Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Find din yndlingspude

NYHED: Vælg mellem 3 skumpuder, der hver især giver dig den optimale støtte. Spar over 50 % uanset model.

En komfortabel nyhed på Deal.dk

Denne nyhed er skabt for at give dig den optimale komfort til nakke og hoved, uanset hvad din sovestilling er. Du vælger mellem 3 skumpuder, der på hver deres måde hjælper dig til en bedre søvn. 

 

Du skal blot læse videre her og vælge den model, der passer bedst til din sovestilling og dine behov. Uanset hvilken du vælger, er du garanteret kvalitet - og en skarp DEALpris, hvor du sparer over 50 %. 

 

Du kan vælge mellem:

  • Action Aero memory pude
  • Argan Deluxe memory pude
  • I-cool memory pude

 

Om puderne

Action Aero memory puden

Her har du med en specialdesignet pude at gøre. Den er fyldt med ny generation af memoryskum, som er behandlet med bambusaktiveret kul, der hjælper med at regulere kropstemperaturen, eliminerer lugte og absorberer overskydende fugt.

 

Den unikke pude tilpasser sig ideelt til din nakke samt hoved og justering af rygsøjlen for din komfort under søvn. Den perforerede kerne tillader fremragende luftcirkulation, ekstra friskhed samt specielt 3D-mesh, som regulerer og opretholder fugt- og temperaturbalancen i kernen.

 

Argan Deluxe memory pude

Denne unikke pude tilpasser sig perfekt til nakke- og hovedkurver og giver justering af rygsøjlen for din generelle komfort. Den perforerede kerne giver mulighed for fremragende luftcirkulation og yderligere friskhed, mens et specielt 3D-net yderligere regulerer og opretholder fugt og termisk balance i kernen.

 

Derudover er puden både behandlet med Argan-olie, som er en naturlig antioxidant med antiinflamatoriske egenskaber, og beroligende aromaer, som forbedrer kvaliteten på søvnen.

 

I-cool memory pude

i-Cool tilbyder en supergod komfort. Det termofølsomme skum kærtegner kroppens kurver forsigtigt uden nogen modstand, og skaber følelsen af vægtløshed og fuldstændig afslapning. Det afkølende gelé fjerner varme og fordeler det til de indre dele af puden, så pudens overflade holdes tør og behagelig.

 

Sov godt!

Skumpude - frit valg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail