Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Undervognsbehandling

Beskyt din bil bedst muligt mod rust med en undervognsbehandling hos Nyborg PAVA Center.

Beskyt din bil

Det danske vejr er gift for din bil. Blandingen af kulde og fugt giver rusten de bedst tænkelige arbejdsbetingelser, men med en komplet undervognsbehandling giver du din bil de bedste forudsætninger for at modstå det danske vejr.

 

Du får i denne deal en undervognsbehandling hos Nyborg PAVA Center til langt under halv pris.

 

Ved undervognsbehandlingen gennemgår din bil en proces, hvor den trin for trin sikres mod rust - således, at din bils levetid forlænges, udgifterne til vedligeholdelse formindskes og bilens gensalgsværdi højnes.

 

Du får:

  • Komplet undervognsbehandling med dobbeltbehandling
    Gælder til og med gruppe 9

 

Ekstra: Med i dealen får du et rensesæt, der kan bruges, hvis der skulle ske udsivning fra hulrum, døre og klapper efter behandlingen.

 

Tilkøb:

Oplyses ved booking og afregnes direkte med Nyborg PAVA Center:

  • Indvendig klargøring af personbil: 539 kr. Normalpris 899 kr.
  • Indvendig/udvendig klargøring af personbil : 899 kr. Normalpris 1499 kr.
  • Lyddæmpning - LD 1500: 1.700 kr. Normalpris 2.750 kr.

 

Lyddæmpningen dæmper udefrakommende støj i bilens kabine markant. Lyddæmpningen påføres hovedsageligt i hjulkasserne, den bagerste del af bilens bund og langs panelerne. Resultatet er en mindskning af støj fra hjul og vejbelægning.

 

Service og kvalitet

I mere end 40 år har PAVA udviklet og arbejdet med rustbeskyttelse og undervognsbehandling til biler. De mere end 70 PAVA-centre i Danmark tilbyder alle den gennemtestede og topprofessionelle behandling. Det er med baggrund i denne erfaring, at din bil kan få den bedste behandling hos Nyborg PAVA Center.

 

Når du har fået din bil undervognsbehandlet, sættes der et PAVA-rudemærkat i nederste venstre hjørne af din forrude, og du får et stempel for din behandling. På bagsiden heraf er angivet datoen for den udførte behandling og et forslag til dato for næste behandling. På den måde har du altid styr på din næste PAVA-behandling.

Undervognsbehandling

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail