Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Alt går i fisk

Ophold på Hotel Herman Bang med deres berømte steak, frokost med frisk fisk og anmelderrost morgenmad - pris pr. person

Et ophold for livsnydere

Sæt kursen mod Danmarks nordlige spids, hvor tiden går dejligt langsomt, og hvor der venter gode mad- og naturoplevelser.

 

Når I ankommer til Hotel Herman Bang i Frederikshavn er der lagt op til et ophold med hygge i dejlige omgivelser. Hotellet ligger perfekt placeret kort fra Frederikshavns charmerende bymidte, og der er rig mulighed for at udforske hele Nordjylland med Læsø, Skagen og Aalborg i kort afstand fra hotellet.

 

I får også middag på hotellets roste restaurant - og som det ikke var nok, så venter der jer også en frokost med fisk - enten på Jacobs fiskerestaurant i Sæby lidt sydpå, eller på Restaurant Fiskebaren i Frederikshavn

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i standardværelse
 • Husets berømte steak med french fries, salat og valgfri sauce - aftenmenu på ankomstdagen
 • Kaffe og kage i Cafè Empire
 • Stor, flot og anmelderrost morgenbuffet
 • Valgfri frokost på afrejsedagen vælg mellem:
  • Lækker frokost med fiskebuffet på Jacobs fiskerestaurant i Sæby
  • Valgfri frokost fra menukortet på Restaurant Fiskebaren i Frederikshavn

  

GRATIS BONUS! Tager I afsted på jeres ophold inden den 1. april 2022, opgraderes jeres menu på ankomstdagen til en valgfri 3-retters menu i hotellets restaurant.

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se under praktisk info.

 

Bemærk venligst, at der betales tillæg ved ankomst fredag og lørdag - se under praktisk info.

 

Om hotellet og maden

Byhotellet Herman Bang ligger i den centrale del af Frederikshavn – tæt på havnen og endnu tættere på midtbyens mange butikker. I bliver under opholdet indlogeret på et af hotellets standardværelser. De lækre, lyse værelser holder en høj standard og matcher således de gastronomiske oplevelser, der også venter. 

 

Næste morgen serveres der en stor morgenbuffet på hotellet. Hotel Herman Bang har tidligere været kåret som det Best Western-hotel, der lavede den bedste morgenmad – så I kan roligt tage forventningerne med til morgenbordet.

 

På selve ankomstdagen venter der jer husets berømte steak med french fries, salat og valgfri sauce på hotellets stemningsfulde Restaurant Empire, der har fået talrige positive ord med på vejen fra de glade gæster, der gennem årene har gæstet den.

 

Frisk fisk til frokost

På dag 2 er der frisk fisk på menuen til frokost - og I bestemmer selv hvor!

 

I kan tage frokosten midt i hjertet af Frederikshavns hyggelige gågade, få minutters gang fra hotellet, på Restaurant Fiskebaren. Bag restauranten står ægteparret Pernille og Claus Høeg, og der er garanti for friske råvarer. Claus Høeg er nemlig også ejer af fiskeforretningen Fiskeriet på havnen i Frederikshavn, så der er masser af erfaring med friske fisk og tilberedningen af skønne retter på restauranten.

 

I kan også vælge, at sætte kursen mod syd til Sæby, hvor der venter jer en en overdådig fiskebuffet på den kendte Jacobs Fiskerestaurant, der ligger med udsigt til havnen. Buffeten byder bl.a. på sild, fiskefrikadeller, skaldyr, røgvarer, rejer m.m. Efter denne gode frokost er det oplagt, at trække en mundfuld frisk luft på haven eller måske gå på opdagelse i Sæbys snirklede gader.

 

Om Frederikshavn

Frederikshavn byder på mange muligheder, ligesom de Nordjyske omgivelser også er fyldt med mulige udflugtsmål og andet godt.

 

Den nordjyske havneby har bl.a. Danmarks eneste palmestrand, der løber langs Kattegat - foruden en hyggelig bymidte, hvor der både kan shoppes og slentres.

 

Udsigten over Kattegat opleves dog bedst fra Pikkerbakken i den sydlige del af byen, der strækker sig op omkring 82 meter over havets overflade. Her er der rig mulighed for at gå en tur og nyde omgivelserne. Her kan I også mærke historiens vingesus med et besøg på Bangsbo Fort, der blev bygget af tyskerne under besættelsen.

 

Og skulle I blive tørstige af alle oplevelserne, så finder I i Frederikshavn også bryggeriet, der laver Danmarks stærkeste øl.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 15. oktober 2022 - dog ikke i perioden fra og med den 8. april til og med den 18. april 2022 og fra den 1. juli til og med den 14. august 2022.Tjek ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest ud kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb 
Aftales og afregnes direkte med Hotel Herman Bang:

 • Enkeltværelsestillæg: 495 kr. pr. nat
 • Tillæg for ankomst fredag og lørdag: 125. kr. pr person
 • Opgradering til Businessværelse: 125 kr. pr. person pr. nat
 • Opgradering til Suite: 250 kr. pr. person pr. nat
 • Ekstra nat kan tilkøbes for 400 kr. pr. person inkl. stor morgenbuffet

 

Reservation skal ske til Hotel Herman Bang på info@hermanbang.dk eller på tlf.: 98 42 21 66 - oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Herman Bang er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hotel Herman Bang

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail