Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Tarteletter i Odense

Få 3 stk. helt klassiske tarteletter på Snapseriet, der ligger mellem Skibhuskvarteret og Odense Havn.

Tarteletter ved Skibhuskvarteret

Midt imellem Skibhuskvarteret og Odense Havn ligger Snapseriet. Udefra ser restauranten måske ikke ud af meget - men til gengæld gemmer indersiden på hyggelig stemning, god service og klassisk dansk mad. 

 

Med denne deal får du 3 stk. tarteletter med høns i asparges, serveret med tomater og friske urter på toppen - og du vælger selv om du vil indløse din deal til frokost eller til middag.

 

Du får:

  • 3 stk. tarteletter med høns i asparges

 

Velkommen hos Snapseriet

Snapseriet er ejet af Hai, der driver det sammen med sin datter, Isabelle. Hai har arbejdet som kok i mange år og stammer fra en familie af kokke. Hai mestrer både det danske og det asiatiske køkken, men det er det danske køkken, der er løbet med hans hjerte – derfor var det også nemt at vælge, at Snapseriet skulle have fokus på de danske klassikere.


Snapseriet er skabt ud fra kærligheden til god dansk mad - og snaps! På restaurantens menukort finder du 30 forskellige snapse og danske klassikere som smørrebrød, stjerneskud, oksesteg, wienerschnitzel m.m.

 

Skal du afholde firmafest, fødselsdag eller andre festlige begivenheder, er det også muligt hos Snapseriet - også ud af huset.

 

Velbekomme!

Tarteletter i Skibhuskvarteret

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail