Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Gourmetophold på Christie's

Formidabelt ophold på Christie's Sdr. Hostrup Kro i Sønderjylland inkl. 5-retters gourmetmiddag og vinmenu.

I en klasse for sig

Der er ikke noget at sige til, at Sønderjylland er et yndet rejsemål. Beliggende mellem fjorde og grønne kystlinjer til den ene side, og Vadehavets fascinerende natur til den anden, er Sønderjylland et område fyldt med historie, oplevelser, natur og ikke mindst en stolt og stærk krotradition.

 

Krotraditionen lever i bedste velgående på Christie's Sdr. Hostrup Kro, der med sin naturskønne beliggenhed og de charmerende historiske rammer byder indenfor til et ophold, hvor gourmetmaden og den gode smag i den grad er med til bords.

 

Vælg mellem følgende ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i hotelhytte
 • Buffet med kaffe/te og kroens brødtorte - Kl. 15.00-16.00
 • Appetizer - en lille hilsen fra køkkenet
 • 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 18.00 
 • 5-retters vinmenu, ølmenu eller saftmenu
 • Morgenbuffet med bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden

Normalpris 3.396 kr. DEALpris 1.598 kr. for 2 personer

 

- ELLER - 

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i hotelhytte
 • Kl. 15.00- 16.00 Buffet med kaffe/te og kroens brødtorte
 • 2-retters klassisk middag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 19.00 på ankomstdagen
 • Morgenbuffet med bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden/helligdage
 • Appetizer - en lille hilsen fra køkkenet, serveres kl. 18.00 på anden dagen
 • 5-retters gourmetmiddag med friske grøntsager og krydderurter fra egen køkkenhave - serveres kl. 18.00 på anden dagen
 • 5-retters vinmenu, ølmenu eller saftmenu - serveres til menuen på anden dagen
 • Morgenbuffet med bitter - serveres kl. 7.30-9.30 i hverdagene og kl. 8.00-10.00 i weekenden/helligdage

Normalpris 5.196 kr. DEALpris 2.598 kr. for 2 personer

 

Vil I blive lidt længere? Så kan I tage en ekstra overnatning inkl. morgenmad - DEALpris 900 kr. for 2 personer. Tilkøbet tilføjes, når I har klikket på KØB NU-knappen. Her vælger I først det ønskede ophold, hvorefter I klikker på det grå plus og vælger varianten "Ekstra overnatning". Det er ikke muligt at tilkøbe direkte på kroen.

 

Ønsker du ar rejse alene, skal du vælge en af nedenstående varianter, når du trykker på KØB NU-knappen. 

 

 • 1 overnatning for 1 person i eneværelse
  Normalpris 2.198 kr. DEALpris 1.149 kr. 
 • 2 overnatninger for 1 person i eneværelse
  Normalpris 3.398 k. DEALpris 1.699 kr. 

 

Sønderjysk gourmet

Køkkenet på Christie’s Sdr. Hostrup Kro leverer gastronomi i høj, høj klasse. Der bruges flittigt af de lokale sønderjyske råvarer, nogle af dem så lokale, at de kommer fra kroens egen køkkenhave, som det er muligt at gå en tur i. Maden laves fra bunden, eksempelvis tilberedes fisk, skaldyr og ost i egen røgeovn.

 

Maden indtages i kroens stemningsfulde restaurant, der består af flere mindre rum, der giver en intim og fortrolig stemning. Kombineret med en borddækning, hvor der er kræset for detaljerne og en tjenerstab, der er imødekommende, venlige og vidende, får I en madoplevelse af de helt store.

 

Og der er ingen tvivl om, at det er en madoplevelse af de helt store, når I oplever, hvordan der er blevet tryllet med råvarerne i køkkenet, og hvordan råvarerne er blevet tilberedt til retter, der både favner det traditionelle og det moderne danske køkken. Menuen skifter fra dag til dag, men om sommeren kunne et bud på en servering være bagt torsk med brunet smør og kalvefilet med sennepsglace, blomkålspuré og nye kartofler.

 

I kan også være sikre på, at tjenerne finder vin frem, der passer formidabelt til maden. Kroen har en imponerende vinkælder, der forener vine fra hele verden for at kunne give jer den bedst mulige oplevelse.

 

De gastronomiske oplevelser forsætter ved morgenbordet, hvor I får serveret et udvalg af delikatesser. Foruden brød, blødkogte æg og yoghurt, serveres der blandt andet hjemmelavet æble-/ingefærshot, røræg med bacon og sønderjyske brunchpølser og friskskåret frugt.  

 

Om området

Området rummer et væld af oplevelser og muligheder. Kun få kilometer nord for kroen finder i Aabenraa fjord, der er en oplagt mulighed for at komme ud til vandet og gå eller køre en tur. Aabenraa er heller ikke langt væk, hvis I ønsker lidt bystemning.

 

Og vil I på tur, er I i køreafstand fra Gråsten Slot, Ribe, Rømø, Møgeltønder, Dybbøl Mølle og alt det andet, der forbindes med Sønderjylland.

 

Spil golf

Christie's Sdr. Hostrup Kro har en ideel placering, hvis I er golfentusiaster. Området omkring kroen har mange gode golfmuligheder, og der er billige greenfee-vouchers til blandt andet Haderslev Golfklub, Aabenraa Golfklub, Nordborg Golfklub og Sønderjyllands Golfklub til 200 kr. pr. greenfee. Bookes på golfbox. Greenfees købes og afhentes på kroen.

 

Gode anmeldelser

Brugerne på Tripadvisor er også glade for Christie's Sdr. Hostrup Kro. Læs et uddrag af anmeldelserne her.

 

"Et fantastisk oplevelse
Kroen og urtehaven i hyggelige Sdr. Hostrup. Personalet var eminent hjælpsomme og imødekommende. Gourmetmenuen og vinmenuen smagte himmelsk sammen. Morgenbuffet var dejlig, Suiten var skøn, ja det hele gik op en højere enhed. Kan varmt anbefales."

Anmeldt i juni 2021

 

"Meget fint besøg

Vi har været her mange gange, men denne gang i november 20 opleves et løft. Fremragende 6-retters, meget lækre vine i ønskede mængder. Nu fortsætter vi Spotdeal besøgene hertil.
Madkvalitet og generøs udskænkning tæller."

Anmeldt november 2020

 

"Kroophold

Hyggeligt ophold med 2 overnatninger. Sødt og venligt personale. Overnattede i hytte 1 fint placeret i hytteby overfor kroen. Fint indrettet og velopvarmet ved ankomst. Dejlige og veltillavede menuer begge aftener med fint afpassede tallerken størrelser. Spændende vine til menuerne der passede så fint til maden. Vi kan give stedet og personalet vores bedste anbefalinger."

Anmeldt oktober 2020

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle ugens dage fra den 18. juli til og med den 30. april 2023. Det er ikke muligt at benytte opholdet i perioderne fra den 22. december 2022 til den 25. december 2022 og den 30. december 2022 til den 1. januar 2023.  

 

Bemærk, at opholdet skal være booket hos Christie's Sdr. Hostrup Kro senest den 1. februar 2023. Der er ingen mulighed for at forlænge opholdet, hvis fristen overskrides.

OBS: Er opholdet ikke booket senest den 1 februar. 2023, går det tabt, medmindre det genaktiveres for 300 kr.

 

Tjek ind kan ske fra kl. 15.00. Tjek ud skal ske senest kl. 10.30.  

 

Rengøring: Der er ikke rengøring på værelserne mellem første og anden dag.

 

Fødevarer: Der laves hver dag en ny menu i køkkenet. Er der råvarer, I ikke spiser eller tåler, så kan der tages højde for dette, hvis det oplyses til Christie's pr. mail senest 24 timer før ankomst. Oplyses det senere koster det 50 kr. pr. ændret ret. Er der mange ændringer i menuen, forbeholder kroen sig retten til at afvise ændringerne  eller opkræve normal menu-pris af gæsten.

 

Tilkøb

Tilkøbes direkte på Deal.dk under købsprocessen.

 • 1 ekstra overnatning inkl. morgenmad: DEALpris 900 kr. for 2 personer 

 

Tilkøbet tilføjes, når du har klikket på KØB NU-knappen. Her vælger du først det ønskede ophold, hvorefter du klikker på det grå plus og vælger varianten "Ekstra overnatning". Det er ikke muligt at tilkøbe direkte på kroen.

 

Tillæg:

Aftales og afregnes direkte med Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 • Højsæsontillæg til og med den 1. oktober 2022, samt fra den 13. februar 2023 til og med den 26. februar 2023: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tillæg ved ophold fredag og dage før helligdage: 300 kr. pr. værelse pr. nat. Bemærk: fra den 15. august 2022 stiger prisen til 400 kr.
 • Tillæg ved ophold lørdag og helligdage: 500 kr. pr. værelse pr. nat. Bemærk: fra den 15. august 2022 stiger prisen til 600 kr. pr. værelse pr. nat

 

OBS! Almindelige søndage betragtes ikke som helligdage.

 

Tilkøb:

Aftales og afregnes direkte med Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 • Opgradering til Comfortværelse: 100 kr. pr. værelse pr. nat. Christie's Comfortværelser ligger i værelsesfløjen i direkte forbindelse med kroen. Værelserne er lyse, rummelige og med al tænkelig komfort. Alle værelser er udstyret med bad, toilet, skrivebord, gratis trådløst internet og kabel-tv. Værelse 101 ligger i stueplan og er handicapvenligt
 • Opgradering til nybygget Terrasseværelse: 200 kr. pr. værelse pr. nat. Den 1. maj 2021 blev de 7 nye Terrasseværelser med trægulv taget i brug. Alle lyse, moderne og med lækkert brusebad og toilet. Terrasseværelserne har også gratis internet, tv og 2 behagelige stole og bord. På terrassen er der 2 stole og 1 bord. Værelse 307. ligger i stueplan og er handicapvenligt
 • Opgradering til Juniorsuite: 200 kr. pr. værelse pr. nat. Christie's har to store og luksuriøse Juniorsuiter med gulvtæppe, der ligger på første sal i hovedbygningen. Værelserne er med lækre badeværelser, skrivebord, bløde stole, og er alle meget stemningsfyldte med lækre faciliteter, gratis trådløst internet og kabel-tv
 • Opgradering til Suite med 1-personers spa eller 2-personers dampbad: 400 kr. pr. værelse pr. nat. På selve kroens 1. sal finder I fem pragtfulde Suiter, 4 med gulvtæppe og 1 med trægulv (507.). Alle er smagfuldt indrettet med bl.a. sofagruppe, skrivebord, stor dobbeltseng, kabel-tv samt gratis trådløst internet. Suiterne har ligeledes et dejligt stort badeværelse, med 1-pers. spabad eller dampbad. Her er der rig mulighed for at nette sig og slappe af inden middagen. Alle suiter er mellem 32–48 kvm

 

Andet:

Aftales og afregnes direkte med Christie's Sdr. Hostrup Kro.

 • Mulighed for at medbringe hund: 200 kr. pr. nat pr. hund. Kun muligt i hotelhytter, på comfortværelse 101, terrasseværelserne og i suite 507
 • Buket på værelset: Priser fra 300 kr. Skal bestilles senest 2 dage før ankomst
 • Tidligt tjek ind fra kl. 12.00 eller sent tjek ud kl. 12.00: 150 kr. pr. værelse
 • 1 fl. kølig hvid/rosé/rødvin/bobler på værelset ved ankomst: 250 kr. pr. flaske. Skal bestilles senest kl. 15 dagen før
 • 1 fl. kølig champagne på værelset ved ankomst: 500 pr. flaske. Skal bestilles senest kl. 15 dagen før

 

Reservation:

 • Forhør om ledige datoer hos Christie's Sdr. Hostrup Kro tlf.: 74 61 34 46 - hverdage kl. 10.30-16.00
 • Videresend jeres værdibevis til info@christies.dk og skriv den aftalte ankomstdato og eventuelle opgraderinger
 • Indenfor 24 timer modtager I en bookingbekræftelse fra Christie's Sdr. Hostrup Kro på mail
 • Vi anbefaler, at I booker jeres ophold hurtigst muligt og indenfor jeres 14 dages fortrydelsesret, således at opholdet kan annuleres, hvis den ønskede periode ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det kroens afbestillingsregler, der gælder
 • Booking er bindende 7 dage før ankomst
 • Booking skal ske senest den 1. februar 2023

 

OBS: Christie's kræver, at man har værdibeviset i elektronisk form. Derfor, hvis du giver opholdet som gave, er det vigtigt, at du også sender en mail med værdibeviset til den heldige modtager.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. 

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Christie's Sdr. Hostrup Kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

  

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Christie's Sdr. Hostrup Kro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail