Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Velvære og gastronomi i Thy

Ophold på Hotel Thinggaard i Thy. Oplev stedets fantastiske køkken, Sydthy Kurbad og Nationalpark Thy - pris pr. person

Hvor livet er godt!

Livet er godt i Hurup, Thy, hvor Hotel Thinggaard ligger.

 

Ikke bare fordi omgivelserne er billedskønne, og at I befinder jer kun 10 minutters kørsel fra Nationalpark Thy. Og ikke kun fordi der på Hotel Thinggaard bl.a. venter jer en 4-retters gastronomisk middag og entré til Sydthy Kurbad.

 

Men fordi I med dette ophold ankommer til et hotel, hvor der er kræset om detaljerne, og hvor der bliver lagt kærlighed i maden. Hotellets imødekommende og venlige personale gør ydermere en dyd ud af, at hver enkelt gæst skal føle sig velkommen. 

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • 4-retters gastronomisk middag med indslag af lokale råvarer efter køkkenchefens valg
 • Kokkens hjemmelavede sødt på værelset ved ankomst
 • Gratis kaffe, varm chokolade og te på værelset
 • Morgenbuffet
 • 1 entré til Sydthy Kurbad
 • Gratis frugt og isvand i kurbadet
 • Gratis lån af håndklæder i kurbadet
 • Gratis wi-fi

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor. 

 

Et fantastisk køkken

Der er meget, der gør det værd at tage turen til Hotel Thinggaard.

 

Hotellets køkken arbejder aktivt for at bruge lokale råvarer og på at være en aktiv del af den regionale madkultur i Thy og på Mors - og det kan smages. I kan glæde jer til den gastronomiske middag, som køkkenet står klar til at servere for jer. Middagen består af 4 sublime retter.

 

Køkkenet møder I flere gange under jeres ophold. Det er nemlig også køkkenet, der sørger for, at I får en overdådig morgenbuffet. Køkkenet sørger også for, at der er lidt hjemmelavet sødt til jer, når I træder ind på jeres værelse.

 

I skal bo på et af hotellets store, lyse standardværelser, der foruden en god seng og eget badeværelse, bl.a. byder på faciliteter til at lave kaffe, te og kakao samt wi-fi og fladskærms-tv.

 

Med i opholdet er der også inkluderet en dagsbillet til Sydthy Kurbad, hvor I kan nyde 700 kvadratmeter med spa og wellness. Her får I blandt andet adgang til hele 4 saunaer, dampbad, oplevelsesbruser, varmebænk med fodbad, koldtvandsrum, infrarød sauna samt stort afslappende spa med stjernehimmel. I weekenden kan dagsbilletten også bruges før indtjekning på hotellet.

 

Åbningstider i Sydthy Kurbad:

 • Mandag: lukket
 • Tirsdag-onsdag: kl. 14.00-19.00
 • Torsdag: kl. 14.00-22.00
 • Fredag: kl. 14.00-20.00
 • Lørdag: inddelt i to hold - kl. 9.30-13.45 eller 14.30-18.30 (giv venligst besked ved booking, hvilket hold I ønsker)
 • Søndag: kl. 10-16

 

Bemærk: I weekenden kan kurbadet benyttes inden I tjekker ind på jeres værelse.

 

Thy, tårnet og trolden

Hurup ligger midt i alt det, der gør Thy til en stor oplevelse, og kun tre kvarters kørsel nord for Holstebro.

 

Her er I tæt på Nationalpark Thy, der løber fra sydspidsen af Agger Tange og langs vesterhavskysten op til Hanstholm. Og I er tæt på Limfjorden, der også byder på unik natur og gode muligheder for gåture i fantastiske omgivelser.

 

I kan se omgivelserne lidt ovenfra fra udsigtstårnet i Askov Plantage, der ligger 5 minutters kørsel fra hotellet. Udsigtstårnet er placeret på det højeste punkt i Thy og giver en bjergtagende udsigt over landskabet. I Askov Plantage kan I også gå på troldejagt, for her finder I også Ask fra Ashøj, der er en af de berømte trolde bygget af kunstneren Thomas Dambo, bl.a. kendt fra TV2-programmet ”Vores Genbrugshjem”.

 

Vil I have et ophold, hvor maden, komforten og omgivelserne er af høj klasse, men pulsen kommer langt ned. Så er Hotel Thinggaard det helt rigtige valg.

 

Fremragende anmeldelser

Hotel Thinggaard får fremragende anmeldelser på Tripadvisor. Faktisk er anmeldelserne af hotellet så gode, at stedet får den  imponerende gennemsnitskarakter 4,5 ud af 5.

 

Tag for eksempelvis et kig på denne begejstrede anmeldelse.

 

"Super restaurant

Min kæreste og jeg var på et luksus spaophold. Det overgik forventningerne. Lækker spa på Sydthy kurbad, rigtig lækker mad i restauranten, rigtig fint og stort værelse og sidst men ikke mindst en supergod morgenmad :-)"

 

Anmeldt juni 2021.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske alle åbningsdage til og med den 30. juni 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og tjek ud skal senest ske kl. 11 på afrejsedagen. Bemærk: Hotellet holder lukket alle søndage i december, januar, februar, marts og april.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og og afregnes direkte med Hotel Thinggaard:

 • Weekendtillæg ved ankomst fredag og lørdag: 400 kr. pr. person pr. nat
 • Højsæsonstillæg alle dage i uge 7, 8 og 15 samt den 26. maj 2022 og 5. juni 2022: 400 kr. pr. person pr. nat
 • Tilkøb af ekstra overnatning inkl. morgenmad: fra 599 kr. pr. person
 • Enkeltværelsestillæg: 300 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Hotel Thinggaard på info@hotelthinggaard.dk eller tlf.: 97 95 12 00. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Thinggaard. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Thinggaard er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Hotel Thinggaard

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail