Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Boltinggaard Livsstilsmesse

Lad dig inspirere til livsstilsmessen på Boltinggaard Gods, hvor der er fyldt med oplevelser for hele familien.

Fokus på livsstilen 

Tag familien, en god veninde eller andet godt selskab med, og glæd jer til at opleve den spændende livsstilsmesse på Boltinggaard Gods i Pinsen den 4., 5. eller 6. juni.

 

I den forlængede weekend slår godset dørene op til en spændende livstilsmesse, hvor I kan opleve det bedste inden for mode, interiør, cykler, biler, smykker, gastronomi, sommerens smukkeste blomster, havemøbler og meget mere med hele 150 udstillere.

 

Du får:

  • Entré for 1 voksen til Boltinggaard Livsstilsmesse den 4., 5. eller 6. juni 2022 kl. 10-16. Inkl. 1 fadøl (0,4 l) fra Midtfyns Bryghus

 

Adresse: 

Boltinggaard Gods
Koksskovvej 28
5750 Ringe

 

Livsstilsmesse på Boltingaard Gods 

CHPevent, der står bag Livsstilsmessen på Boltinggaard Gods, ser frem til at åbne dørene til en af årets store livsstilsmesser.

 

Boltinggaard Gods ligger i de smukkeste omgivelser i Ringe på Fyn, hvor både de smukke Godsets sale og den fantastiske park tages i brug.

 

Boltinggaard Gods har i flere år været værter for sommerens skønneste livsstilsmesse, og selvom du har besøgt livsstilsmessen tidligere, kan du sagtens komme forbi igen i år. For nogen er det en tradition at besøge messen, og de vil opleve at der altid er fokus på at forbedre messen og skabe nye rum til oplevelser.

 

Du kan gå på opdagelse blandt stande med alt inden for, mode, gastronomi, møbeldesign, biler, kager, kunst, hus og have og elektronik mm. De mange udstillere står klar til at byde alle velkommen.

 

Du kan også nyde din frokost, fra en af de delikate madboder på gårdspladsen med den smukke hovedbygning i baggrunden.

 

I ugerne op til livsstilsmessen opdateres udstillerlisten og events, der kommer i løbet af weekenden. Og der bliver rigeligt at se, hvorfor livsstilmessen også er kendt af mange og særdeles populær, hvilket besøgstallet, der oftest rammer de 12.000, siger en del om.

Livsstilsmesse på Boltingaard Gods

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail