Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

5 overnatninger på Femø Kro

Kom ned i gear på Femø Kro, på et ophold, der inkluderer færgefart, cyklleje og madpakker eller mad - pris pr. person

Oplev ø-livet

Tag på miniferie på Femø i Smålandsfarvandet. Øen, der er kendt for sine smukke, gamle huse, bakkede landskab og et virvar af små, hyggelige stier.

 

Med denne DEAL får I 5 overnatninger på Femø Kro, der er familiedrevet og beliggende i hyggelige og landlige omgivelser midt på øen. Et perfekt sted til jer, der vil ned i tempo og nyde ø-livet i nogle dage.

 

Der er kun 14,5 kilometer rundt om Femø langs kystlinjen, så I kan under jeres ophold nå at opleve hele øen - og naboøerne. For med i opholdet er et turistpas til de lokale færger, så I kan rejse ubegrænset mellem Femø, Fejø, Askø og Lolland - perfekt til dagsudflugter.

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

 • 5 overnatninger i dobbeltværelse på Femø Kro og Feriecenter
 • Morgenmad alle dage
 • Daglig 2-retters aftensmad eller frokostpakke med på tur ud i det blå
 • Turistbillet til færgen
  Billetten giver ubegrænset transport for én bil eller 5 cykler og max 5 personer fra Lolland til Femø, Fejø og Askø
 • 1 dags cykelleje
 • 1 x minigolf

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Det betyder, at du skal købe 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Femø Kro

I kan under jeres ophold på Femø se frem til at bo på Femø Kro, der har en historie, der strækker sig helt tilbage til 1659. Kroen er beliggende i Nørreby midt på Femø, ca. 2 kilometer fra færgehavnen

 

Her ligger kroen placeret på en på en skråning, der giver en formidabel udsigt over Smålandshavet, som er under en kilometer væk. Et oplagt mål, hvis I vil ud og gå, og opleve nærområdet. I kan også vælge at slappe af i kroens haveanlæg, hvor der også er udsigt til vandet fra alle sider.

 

Femø Kro er kendt som et godt spisested, hvor I hver dag kan vælge mellem en 2-retters menu - eller en madpakke, hvis I vælger at tage på udflugt. Med fri færgefart og en dags gratis cykelleje er det oplagt, at tage ud på opdagelse.

 

Omgivelserne og udflugtsmål

Femø

Femø ligger i Smålandsfarvandet nord for Lolland, og I sejler derfor med færgen, Femøsund, fra Kragenæs på Lolland til Femø. Under sejlturen kan I nyde udsigten til Smålandsfarvandets andre øer, Fejø, Askø og Lilleø - og hvis I er rigtig heldige, kan I opleve legesyge marsvin undervejs. 

 

Øen er mest kendt for kvindelejr og jazzfestival, men i det daglige er øens omdrejningspunkter havnen med de mange turistanløb om sommeren.

 

Havet fylder også meget. Når I bevæger jer rundt på den småt trafikerede ø, så er det altid tæt på.

 

Fejø

Fejø ligger, ligesom Femø, i Smålandsfarvandet. På Fejø er naturen rig og stemningen i topklasse. Her emmer det af hygge, og man mærker tydeligt, at mange af øens beboer er ægte ildsjæle, der ynder lokallivet.

 

I øens vejboder findes skøn, lokal frugt og grønt, og øen er i det hele taget præget af den lokale gastronomi og kreativitet. Især er Fejø nok kendt for sin ciderproduktion, der er i absolut særklasse.

 

Trods den lille størrelse, er der masser at opleve på Fejø. Af seværdigheder kan nævnes Fejø Kirke, naturtrampestier, Fejø Mølle og Den Helbredende Have. 

 

Askø

Askø ligger i Smålandsfarvandet og er forbundet med Lilleø med en 750 meter lang dæmning. Højeste punkt er kun fire meter over havet, og øerne er derfor optimale til cykel- og gåture. 

 

På Askø er fugle- og dyrelivet mangfoldigt, og hvis I er heldige, kan I opleve sæler, der ligger og soler sig. 

 

Af seværdigheder på Askø, udover den smukke natur naturligvis, kan nævnes Askø Havn, Askø Kirke og øens museum.

 

Lolland 

Også Lolland er værd at gæste.

 

Her kan I besøge domkirkebyen Maribo, nyde den gamle bydel og på vej til eller fra byen slå vejen forbi Maribosøerne, der ligger smukt syd for byen.

 

Eller I kan køre til Frederiksdal Gods på det vestlige Lolland, hvor der produceres kirsebærvin i absolut verdensklasse. Godsets vinbutik er åben de fleste dag.

 

På kulturfronten er Kunstmuseet Fuglsang en stor oplevelse, der både rummer billeder af Skagensmalerne, Cobra-kunst og meget andet.

 

I kan også vælge at køre rundt på må og få. Lolland rummer masser af skøn natur og kystlinje, der er værd at opleve lidt tilfældigt.

 

Anmeldelse

Vil I vide, hvad gæsterne på Femø Kro tænker om stedet, så læs denne herlige og livsbekræftende anmeldelse fra september 2021.

 

Tak for den bedste ferie.
 
Vi var 26 pensionister afsted på en 5 dages forsinket sommerferie - men vejret stod på sol og vi havde den bedste ferie.
 
Kroejerne og det øvrige personale var noget så søde, imødekommende og yderst behjælpelige med alt fra tur madpakker til gode historier med masser af lokal kolorit.
Det kan godt være, at hverken værelser eller menukort skriger 2021, men værelserne havde alt det nødvendige; gode senge og dyner og et velfungerende badeværelse.
Morgenmaden var dejlig, med noget for enhver smag - rullepølsen tog ekstra kegler - og så var der rigelig og god kaffe.

Aftensmaden var som os; traditionel og lækker ;-) og det var lige hvad vi havde brug for.

Der var super stemning i krostuen om aftenen og det var svært ikke at blive hængende.

Femø Kro med sin afslappede stemning, var lige hvad vi havde brug for og der var masser at se rundt om på hele øen, og efter fem dejlige dage var alle vores batterier ladet fuldt op.

Håber vi snart kan komme igen.

Tusind tak!!
 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle kroens åbningsdage fra og med den 4. april 2022 til og med den 31. oktober 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen. Bemærk: Opholdet kan ikke benyttes i uge 30.

 

Tillæg og tilkøb:

Aftales og afregnes direkte med Femø Kro.

 • Ankomst fredag eller lørdag: 300 kr. pr. ophold
 • Sæsontillæg uge 25-35: 300 kr. pr. ophold
 • Medbringelse af hund: 300 kr. pr. ophold

 

Reservation skal ske på tlf.: 54 71 50 09 eller på mail til femoe@femoekro.dk - husk at oplyse, at I er Deal.dk-kunder, værdibevis-ID og kode.

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Femø kro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

God fornøjelse!

  5 overnatninger på Femø Kro

  Her finder du os

  Deal.dk A/S
  Banegårdspladsen
  5000 Odense C

  Tlf: +45 65 45 55 44
  Mail: mail@deal.dk
  CVR nr: 35252754

  Om Deal.dk

  Tilbudsmail