Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Voksenhotel på Mallorca

4 overnatninger på kat. 4 hotel med All Inclusive. Rejs fra BLL i okt.

Voksenhotel på Mallorca

4 overnatninger på kat. 4 hotel med All Inclusive. Rejs fra BLL i okt.

Voksenhotel i populær ferieby

Langstrakte sandstrande, flot natur og masser af solskinstimer. Velkommen til Mallorca! Når man taler om ét feriemål, der har det hele, rangerer Mallorca højt på listen, og det er let af forstå, at mange har Mallorca som deres feriefavorit. 

 

I skal bo på det dejlige voksenhotel Globales Panama, der er beliggende i den populære ferieby, Palma Nova, ved sydkysten. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Rejse med 4 overnatninger til Mallorca
 • Kat. 4 hotel med All Inclusive
 • Spar over 50 %

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund – Mallorca t/r
 • 4 overnatninger i dobbeltværelse med balkon/terrasse på Globales Panama (kat 4)
 • All Inclusive
 • Dansktalende rejseleder

 

Vælg mellem følgende rejseperioder:

 

Billund:

Den 22. oktober - 26. oktober 2022

Normalpris 5.999 kr. DEALpris 2.799 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Bemærk: Max 2 voksne pr. værelse.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte hos Bravo Tours.

 

 • Afbestillingsforsikring: 249 kr.
 • Årsrejseforsikring: 325 kr.
 • Transport til og fra hotel: 220 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (15 kg t/r): 240 kr.

 

Globales Panama

Leder I efter et godt hotel i Palma Nova, en strand med et stort udvalg af underholdning og fritidsaktiviteter, hvor I kan have det hyggeligt som par eller med vennerne, så er Globales Panama et godt valg. Hotellets professionelle og varme personale arrangerer hyppigt forskellige shows og underholdning for alle deres mange gæster.

 

Der er et rigtigt fint og hyggeligt poolområde på hotellet, hvorfra I virkelig kan slappe af og nyde ferien. Områdets solstole og parasoller er selvfølgelig til fri afbenyttelse. Er I mere til sand mellem tæerne, så ligger den nærmeste sandstrand blot 200 meter fra hotellet. 

 

Sådan skal I bo

På Globales Panama bor I i rummelige og komfortable dobbeltværelser, som alle er udstyret med egen balkon. Alle værelserne er nyrenoverede, hvilket har resulteret i et lyst og stilrent resultat. 

 

Alle værelserne har wi-fi, aircondition, minibar, TV, safebox samt badeværelse med bruser og hårtørrer. Nogle faciliteter er mod gebyr.

 

All Inclsuive

Hovedmåltider:

Som en del af All Inclusive har I adgang til tre daglige hovedmåltider, der alle serveres i form af buffeter samt snacks og drikkevarer.

 • Morgenmad: kl. 08.00-10.00
 • Frokost: kl. 13.00-14.30
 • Aftensmad: kl. 19.00-21.00

 

Mellemmåltider:

 • Snacks: kl. 10.30-18.30

 

Drikkevarer:

 • Til alle tre daglige hovedmåltider kan I frit nyde diverse lokale drikkevarer såsom vand, drinks uden alkohol, sodavand, øl og husets vin.
 • I har fri adgang til hotellets bar, som serverer drinks med og uden alkohol, vin, sangria, øl, sodavand, kaffe, te samt et mindre udvalg af cocktails. Baren er åben fra kl. 10.30-24.00

 

Vær opmærksom på, at hotellet kan ændre i All Inclusive-konceptet. 

 

Om Palma Nova

Palma Nova er en Mallorcas berømte feriebyer ved sydkysten. Strandene ligger i små bugter, og strandpromenaden binder hele området sammen. Her finder I mange restauranter og caféer og grønne områder. Promenaden løber hele vejen til nabobyen Magaluf, der byder på masser af underholdning.

 

Fra Palma Nova tager det under en halv time i bus at nå hovedstaden, Palma. En charmerende by med store torve, hyggelige gader og en helt særlig atmosfære. Især tapasbarerne er gode i Palma. Ud over Palma er det absolut også en oplevelse at leje bil og køre en tur rundt på øen. Her finder I Mallorcas autentiske side i de små landsbyer og en utrolig flot natur.

 

Flyinformation

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 18.45
  Ankomst Mallorca kl. 21.40
 • Afgang fra Mallorca kl. 20.55
  Ankomst Billund kl. 23.50

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 

 

Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

 

Dette koster 500 kr. person. Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.

 

Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Mallorca

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail