidt med fint, hvidt sand og høje indbydende klitter.

 

Telefonnr.: 98 24 45 77
E-mail: info@soparken.dk

 

Dronninglund Hotel, Dronninglund

Dronninglund Hotel byder på en hyggelig atmosfære i rolige omgivelser. Herfra er der ikke langt til områdets mange seværdigheder og naturoplevelser, såsom Dronninglund Storskov, Den Jyske Ås og Asaa strand og havn.

 

Hotellet råder over 70 dejlige værelser, hvor alle er udstyret med eget bad/toilet. 

 

Området omkring Dronninglund byder på masser af natur og oplevelser. Knøsen er med sine 136 meter Danmarks femtehøjeste punkt og ligger under 10 minutters kørsel fra hotellet. Herfra er der en fantastisk udsigt udover Dronninglund Storskov og Jyske Ås, der er navnet på den lokale bjergkæde.

 

Kører I i stedet 10 minutter mod øst, når I til Kattegat, der kan opleves fra f.eks. Asaa Havn, der ligger placeret på en lille ø ude i vandet. Her kan I betragte bådene, gå en tur langs stranden eller tage et kig på de historiske rødmalede fiskerhuse.

 

Telefonnr.: 98 84 15 33
E-mail: info@dronninglundhotel.dk

 

Hotel Hjallerup Kro, Hjallerup

Hotel Hjallerup Kro ligger centralt mellem Frederikshavn og Aalborg og er indbegrebet af charme, hygge og sjæl. Kroen ligger tæt på kysterne til begge sider, så I har rig mulighed for at komme ud og opleve den smukke, nordjyske natur.  

 

Maden laves fra bunden, og der er en stolthed i hver servering. Hotel Hjallerup Kro råder over 24 dobbeltværelser med alle moderne faciliteter og med eget bad/toilet. 

 

Kroens gode beliggenhed gør det oplagt at smutte til Aalborg og shoppe, tage en tur til Vesterhavet eller lægge vejen forbi maleriske Skagen og se, hvor Kattegat og Skagerrak mødes.

 

Telefonnr.: 98 28 10 11

 

Hotel Phønix, Brønderslev

Hotel Phønix er Brønderslevs ældste hotel og ligger med sin smukke, hvide facade roligt på byens hovedgade. Indretningen og atmosfæren er afslappet og hyggelig i gammel stil med moderne indslag - en elegant, ældre dame fra 1906. 

 

Hotel Phønix råder over 42 værelser med alle moderne faciliteter og med eget bad/toilet. 

 

Shop i de mange butikker, gå på opdagelse i de mange gallerier og kunstbutikker. I byen kan I også opleve Nordeuropas største Rhododendronpark, hvor I kan lade jer beruse af farverne og duftene, når de blomstrer i maj, juni og juli. Der er fri adgang til den smukke park, døgnet rundt, året rundt. I kan også opleve Store Vildmoses specielle særpræg på de 450 ha. mosearealer med et rigt dyre- og planteliv.

 

Telefonnr.: 98 82 01 00
E-mail: info@hotelphonix.dk

 

Hotel Vildbjerg, Vildbjerg

Hotel Vildbjerg har eksisteret i 125 år og ligger midt på hovedgaden i den lille hyggelige by Vildbjerg mellem Holstebro og Herning. 

 

Hotellet råder over 33 værelser med alle moderne faciliteter, bar og indre gård. 

 

Kun 7 km fra hotellet ligger Trehøje Naturpark, der indbyder til dejlige naturoplevelser. I kan også besøge kulturbyen Herning, som samtidig har Midtjyllands største shoppingcenter med mere end 80 forskellige forretninger.

 

Telefon: 97 13 11 00
E-mail: info@hotel-vildbjerg.dk

 

Hotel Falken, Videbæk

Hotel Falken ligger i byen Videbæk nær Hvide Sande i den vestlige del af Midtjylland. Hotellet fremstår som et pænt og moderne hotel med restaurant, der serverer traditionel, dansk mad.

 

Hotellet råder over 41 lyse værelser med alle moderne faciliteter og eget bad/toilet. En del af værelserne er beliggende i hotellets anneks.

 

Et af byens trækplastre er Vestjyllands Kunstpavillon, som det berømte bysbarn, Henning Larsen, står bag. Derudover er området også kendt for at have været en del af brunkulseventyret under 2. verdenskrig.

 

I er heller ikke langt fra Ringkøbing Fjord, hvor I kan finde gallerier, keramikere, ravhuse, smykkeværksteder, træ-drejerier, røgerier og et enkelt pibeværksted.

 

Telefonnr.: 97 17 15 50
E-mail: info@hotelfalken.dk

 

Østergaards Hotel, Herning

Østergaards Hotel er beliggende i messebyen Herning. Hotellet har egen à la carte restaurant, bar med billard og lobby med sofaarrangement.

 

Hotellet råder over 80 værelser med alle moderne faciliteter og eget bad/toilet. 

 

Området byder blandt andet på grønne områder, der er som skabt til hyggelige gåture. I kan også tage en tur ind til Herning, hvis bykerne ligger i gåafstand fra hotellet. Tag også ud og nyd den storslåede, forfriskende, vestjyske natur på Alhedestien, der er etableret på den nedlagte jernbane. Derudover har byen mange spændende attraktioner, der spænder vidt fra den berømte og berygtede kæmpeskulptur Elia og det imponerende kunstmuseum HEART, til Jyllands Park Zoo 10 kilometer fra byen, Frilandsmuseet Herning, Blichermuseet og Herning Museum.

 

Telefonnr.: 97 12 45 55
E-mail: info@oestergaardshotel.dk

 

Hotel Medi, Ikast

Hotel Medi ligger centralt placeret i Ikast og har egen café/restaurant og en hyggelig gårdhave. Hotellet ligger ved byens torv lige over for Danmarks længste overdækkede gågade. 

 

Hotel Medi råder over 57 gode værelser alle med eget bad/toilet. 

 

Hotellets placering giver gode muligheder for udflugter til de nærliggende byer Herning og Silkeborg og ikke mindst de naturskønne hedeegne. Den smukke natur omkring Ikast giver gode muligheder for aktive oplevelser, f.eks. kanosejlads, mountainbike, vandreture, skovture.

 

Telefonnr.: 97 15 19 44
E-mail: info@hotel-medi.dk

 

 

Danske-Hoteller.jpg

Ophold på Danske Hoteller

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail