Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Løgstør Parkhotel

Ophold ved Limfjorden på Løgstør Parkhotel med 1 eller 2 overnatninger inkl. middag, morgenmad m.m. Pris for 2.

Midt i landet og lige ved vandet

Selvom Løgstør ligger midt i landet, så ligger byen alligevel lige ved vandet. For med byens placering lige ud til Limfjorden, gør det ikke noget, at der i fugleflugtslinje er cirka 50 kilometer til både Vesterhavet og Kattegat.

 

I finder Løgstør Parkhotel i udkanten af byen, men stadig kun en gåtur fra vandet. Her er hotellet naturskønt placeret i grønne omgivelser, der får smilet frem og pulsen ned.

 

Glæd jer til et ophold, hvor prisen er holdt nede, og hvor der stadig er sørget for både vådt og tørt. Opholdet kan indløses helt frem til den 1. marts 2023, så der er rig mulighed for at finde et tidspunkt, der passer jer.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse - med mulighed for opgradering til andre værelsestyper mod tillæg
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt
 • 3-retters middag eller buffet
 • Dansk morgenbuffet

Normalpris 1.896 kr. DEALpris 849 kr.

 

Ophold med 2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse - med mulighed for opgradering til andre værelsestyper mod tillæg
 • Eftermiddagskaffe/-te med sødt begge dage
 • 2-retters middag eller buffet på ankomstdagen
 • 3-retters middag eller buffet på opholdets anden dag
 • Dansk morgenbuffet

Normalpris 3.592 kr. DEALpris 1.299 kr.

 

I vælger det ønskede ophold, når I har trykket på KØB NU-knappen. Bemærk venligst, at der skal betales et tillæg ved ankomst i weekender.

 

Venligt personale og fantastiske omgivelser

Løgstør og Løgstør Parkhotel ligger omkring en times kørsel fra både Randers og Aalborg. På hotellet bliver I mødt af stedets venlige personale, der sørger for at tage godt imod jer og få jer indlogeret på jeres rummelige værelse, der naturligvis har eget badeværelse og alle øvrige fornødenheder.

 

Når I har fundet jer til rette på værelset, er det oplagt at trække lidt frisk luft og indtage de dejlige omgivelser.

 

Søg ned til Løgstørs havn og gå en tur langs Frederik VII's kanal, der løber parallelt med Limfjorden. Her kan I tage et kig på vandet og bådene i havnen samt nyde synet af den gamle kanalfogedbolig, der nu huser Limfjordsmuseet og den flotte drejebro. Bagefter venter der aftensmad på hotellet.

 

Trækker I uden for Løgstør, vil vi anbefale at slå et smut forbi vikingeborgen Aggersborg, der ligger lige på den anden side af Limfjorden. Dette betyder også en tur over Aggersundbroen, der forbinder Himmerland med resten af Jylland. Selvom der kun er få kilometer, er der rigeligt at se på turen.

 

Med et ophold på Løgstør Parkhotel kan I glæde jer til et ophold i et område, der byder på en masse natur, historie, ro og mag.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig på alle åbningsdage til og med den 1. marts 2023. Bemærk: Opholdet kan ikke benyttes i juli og august 2022 samt i perioden den 20. december 2022 til og med den 2. januar 2023.

 

Tjek ind er muligt fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal senest ske kl. 10 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Løgstør Parkhotel. 

 • Ophold med overnatning fredag eller lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. nat
 • Julefrokosttillæg i 2022: Den 12., 19., og 26. november samt den 3. og 10. december 2022: 600 kr. pr. værelse pr. nat
 • Gebyr ved reservation via telefon: 100 kr. 
 • Det er muligt at opgradere til andre værelsestyper. Muligheder og priser fremgår af hjemmesiden, hvor du booker dit ophold
 • Menuen kan ikke ændres, men der kan tilkøbes specielle retter, hvis du har særlige ønsker f.eks. i forbindelse med allergier eller diæter

 

Bemærk: Opholdene indeholder slutrengøring. 

 

Reservation skal ske online. Opholdet bookes via www.logstorparkhotel.dk/deal0622. Husk at oplyse værdibevis-ID, den unikke kode, dato for ankomst, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

OBS: Ved reservation via telefon skal der betales et gebyr på 100 kr.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i dobbeltværelse på Løgstør Parkhotel. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Løgstør Parkhotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Løgstør Parkhotel på info@logstorparkhotel.dk eller tlf.: 60 10 01 40.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Løgstør Parkhotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail