Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold med udsigt til Mors

Ophold på Hotel Pinenhus ved Limfjorden inkl. mousserende vin, 2-retters menu og morgenbuffet. Pris pr. person.

Lige ved vandet

Med et ophold på Hotel Pinenhus kommer I til at bo lige ved Salling Sund, hvorfra der er udsigt til både Mors og Sallingsundbroen.

 

I det indbydende område er der ikke langt til hverken Nykøbing Mors eller færgen til Fur, og området byder da også på et utal af muligheder for at komme ud og opleve den unikke natur, der findes her.

 

Hvor god tid, I vil have til at nyde omgivelserne, vælger I selv, for opholdet fås både med 1 og 2 overnatninger - begge til en forrygende DEALpris.

 

Vælg mellem:

1 overnatning

 • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse
 • 1 flaske mousserende vin pr. værelse
 • 2-retters middag i restauranten efter kokkens valg
 • Overdådig morgenbuffet
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

Normalpris 1.095 kr. DEALpris 649 kr. pr. person

 

2 overnatninger

 • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
 • 1 flaske mousserende vin pr. værelse
 • 2-retters middag efter kokkens valg i restauranten på ankomstdagen
 • Overdådig morgenbuffet begge dage
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering

Normalpris 1.642 kr. DEALpris 899 kr. pr. person

 

Der betales weekend- og højsæsonstillæg, se priser under 'Praktisk info'.

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Ønsker du at rejse alene skal du tilkøbe enkeltværelsestillæg.

 

Bemærk: Menuen kan ikke ændres. Hotellet tilbyder ikke allergen- og diætbegrænsninger på disse ophold.

 

Om Hotel Pinenhus

Der er under en times kørsel fra Viborg til Hotel Pinenhus, og hotellet er med sin placering ved vandet let at finde frem til.

 

Når det venlige personale har taget imod jer, og I har fået pakket jeres tasker ud på værelset - der naturligvis er udstyret med en behagelig seng, wi-fi, eget badeværelse, og hvad der ellers skal til for at I får et godt ophold - er det oplagt at samle appetit med en gåtur langs vandet.

 

Hotel Pinenhus ligger hyggeligt klemt inde med træer bag hotellet og med strand og vand få skridt fra hotellets anden side. På den anden side af vandet kan I se Mors, og I kan også sagtens se, hvordan man kommer derover, for Sallingsundbroen hæver sig også over vandet tæt på hotellet. Går I langs vandet, kan I gå en tur under broen.

 

Efter endt gåtur venter der jer en 2-retters menu i hotellets panoramarestaurant, hvorfra der er udsigt til vandet. I de samme lokaler kan I også glæde jer til at indtage hotellets overdådige morgenbuffet.

 

Om omgivelserne

Vi har allerede skrevet det, men skriver det gerne igen: Sørg for at få gået en tur langs vandet. Gør det gerne ved hotellet, hvor vandet ligger lige uden for døren - men der er også andre muligheder.

 

I kan køre til det nordlige Mors og opleve de unikke molerskrænter ved kysten, eller tage til Fur og opleve Knudeklinterne, der også er dannet af moler.

 

På Fur kan det også anbefales at slå vejen forbi Smedjehøje, der stikker 72 meter op over havets overflade og giver en fantastisk udsigt over Limfjorden. Slut eventuelt på Færker Odde, hvor det er muligt at opleve den spættede sæl sole sig.

 

Kun 10 minutters kørsel fra hotellet finder I Jesperhus Blomsterpark, hvor der venter mange skønne oplevelser. Turen kan kombineres med et besøg i nærliggende Nykøbing Mors, der både kan byde på et hyggeligt havnemiljø og hyggelige butikker.

 

Et ophold på Hotel Pinenhus gør det muligt at opleve noget af den mest unikke natur i Danmark, samtidig med at der venter masser af andre oplevelser rundt om hjørnet. Et ophold for jer, der vil forene det gode ophold med de gode oplevelser.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 1. marts 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen. 

 

Tilkøb og tillæg:

Aftales og afregnes direkte med Hotel Pinenhus.

 • Weekendtillæg ved ophold fredag, lørdag og helligdage: 150 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg 350 kr. pr. person pr. nat
 • Højsæsonstillæg ved ophold i juni, juli og august: 300 kr. pr. værelse pr. ophold
 • Opgradering til værelse med fjordudsigt: 300 kr. pr. værelse
 • Opgradering af 2-retters middag til 5-retters middag: 150 kr. pr. person
 • Tilkøb af 90 min. i det særlige SPA-wellnesslokale: 398 kr. for 2 personer

 

Reservation skal ske til Hotel Pinenhus via pin@pinenhus.dk eller på tlf.: 97 73 18 99. Oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Pinenhus er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vore øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Hotel Pinenhus

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail