Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Fodplejebehandling

Få en fodplejebehandling inkl. fodcreme fra Gehwol i Corpus Care Clinics nye stueetagelokaler i Overgade.

Fodforkælelse

Glæd dig til at opleve Corpus Care Clinics nye lokaler i Overgade. Her får du en fodplejebehandling inkl. fodcreme i deres nye lokaler, der ligger i stueetagen. Her er der let for alle at komme til.

 

Forkæl dine fødder med en fodplejebehandling, der bl.a. rummer fodbad og slibning foruden en masse andre lækre indslag. Når behandlingen er afsluttet, får du en lækker fodcreme fra Gehwol med hjem, så du kan forsætte med at forkæle dine fødder derhjemme.

 

Du får:

  • Fodplejebehandling inkl. fodcreme fra Gehwol

 

Fodbehandlingen indeholder:

  • Fugtgivende fodbad i urtesaltvand
  • Negle og neglebånd plejes med rensning og klipning
  • Slibning af huden, så den bliver glat og jævn
  • Brug af skalpel til hård hud
  • Behandling af eventuelle ligtorne og/eller nedgroede negle
  • Påsmøring af creme
  • Fodcreme, som du kan tage med hjem og pleje din fødder

 

Du starter din behandling med et afslappende fodbad i perfekt tempereret vand, der er tilsat urtesalt, som blødgør dine fødder. Under fodbadet spørger behandleren ind til dine ønsker og behov, og giver råd til fremtidig pleje.

 

Efter fodbadet fjernes der hård hud, nedgroede negle, ligtorne m.m. Herefter klippes og slibes dine negle glatte og smukke. Til sidst lægges negleolie på dine tånegle, og din behandling afsluttes med påsmøring af creme.

 

Corpus Care Clinic

Corpus Care Clinic har eksisteret siden 2000, og udover fodbehandling tilbyder de også akupunktur, zoneterapi, voksebehandling, massage, gelénegle og wellness-pakker. 

Deres vision er at hjælpe dig med at finde velvære og balance i både krop og sjæl. Derfor sætter de altid god tid af til din behandling, så du kan føle dig afslappet og nyde en afstressende stund på briksen.

De har hjemme i smukke, rene og lyse lokaler på Overgade 19 i hjertet af Odense, og i klinikken finder du altid en hyggelig og rolig atmosfære. Deres smilende og imødekommende personale sørger for, at bliver du behandlet professionelt, bliver taget seriøst og lyttet til. 

God fornøjelse!

Fodplejebehandling inkl. fodcreme

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail