Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold i skønneste Skagen

Skagen kan betage enhver med dets liv, natur og kultur. Cykeludlejning er inklusive i opholdet på Skagen Motel. Pris for 2.

Danmarks top

Skagen er den eneste by i Danmark, hvor du kan se solen stige op af havets skød om morgenen, gå på tværs af byen, og se den gå til ro i et andet hav om aftenen.

 

Og netop havet og lyset er to af de bedste grunde til at besøge byen, der udgør Danmarks nordligste postnummer. Og så selvfølgelig byens havn, Grenen, naturen omkring Skagen og alt det andet, der gør Skagen til Skagen.

 

Glæd jer til at slentre rundt i denne danske perle, måske gøre stop på en af havnens mange fiskerestauranter til en lækker frokost og en kold øl. Til at betragte vandet, til at shoppe i Skagens mange butikker eller til at vandre på Råbjerg Mile.

 

Særligt for dette ophold:

 • Cykeludlejning er inklusive i opholdet
 • Se Skagen på den bedst mulige måde - fra cyklen
 • Bo i nyrenoveret værelse

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i nyrenoveret Comfort-værelse med eget bad og toilet
 • 1 cykel pr. person i et døgn
 • Morgenmad
 • Gratis p-plads
 • Gratis wi-fi

 

Skagen Motel

I finder Skagen Motel ca. en kilometer fra havnen, lige så tæt på centrum og endnu tættere på Krøyers Hus og Skagens Kystmuseum. I bliver indkvarteret på et af motellets dejlige, nyrenoverede værelser, der alle er udstyret med eget badeværelse, tv m.m. 

 

Hotellet er let tilgængeligt, da det er beliggende tæt på indfaldsvejen til Skagen - og lige så let er det derfor at komme til områdets mange attraktioner. 

 

Oplevelser i området

Der er mange oplevelser i og omkring Skagen. Med i opholdet er der cykeludlejning, så I har mulighed for at opleve Skagen fra allerbedste vis. Med vind i håret kan I tage en stille tur ad en af de mange smukke stier, og I kan cykle rundt i byen, besøge Krøyers Hus, Skagens Kystmuseum og havnen. 

 

Flere forslag til oplevelser:

 

Den Tilsandede Kirke - ca. 2,4 km

Den Tilsandede Kirke, eller som kirken rigtigt hedder Sct. Laurentii kirke, hvor man kun kan se kirketårnet. Under jordoverfladen gemmer sig elementer og rester af kirkens fundamenter og gulv.

 

Grenen - ca. 5 km

Gå en tur ved Grenen, hvor Skagerrak og Kattegat mødes. I området er det berømte lys helt fantastisk, og det er endvidere vildt at opleve og se, hvilken magt Vesterhavet har og har haft for området.

 

Råbjerg Mile - ca. 16 km

Råbjerg Mile, der er Danmarks største vandreklit. Stedet er også base for en helt utrolig udsigt over det fantastiske landskab. 

 

Praktisk info

Ankomst kan ske i følgende perioder:

 • Den 8. september til og med den 31. oktober 2022
 • Den 1. april til og med den 30. maj 2023

 

Tjek ind kl. 14.00-18.00.

Tjek ud senest kl. 11.00.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Skagen Motel.

 • Weekendtillæg ved ophold henover fredag og lørdag - 100 kr. pr. person

 

Reservation skal ske til Skagen Motel på mail info@skagenmotel.dk - oplys venligst, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Skagen Motel. Rabatten er baseret på de normale listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Skagen Motel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Skagen Motel.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

Skagen-Motel.jpg

 

Ophold på Skagen Motel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail