Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på færgekroen

Få frisk luft og god mad på Hvalpsund Færgekro ved Limfjorden. Vælg mellem 1 eller 2 overnatninger. Pris for 2.

Gastromiddag og havnemiljø

I finder Hvalpsund Færgekro ikke mange skridt fra, hvor den lille færge Mary besejler ruten mellem Hvalpsund og Sundsøre. Her ligger færgekroen som en del af det hyggelige havnemiljø i Hvalpsund på den naturberigede halvø Lovns, der stikker ud i Limfjorden.

 

På færgekroen kan I vælge mellem ophold med 1 og 2 overnatninger, der begge bl.a. inkluderer en 3-retters gastronomimiddag i kroens restaurant, hvorfra I har udsigt til havnen og Limfjorden.

 

Hvis I søger et ophold, hvor der er fokus på god mad og rig mulighed for at opleve en fantastisk og naturrig del af Danmark, så er Hvalpsund Færgekro et godt bud.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Velkomstdrink
 • 3-retters gastronomimiddag
 • Dejligt stor morgenbuffet

DEALpris 1.199 kr.

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • Klassisk wienerschnitzel på ankomstdagen
 • Velkomstdrink på andendagen
 • 3-retters gastronomimiddag på andendagen
 • Dejligt stor morgenbuffet begge dage

DEALpris 1.999 kr. 

 

Bemærk: Der skal betales weekendtillæg ved ophold henover fredage og lørdage, og højsæsonstillæg ved ophold i august måned.

 

Hvalpsund Færgekro

Når I ankommer til Hvalpsund Færgekro, der ligger lige ved havnen i Hvalpsund, bliver I indlogeret på et af kroens 28 lyse og behagelige værelser. Værelserne er udstyret med eget badeværelse, en god seng, tv, bord og stol, og hvad der ellers kræves, for at I kan føle jer hjemme under jeres ophold.

 

Før middagen er det oplagt at strække benene med en gåtur ved havnen, der ligger lige uden for Færgekroen. Nyd det hyggelige havnemiljø, kast et blik på Limfjorden og fyld lungerne med den friske havluft. I kan også gå ned til den lille strand, der ligger nærved, hvis I vil strække benene lidt mere.

 

Fra færgekroens restaurant er der også udsigt til havnen, og I kan roligt glæde jer til den inkluderede gastronomimiddag, ligesom det er en fryd at stå op til den morgenbuffet, der er inkluderet i opholdet.

 

Om området

Området omkring Hvalpsund Færgekro rummer et væld af historiske og naturskabte seværdigheder. På jeres vej rundt i landskabet kan I bl.a. opleve Hyllebjerg Bakker, Hvalpsund Strand, Herregården Hessel, Vitskøl Kloster og De Himmerlandske Heder.

 

Den mest oplagte attraktion ligger dog kun få skridt fra færgekroen. For den færgedrift, der har givet kroen sit navn er stadig i gang. For kun 25 kr. pr. næse kan I komme på en sejltur med færgen fra Hvalpsund til Sundsøre og tilbage igen.

 

På Sundsøre Havn finder i Brænderiet Limfjorden, der holder åbent på udvalgte tidspunkter og efter aftale, så det er muligt at købe deres gin, whisky, rom m.m. med hjem, hvis I vil have et velsmagende minde om turen.

 

Vil I have mere frisk luft, så glæd jer over, at store dele af halvøen Lovns, hvor Hvalpsund Færgekro ligger, er fredet natur. Så der er rig mulighed for at tage en tur ud i det blå og nyde skoven, markerne og det kuperede landskab med de mange morænebakker, der er omgivet af Limfjordens vand. Gør eventuelt stop ved klinten ved Melbjerg Hoved og lad jer fascinere af dette smukke naturfænomen.

 

Et ophold på Hvalpsund Færgekro er for jer, der vil ned i tempo og ud til vandet - og ikke mindst nyde god mad.

 

Gode anmeldelser

Gæsterne er glade for Hvalpsund Færgekro - ingen tvivl om det. Faktisk er de så glade, at Hvalpsund Færgekro får den flotte karakter 4/5 på Tripadvisor. Det betyder, at I kan forvente et ophold, hvor I virkelig får noget for jeres penge. Vi har samlet et par citater til jer fra tidligere gæster.

 

"Fremragende ophold

Vi havde købt en deal. 3 retters fremragende menu, dejlig værelse, rigtig god og venlig betjening. Fantastisk beliggenhed direkte ned mod Limfjorden, og med den skønneste udsigt ud over fjorden. Kan hel bestemt anbefales."

Anmeldt i maj 2021

 

"Dejlig ophold

Havde et ophold med 1 overnatning, 3 retters menu og en dejlig morgenmads buffet. Dejligt lyst værelse med udsigt over vandet. Pænt og rent. Venligt personale og godt mad. Eneste minus må være, at der er for få parkeringspladser."

Anmeldt i september 2021

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle kroens åbningsdage til og med den 30. november 2022. Tjek ind er mulig fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og aftales direkte med Hvalpsund Færgekro.

 • Weekendtillæg ved ophold henover fredage og lørdage: 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Højsæsonstillæg ved ophold i august måned: 400 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til værelse med balkon eller på 1. sal: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Tilkøb af spa inkl. låne-morgenkåbe, håndklæde og badetøfler: 250 kr. pr. person pr. dag - forbehold for udsolgte dage

 

Reservation skal ske til Hvalpsund Færgekro på post@hvalpsund-faergekro.dk eller på tlf.: 98 63 86 00 mandag-fredag kl. 10-17.00. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode samt dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte hos kroen ved booking af opholdet.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til kroen.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hvalpsund Færgekro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Hvalpsund Færgekro.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hvalpsund Færgekro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail