Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Varmende massage

Besøg GJ Massage på Åløkke Allé i Odense og få afspændt musklerne med en varm og velgørende hotstone massage

Godt for alle

Massage er godt for alle. Er du spændt i en eller flere dele af kroppen pga. arbejde, stress, bekymringer eller andet, kan massage afhjælpe spændingerne og give dig mere glæde og velvære.

 

Dette kan i det lange løb forhindre sygdom og mere varige mén. Hos GJ Massage er der klare forudsætninger for kompetente massagebehandlinger, og lige nu har du mulighed for at få en hotstone massage hos Jesper eller Gry til en skarp DEALpris.

 

 

Du får:

  • 60 minutters hotstone helkropsmassage

 

Mulighed for klippekort:

Er du tilfreds med din behandling, er der mulighed for at købe et klippekort til 5 hotstone-behandlinger med 25 % rabat i forbindelse med indløsningen af dit værdibevis. Dette afregnes direkte med klinikken.

 

Om hotstone massage

Hotstone massage er en indisk massageform, hvor man masserer med opvarmede sten på kroppens såkaldte “chakrapunkter”, hvor kroppens energier løber gennem.

 

De varme lavasten masseres i rolige bevægelser, så varmen trænger ud i hele kroppen og dybt ned i musklerne, så eventuelle spændinger løsnes.

 

Hotstone massage er en utroligt afslappende og afspændende massageform, hvor muskulaturen afspændes dybt på en blid og behagelig måde.

 

Sådan foregår det

Du vil blive modtaget i klinikken af de altid smilende behandlere, der har opvarmet lavastenene på forhånd, så de straks kan komme i gang med at give dig en god behandling.

 

Hotstone-stenene bliver opvarmet til 65-70 grader, før de lægges på din krops vigtige energipunkter. Når kroppen er varmet godt op, vil du blive påført olie, mens de varme sten bliver brugt til at massere med.

 

Det eneste, du skal gøre, er at lukke øjnene og mærke, hvordan varmen og massagen forkæler din krop.

 

Om Jesper

Jesper er uddannet idræts- og fysiurgisk massør og har kompetencer inden for cupping og har kurset moderne cupping. Som tidligere elitegymnast og holdleder har han dannet et stort erfaringsgrundlag, som kommer til udtryk gennem behandlingerne.

 

Han lytter til dine behov og forventninger, uanset om det handler om dit velvære eller selve behandlingen. Han vil derfor altid forsøge at tilpasse behandlingen til dig og dine behov, og sammen finder I løsningen på dit problem, uanset om det er spændinger, smerter, stress, eller du bare har brug for afslapning. Det er meget vigtigt for ham, at du er tilfreds, og at behandlingen virker.

 

Om Gry

Gry er uddannet fysiurgisk- og idrætsmassør og har taget kursus i øreakupunktur og cupping. Hun er nysgerrig på og går fordomsfrit til andre mennesker.

 

Hun arbejder med dig som udgangspunkt, og målet vil altid være at opnå en bedring i forhold til din problematik. Hun har mange års erfaring med hård fysisk aktivitet og styrketræning og er dermed meget kropsbevidst. En erfaring, der kommer til udtryk, i måden hun lytter og behandler på.

 

Hun elsker at hjælpe til bedre velvære og bedre livskvalitet og er derfor motiveret for at hjælpe mennesker af med smerter og tyngende spændinger.

Hotstone massage i Odense

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail