Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Landlig hygge nær Flensborg

Ophold på Angler Hof Landgasthotel med 2 overnatninger, 2-retters middag på ankomstdagen og morgenbuffet. Pris for 2.

Ophold for 2 i Nordtyskland

Hvis I trænger til at sætte kursen mod grænsen og finde frem til et ophold for 2 i smukke nordtyske omgivelser, så sæt kursen mod det stemningsfulde Angler Hof Landgasthotel, der kun ligger 35 kilometer fra Flensborg.

 

Hotellet ligger i smukke, landlige omgivelser i den lille by Süderbrarup, der er alletiders udgangspunkt for et besøg i områdets større byer Kappel, Slesvig By og Egernførde.

 

Der venter jer 2 overnatninger på Angler Hof Landgasthotel, så der vil være rig mulighed for at lære området at kende.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
  • 2-retters middag på ankomstdagen
  • Morgenbuffet begge dage
  • Gratis parkering
  • Gratis wi-fi

 

Angler Hof Landgasthotel

Det hyggelige byhotel har en historie, der strækker sig helt tilbage til 1882 - og selvom meget er sket siden da, så er Angler Hof Landgasthotel et hotel, hvor der stadig værnes om traditionerne.

 

I bliver mødt med en imødekommende gæstfrihed, og bliver indlogeret på et af hotellets indbydende og lyse værelser.

 

Også hotellets restaurant har en lys og indbydende nordisk stil. På ankomstdagen venter der jer en 2-retters middag i Restaurant Angler Hof, der har specialiseret sig i at servere retter fra det traditionelle nordtyske landkøkken med et moderne twist. Det er også her, at I kommer til at nyde den inkluderede morgenbuffet.

 

Angler Hof Landgasthotel har altid været en populær nordtysk destination blandt vores kunder. Og på rejseplatformen Tripadvisor får hotellet den fine karakter 4/5, der med eftertryk viser, at her får I et ophold, hvor I får noget for pengene.

 

Oplevelser i nærheden

Der er masser at se i området omkring Angler Hof Landgasthotel. Kun 7 kilometer syd for hotellet ligger indfjorden Slien, der byder på vand og natur i skøn forening. Hvis I følger indfjorden til den ene side, ender I i Kappel, og til en anden side ender I i Slesvig By. Hvis I vil opleve de større byer i området, så er den lille omvej turen værd.

 

Der er kun 20 minutters kørsel fra hotellet til Østersøen. Ved den lokale Østersøkystlinje er der flere beskyttede områder, der byder på et rigt dyreliv og fantastiske omgivelser. Vil I i stedet opleve Vadehavet, ligger det kun 40 minutter i den anden retning.

 

Når I kører til og fra hotellet, er det oplagt at benytte sig af de mange muligheder for grænsehandel i og omkring Flensborg. For turen går lige forbi Flensborg, der også er værd at besøge for sin hyggelige bymidte og flotte havnefront.

 

Med et besøg på Angler Hof Landgasthotel kommer I lidt væk fra det hele, men alligevel tæt på en masse storslåede oplevelsesmuligheder.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 31. marts 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen. Bemærk: Hotellet holder lukket den 24. december 2022.

 

Tillæg

Aftales ved reservation og afregnes direkte til Angler Hof Landgasthotel.

  • Højsæsonstillæg i august: 35€ pr. værelse pr. ophold
  • Sæsontillæg i september: 10€ pr. værelse pr. ophold

 

Reservation skal ske til Angler Hof på willkommen@anglerhof.de. Oplys, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring et printet værdibevis ved ankomst. 

 

COVID-19

For et overblik over alle restriktioner, samt seneste udvikling i reglerne – se udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Angler Hof. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Angler Hof er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Angler Hof Landgasthotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail