Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Femø Kro

Tag turen til dejlige Femø og glæd jer til 2 overnatninger inkl. 3-retters middag, cykelleje m.m. Pris for 2.

Ægte ø-stemning

Oplev én af Danmarks dejligste øer på første hånd med et ophold på Femø Kro. Øen byder på en helt særlig atmosfære med gennemført hygge, god mad og skønne naturomgivelser - alt sammen noget, der indbyder til ren afslapning for sjælen.

 

Femø er kendt for sine smukke, gamle huse og et virvar af små, hyggelige stier. Der er kun 35 km offentlig vej på Femø, og det er derfor oplagt at udforske øen på cykel - kroen har 20 nye Kildemoescykler.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse
  • Dagens ret på ankomstdagen
  • 3-retters menu på andendagen
  • Morgenmad begge dage
  • Cykelleje

 

Velkommen til Femø Kro

Femø Kro har en historie, der strækker sig helt tilbage til 1659, og er beliggende i Nørreby midt på Femø, ca. 2 kilometer fra færgehavnen.

 

Her ligger kroen placeret på en skråning, der giver en formidabel udsigt over Smålandshavet. Smålandshavet er under en kilometer væk og er derfor et oplagt mål, hvis I vil ud og gå en tur i nærområdet. I kan også vælge at slappe af i kroens haveanlæg, hvor der er udsigt til vandet fra alle sider.

 

Femø Kro er kendt som et godt spisested, og dette får I da også rig mulighed for at opleve på egen krop, når I trakteres med dagens ret på ankomstdagen og en dejlig 3-retters middag på andendagen.

 

Med den inkluderede cykelleje er det oplagt, at tage ud på opdagelse - og der er kun 14,5 kilometer rundt om Femø langs kystlinjen, så I kan sagtens nå at opleve hele øen i løbet af jeres tid på Femø Kro.

 

Femø på kryds og tværs

På Femø er naturen og øens bakkede morænelandskab et af de store trækplastre, og det opleves bedst til fods eller på cykel. 

 

Femø har et omfattende stisystem, hvorfra I kan opleve øens undere - blandt andet Bækkenet, der blev skabt af istidens smeltevand. 

 

Femø ligger i det østlige Danmark, lidt nord for Lolland. Der er direkte færgeforbindelse fra Kragenæs på Lolland til Femø, og sejlturen tager ca. 50 minutter.

 

Undervejs kan I nyde det fantastisk rige fugleliv og en pragtfuld udsigt over Fejø, Askø og Lilleø. Hvis I er heldige, bliver færgen måske fulgt på vej af et par legesyge marsvin.

 

Hvis I skal have bilen med over, er det vigtigt, at I husker at reservere plads på færgen. Besøg www.lollandfaergefart.dk for at se afgangstider.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle kroens åbningsdage til og med den 1. juni 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Femø Kro.

  • Weekendtillæg ved ankomst torsdag, fredag eller lørdag: 150 kr. pr. person
  • Højsæsontillæg i juli og august: 150 kr. pr. person
  • Medbringelse af hund: 300 kr. (skal forudbestilles)
  • Takeaway sandwich: Kan bestilles på kroen

 

Reserver jeres ophold hos Femø Kro på femoe@femoekro.dk eller tlf.: 54 71 50 09. Oplys værdibevis-ID og kode samt navn, telefonnummer og ønsket dato. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til kroen, når opholdet skal indløses.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Femø kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

God fornøjelse!

Ophold på Femø Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail