Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Spændende ophold i Ribe

Indbydende ophold i Den Gamle Arrest i Ribe, der byder på kaffe og kage, 4-retters menu og morgenmad. Pris pr. person.

Sov i arresten

Hvis I har holdt jer på lovens rette side, så har I næppe prøvet at bo på "Hotel Gitterly". Det kan I dog komme til nu med denne deal, hvor turen går til Den Gamle Arrest i Ribe.

 

Godt nok blev "de svenske gardiner" fjernet fra vinduerne i 1989, da bygningen ved Torvet i Ribe ophørte med at være arrest - men stedets historie fornægter sig ikke. Og bare rolig, der er ikke længere kun vand og brød på menuen.

 

Glæd jer til et ophold midt i smukke Ribe med byens torv og domkirke som naboer. 

 

Vælg mellem følgende ophold:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse på Den Gamle Arrest
 • Kaffe og kage kl. 14-16 på ankomstdagen, serveres på Den Gamle Arrest eller på Kolvig - by Skovmose 
 • Velkomstdrink
 • 4-retters surprise-menu, serveres i restauranten på Den Gamle Arrest eller serveres på Kolvig (spisested oplyses ved indtjekning)
 • Skøn morgenmad serveres kl. 8-10 på Den Gamle Arrest

DEALpris 649 kr. 

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse på Den Gamle Arrest
 • Kaffe og kage kl. 14-16 på ankomstdagen, serveres på Den Gamle Arrest eller på Kolvig - by Skovmose
 • Velkomstdrink på ankomstdagen
 • 4-retters surprise-menu på ankomstdagen, serveres i restauranten på Den Gamle Arrest eller serveres på Kolvig (spisested oplyses ved indtjekning)
 • Skøn morgenmad serveres kl. 8-10 på Den Gamle Arrest begge dage

DEALpris 949 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du blot købe 1 værdibevis, men betale enkeltværelsestillæg. Se mere under "Praktisk info".

 

Gammelt - men samtidig nyt

Den Gamle Arrest fik ny ejer i oktober 2020, nemlig Tobias Skovmose, som bl.a. også ejer det populære spisested Kolvig i Ribe.

 

Den nye ejer byder på masser af godt til ganen. Der serveres blandt andet kaffe og kage på enten Den Gamle Arrest eller på Kolvig, der kun ligger 260 meter fra hotellet, på ankomstdagen - og I kan derudover se frem til en fantastisk 4-retters menu, der serveres enten på Kolvig eller på hotellet. Dette varierer.

 

Den Gamle Arrest

I får svært ved at finde et hotel med en mere central placering i Ribe end Den Gamle Arrest. Hotellet ligger lige ud til torvet med byens smukke domkirke kun 10 meter væk.

 

Her bliver I tildelt en celle, for i Den Gamle Arrest har værelserne ikke værelsesnumre, men cellenumre. Cellernes gamle funktion gør også, at værelserne er blevet kreativt, men fuldt ud lyst og funktionelt indrettet.

 

Der deles badeværelse med nabocellerne (max 2 værelser deles om 1 bad). Der er dog mulighed for at tilkøbe en opgradering, så I får et værelse med eget badeværelse.

 

Glæd jer til et ophold i indbydende, men uvante rammer. Og glæd jer til at kunne starte med at sige "Ja, vi overnattede jo i arresten forleden...", når I skal fortælle om det.

 

Ribe - Danmarks ældste by

Ikke bare er Ribe en smuk by, den er også Danmarks ældste by. Glæd jer til at opleve det gamle bymiljø i bymidten og til at opleve Ribe Å, der løber igennem byen - blandt andet forbi Kolvig.

 

Der er masser at opleve i Ribe By, men skulle I få lyst til at komme uden for byen, så tag ud og oplev marsken vest for byen, der er et fuldstændig unikt naturområde. Eller sæt kursen 10 kilometer sydvest for byen og oplev Vadehavscentret, der med sin unikke arkitektur og placering virkelig er en overset perle.

 

Glæd jer til et ophold, hvor I bor midt i historien og med masser af muligheder lige uden for døren.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 15. maj 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Den Gamle Arrest.

 • Weekendtillæg ved ophold fra fredag til lørdag og fra lørdag til søndag: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Sæsontillæg: 300 kr. pr. person ved 1 overnatning og 400 kr. pr. person ved 2 overnatninger (+ eventuelt weekendtillæg). Sæsontillæg gælder i følgende perioder: 
  • Fra den 9. august til og med den 31. oktober 2022
  • Vinterferien fra den 10. februar til og med den 19. februar 2023 
  • Påskeferien fra den 31. marts til og med  den 9. april 2023 
 • Enkeltværelsestillæg: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Mulighed for tilkøb af vinmenu (4 glas), der er tilpasset den 4-retters surprise-menu: 299 kr. pr. person
 • Værelse med eget bad: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til suite: 400 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Den Gamle Arrest på tlf.: 75 42 37 00 eller via mail til info@dengamlearrest.dk - oplys, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring et printet værdibevis.

 

Det med småt

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt standard dobbeltværelse i Den Gamle Arrest. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Den Gamle Arrest er den tekniske arrangør.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Den Gamle Arrest by - Skovmose i Ribe

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail