Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Feriehuse i Ribe

Skønt ophold i moderne feriehuse i Ribe - Danmarks ældste og smukkeste middelalderby - op til 4 personer

Natur, kultur, billigt og nyt

Den smukke middelalderby Ribe, som også er nordens ældste by, inviterer jer til en uforglemmelig miniferie i de brostensbelagte gader med skæve bindingsværkshuse, specialbutikker, klokkespil fra Domkirketårnet, kulturelle oplevelser som perler på en snor og med Ribe Å, der strømmer igennem byen, tilføjes en næsten sydlandsk stemning. Byen er fyldt med events hele året, gastronomiske oplevelser og et rigt caféliv.

 

I kommer til at overnatte i fantastiske moderne feriehuse beliggende i gåafstand fra Ribe by – 1,5 km fra Ribe Camping, der er kåret til Danmarks bedste klassiske campingplads i 2020.

 

Fra påske og indtil 1. november er der åbnet i pladsens hyggelige og helt nye café, som tilbyder lette caféanretninger. I perioden fra den 1. juni til 31. august er der fri adgang i den opvarmede udendørs swimmingpool for alle overnattende gæster.

 

Vælg mellem følgende ophold (op til 4 personer):

 • 2 overnatninger i Vadehavshytte
  DEALpris 995 kr. pr. hytte 
 • 2 overnatninger i Komforthytte
  DEALpris 1.150 kr. pr. hytte 
 • 2 overnatninger i Ribehytte
  DEALpris 1.150 kr. pr. hytte

 

I vælger det ønskede ophold, når I har trykket på KØB NU-knappen. Bemærk: Der opkræves tillæg for weekender, slutrengøring og strøm - se under "Praktisk info".

 

Feriehusene kan rumme op til 4 personer, så I kan tage 2 par af sted eller tage børnene med. 

 

Oplevelser uden for byen

Udenfor Ribe by kan I glæde jer til at opleve det smukkeste marsklandskab i Nationalpark Vadehavet, som er en del af UNESCOs verdensarv. Her er højt til himlen, udstrakte vidder og i vinterhalvåret helt unikke naturoplevelser som østers- og ørnesafari, Hvid sol, Nordens guld – ravsamling, Marsktårnet, Dark Sky - den fantastiske stjernehimmel i mørke og meget mere. Foråret inviterer naturligvis til vandre- og cykelture i marsken langs diger og sluser, Sort Sol, traktorkørsel på havbunden, fantastiske solnedgange og et væld af guidede ture fra det flotte og prisbelønnede Vadehavscenter.

 

Beskrivelse af feriehusene

Ribe Camping blev kåret som Danmarks bedste klassiske campingplads i 2020, og I skal overnatte i stedets fantastiske feriehuse.

 

Vadehavshytte

Hyggelige og charmerende feriehuse i træ med sprossevinduer, ægte sommerhusstemning og beliggende i skovbrynet på Ribe Camping. Feriehuset indeholder blandt andet: To værelser med dobbeltsenge, bad/toilet, køkken/stue med spiseplads og TV samt overdækket træterrasse med havemøbler.

 

Komforthytte med spa*

Vil I forkæle jer selv lidt ekstra, finder i god plads i Komforthytten som er i 1 ½ plan, med hele 2 terrasser og et spabad i badeværelset. Feriehuset indeholder blandt andet: Et værelse med dobbeltseng, et værelse med 2 enkelt senge, bad/toilet med spabad, køkken/stue med spiseplads og TV, tagterrasse og overdækket træterrasse med havemøbler.

Komforthytte med ekstra soverum*

Feriehus i 1 ½ plan med hele 3 soverum. Feriehuset indeholder blandt andet: Et værelse med dobbeltseng, et værelse med køjeseng, et værelse med 2 enkelt senge, bad/toilet, køkken/stue med spiseplads og TV, tagterrasse og overdækket træterrasse med havemøbler.

 

Ribehytte

Ribehytten i 2 etager er inspireret af de gamle middelalderhuse i Ribe by og bygget i massivt egetræ med muret bindingsværk. Der er to værelser i feriehuset, et moderne badeværelse og et køkken/opholdsrum, der er indrettet med ovn, køleskab, opvaskemaskine, minifryser m.m. Derudover er der egen gårdhave, delvis overdækket terrasse og naturligvis havemøbler. Feriehusene er lavet i allergivenlige materialer.

 

*Bemærk, at der er 2 forskellige slags komforthytter. Dette aftales og bestilles direkte hos Ribe Camping. 

 

Praktisk info

Ankomst mulig alle ugens dage til og med den 15. juni 2022 og igen fra den 23. oktober 2022 til og med den 18. december 2022. Bemærk, at opholdet ikke kan benyttes i følgende periode:

 • 8.- 17. april  2022
 • 11. - 15. maj 2022
 • 25. - 28. maj 2022
 • 2. - 5. juni 2022

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Ribe Camping.

 • Weekendtillæg fredag-søndag: 100 kr. pr. feriehus pr. døgn
 • Husdyrtillæg pr. husdyr: 100 kr. pr. feriehus pr. døgn
 • Forårstillæg i perioden 18.04 – 17.06 2022: 350 kr. pr ophold pr. feriehus
 • Elforbrug: Op til 75 kr. pr. hytte pr. døgn
 • Slutrengøring: 250 kr.

 

Reservation skal ske til Ribe Camping på info@ribecamping.dk. Oplys, at I har et værdibevis fra Deal.dk, værdibevis-ID og kode. 

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til Ribe Camping.

 

Det med småt

Prisen gælder for op til 4 personer i lejligheden. Rabatten er baseret på de normale listepriser, der er et begrænset antal lejligheder til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Ribe Camping er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Ribe Camping.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Camping for 4 i Ribe

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail