Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev fantastiske Læsø

3-dages rejse på Læsø med rejseleder. Turen inkluderer ophold i ferielejlighed, mad, udflugter m.m. Rejs i aug. 2022.

Kattegats perle

Glæd jer til 3 dage på den dejligste ø i Kattegat. Læsø byder på idyl i smukke og stemningsfulde rammer, og nu kan I komme til at opleve øen på en tur, hvor jeres base bliver på Læsø Golf Resort med 2 overnatninger. 

 

I kommer på et væld af oplevelser, hvor I vil komme til at se Læsøs fantastiske traditioner med besøg hos bl.a. Læsø Saltsyderi. I får masser af natur- og historieoplevelser, når turen bl.a. går med bus på en spændende ø-rundtur sammen med en dygtig guide.  

 

Læsø er én af Danmarks smukkeste og mest stemningsfulde øer, og kan derfor med rette betegnes Kattegats perle. Mærk selv stemningen på dette ophold.

 

Tryghedsgaranti: Der er tryghedsgaranti på denne rejse. Læs mere længere nede.

 

Rejsen inkluderer:

 • Ophold i moderne nyrenoveret ferielejlighed på 49 m2
 • 2 x morgenmad
 • 2-retters middag
 • Middag med lokale jomfruhummerhaler (alternativ muligt)
 • Frokostsandwich
 • Entré til Læsø Museum inkl. lokal guide
 • Entré til Museumsgården inkl. lokal guide
 • Frokost på Storhaven
 • Hjemmelavet Læsø-is på Storhaven
 • Præsentation og smagsprøver hos Læsø Tang
 • Præsentation og ølsmagning på Østerby Bryghus
 • Lokal guide i Rønnerne
 • Traktortur i Rønnerne
 • Skatter, afgifter samt bidrag til Rejsegarantifonden
 • Dansk rejseleder
 • Ans Rejsers Tryghedsgaranti

 

Rejseperiode:

Den 23. - 25. august 2022.

 

Priser:

 • Dobbeltværelse (der skal købes minimum 2 værdibeviser)
  DEALpris 2995 kr. pr. person 
 • Delelejlighed med eget soveværelse*
  DEALpris 2.995 kr. pr. person

 

*Du rejser alene og deler ophold med en anden rejsende. I har hvert jeres soveværelse og deles om ferielejlighedens øvrige faciliteter og badeværelse. Ans Rejser står for tildelingen af værelser blandt personer, der rejser alene. 

 

Tilkøb

 • Ekstra overnatning: 400 kr. pr. person
 • Green fee: 200 kr. pr. person

 

Dagsprogram

Dag 1

I sørger selv for transport til Læsø Golf Resort, hvor I kan ankomme fra kl. 14.00 i ro og mag. Her skal I bo de næste par dage i en moderne, nyrenoveret ferielejlighed.

 

Hver lejlighed er på 49 m2 og er opbygget med entré, bad og toilet, køkken, stue, soveværelse og kammer. Den er beregnet på op til 4 personer, og er naturligvis udstyret med fibernet, tv med grundpakke, varmepumpe og køkken med komfur, ovn, mikroovn og køl/frys.

 

I løbet af eftermiddagen bydes der på velkomstkaffe og bagværk, inden I skal nyde den 2-retters middag i den hyggelige restaurant med skøn havudsigt. Ankomstdagen byder også på musikalsk underholdning med en lokal musiker.

 

Dag 2

Efter morgenmaden skal I med bus igennem den sydvestlige del af Læsø til Læsø Saltsyderi, som syder salt i åbne jernpander. I saltsydehytten ser I den ældgamle teknik, og får af kyndige saltsydere fortalt, hvordan man sydede salt i middelalderen, og hvorfor man netop har det meget saltholdige vand på Rønnerne syd for Læsø.

 

Og nu skal I netop mod syd, hvor de store strandenge Rønnerne findes. Det enorme areals størrelse antydes af spredte fyrreplantninger i horisonten. Endnu mere karakteristisk er den store sandørken, Fjæren, der i et op til 5 kilometer bredt bælte omkranser hele det sydlige Læsø. Fjæren er bestrøet med meterstore kampesten og kan i perioder være tørlagt, så langt øjet rækker. Med lokal guide skal I rundt i traktor og høre en spændende fortælling om landskabet, naturen – og måske smage på den gule engmyre. Er det ikke lykkes at blive mæt af myrer, nyder I en frokostsandwich. I kører nogle kilometer på Tanghusruten, indtil I når frem til tangemanden, Henning på Danzigmannvej 22. Her får I en unik fortælling om arbejdet.

 

På havnen i Østerby venter der en autentisk smagsoplevelse på mikrobryggeriet Østerby Bryghus. I får en præsentation af stedet og smager naturligvis på de gyldne dråber med jomfruhummerkutterne i baggrunden.

 

Om aftenen dækkes der op til den helt store madoplevelse, når menuen står på lokale jomfruhummerhaller med tilbehør. Der er mulighed for alternativ menu. Oplys blot dette ved bestilling.

 

Dag 3

Efter morgenmaden skal I med bus og guide på en spændende ø-rundtur hvor I får fortalt om naturen, Læsøs historie og kultur, jomfruhummerfiskeri og om ø-livet i det hele taget. På jeres tur passerer I Læsø Kur, kirken der blev ombygget til et velværested, og I gør ophold ved middelalderkirken Vesterø Søndre Kirke, hvor I blandt andet ser kalkmalerier (De hellige tre konger) fra 1500-tallet, som kirken er mest kendt for. I kører gennem ”hovedstaden” Byrum til Museumsgården med det store imponerende tangtag. Af de huse, der er tilbage, og som har mere eller mindre tang på taget, er Museumsgårdens tag det mest velbevarede. I ser, hvordan man levede på en typisk Læsøgård i 1800-tallet.

 

Midt på dagen skal I møde de skønne mennesker fra Storhaven. Ægte ø-idyl på den hyggelige gård med dyr, gårdbutik, cafe og smuk natur. I skal foruden en lækker frokost og smage den kendte Læsø-is, skøn is lavet fra bunden med årstidens lokale frugter og bær. I er slet ikke færdig med at møde lokale ildsjæle eller smage på Læsø. Næste stop er Læsø Tang, som er en kone-og-mand-virksomhed, hvor det er konen, der bestemmer. Rie byder os velkommen og fortæller om tang fra Læsø. Læsø Tang producerer produkter af friskhøstet tang – dels tørret tang og dels forskellige færdigvarer og specialiteter. Sidste punkt på dagen er Horneks Odde. I dette naturskønneområde huserer mange fuglearter, og der er stort set sælgaranti hele året, de mange store sten er udsøgte hvilepladser for den spættede sæl og, hvis man er heldig, også gråsælen.

 

Dagen slutter på Læsø Golf Resort, hvor der er tid til at pakke det sidste inden hjemrejse.

 

Læsøfærgen

Læsøfærgen byder på en hyggelig overfart mellem Frederikshavn og Læsø med flere daglige afgange. Færgen er velindrettet, tager ca. 75 biler og 500 passagerer med, og byder på både bistro med god mad, hyggelige saloner, hvor man evt. kan nyde sin medbragte mad, konferencerum, børnerum, tv-stue, stilleafdeling og 2 saloner, hvor hund og kat gerne må komme med.

 

Der er elevatorer i begge havne og på færgen, så både kørestole, barnevogne og trappeforskrækkede hunde kan komme godt ombord. Turen tager ca. 90 minutter, så der er god tid til at få pulsen ned i Læsø-tempo.

 

Læsøfærgen har mellem 4 og 7 daglige afgange afhængig af sæsonen. 

 

Billet til Læsøfærgen kan bookes på www.laesoe-line.dk.

 

Tryghedsgaranti

Ans Rejser giver tryghedsgaranti på dette ophold. Det betyder, at hvis opholdet aflyses grundet Covid-19, så får I jeres indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.

 

Om Ans Rejser

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

Rejse til Læsø

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail