Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Miniferie ved Rhinen

Dejlig miniferie ved Rhinen med 3 eller 5 overnatninger på Hotel Krone i Rüdesheim am Rhein. Pris pr. person.

Rhinen og vinen

Der hersker ingen tvivl om, at det er dé to ting, der fylder mest i området omkring Hotel Krone, hvor der venter jer en miniferie med 3 eller 5 overnatninger.

 

Rüdesheim am Rhein ligger omkring 700 kilometer fra den dansk/tyske grænse, men omgivelserne er hver en tilbagelagt kilometer værd.

 

Her løber Rhinen lige forbi hotellet, og den er en stor del af de smukke omgivelser, der præger området med bakkeskråninger, vingårde og vinmarker, gamle slotte og meget mere. Det er med andre ord det perfekte område, at have bilen med i.

 

Vinen fylder også godt. Både produktionen, de smukke vinmarker og slutproduktet. I Rüdesheim am Rhein, kun 5 minutter fra jeres hotel, kan I opleve den verdensberømte vingade Drosselgase.

 

Opholdet inkluderer:

 • 3 eller 5 overnatninger i charmerende dobbeltværelse på Hotel Krone i Rüdesheim am Rhein
 • Morgenmad alle dage
 • Voucher til Fleggaard

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg. Se længere nede.

 

Priser og overnatninger

 • 3 overnatninger: DEALpris 1.085 kr. pr. person
 • 5 overnatninger: DEALpris 1.775 kr. pr. person

 

Hotel Krone

I finder jeres jeres hotel lige ved Rhinen, faktisk så tæt på, at Rhinen ligger på den anden side af gaden.

 

Her venter der jer en miniferie på det lille hyggelige Hotel Krone, der ligger lige midt i Rüdesheim am Rhein.

 

I bliver indlogeret på et behageligt værelse med eget badeværelse, tv og wi-fi. Der er elevator på hotellet, så I slipper for at skulle slæbe tunge kufferter og trætte ben op af trapperne.

 

Hver dag venter der jer morgenmad i hotellets restaurant, og hvis I skulle vælge at spise aftensmad på hotellet, så kan I glæde jer til at smage vin fra hotellets egen vingård.

 

Oplevelser i området

I må ikke snyde jer selv for en sejltur på Rhinen, hvor I kommer ud og ser de smukke skråninger, de små byer, vinmarkerne og meget mere fra vandet. Der afsejler skibe tæt ved hotellet, se eksempler på ture her.

 

I kommer heller udenom at skulle smage på den lokale vin. Der produceres primært hvidvin i området, og I kan være sikre på, at vinen, der bliver serveret på de lokale restauranter, er lokal.

 

Lige så smukt og unikt det er at sejle på Rhinen, lige så fantastisk er det at køre ud i området. Nyd udsigten, gør holdt ved et vinslot og køb deres vin, find et roligt sted at gøre holdt og nyd synet af Rhinen, der løber igennem landskabet.

 

Denne miniferie er for livsnyderne, der elsker smukke omgivelser og et godt glas vin. 

 

Praktisk info

Ankomst kan ske i følgende perioder:

 • Den 12. - 16. september 2022
 • Den 26. - 30. september 2022
 • Den 3. - 7. oktober 2022
 • Den 17. - 31. oktober 2022

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Ankomst er mulig på følgende dage:

 • Ved 3 overnatninger: ankomst er mulig søndage, mandage og tirsdage
 • Ved 5 overnatninger: ankomst er kun mulig på søndage

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

 • P-plads ved hotel: 5€ pr. bil pr. dag - der er gratis p-plads 400 meter fra hotellet
 • Enkeltværelsestillæg for 3 overnatninger: 225 kr.
 • Enkeltværelsestillæg for 5 overnatninger: 375 kr.

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20. Oplys, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Når I har foretaget jeres køb modtager I på mail en voucher/bekræftelse, der skal medbringes ved ankomst til hotellet.

 

Om Lauritzen Rejser

Lauritzen Rejser er specialister inden for kør-selv-rejser, éndagsudflugter og grupperejser. De er en af Tønders ældste virksomheder og er et lille, professionelt firma, der vægter tryghed og tillid højt, og som hver dag arbejder hårdt på at imødekomme deres gæsters ønsker. Lauritzen Rejser prioriterer god service og glade gæster – det er deres opskrift på en god rejse, uanset om den står på storbyferie i Berlin eller oplevelser under hjemlige himmelstrøg.

 

Lauritzen Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3185.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser på tlf.: 74 72 15 20.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold ved Rhinen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail