Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Wellnessophold på Læsø

Nyd 2 overnatninger på Hotel Nygaard inkl. gastronomisk middag og entré til Læsø Kur & Wellness - pris for 2

Oplev Læsø

Midt i Kattegat ligger Læsø. Øen er omkredset af smukke sandstrande, og du finder masser af smukt bevaret natur og tætte skove på øen. Læsø er både kendt for deres salt og for at indbyde til ro og afslapning – for her går det lidt langsommere, som der siges. Her er flere solskinstimer, masser af frisk luft og fladt terræn, der er perfekt til gode gå- og cykelture. Og bussen på øen er gratis!

 

På Læsø findes idylliske, gamle bindingsværkshuse med de karakteristiske tangtage, og i Læsø Plantage samt langs de fine strande findes øens oprindelige og unikke flora og fauna. Der er masser af muligheder for at gå i skoven og plukke bær eller samle svampe, salturt, tang m.m. I kan også tage på guidede ture ud i naturen - og skulle lysten være til golf, så er et besøg på Læsø Seaside Golfbane oplagt. Banen ligger med en storslået udsigt ud over Kattegat og samtidig i et skønt naturområde med både åbne vidder og læ fra store træer.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 2 overnatninger
  • 2-retters gastronomisk middag på ankomstdagen
  • Morgenmad begge dage
  • 1-dagsbillet til Læsø Kur & Wellness - skal bestilles separat

 

Hotel ved sø, skov og natur

Hotellet ligger idyllisk nær sø, skov og natur, men samtidig tæt på Byrum. På ankomstdagen får I en gastronomisk oplevelse i hotellets hyggelige restaurant. Restaurantens dygtige kokke tager altid friske, lokale råvarer i brug, og det kan virkelig smages og ses på tallerkenen. 

 

Forkælelse i Læsø Kur & Wellness

Læsø Kur & Wellness er historien om det moderne, nordiske kurbad i den tidligere Vesterø Havnekirke. De store bade og de forskellige behandlinger er baseret på det salt, som Læsø er berømt for.

 

Her kan I lade jer forkæle i saltbassiner med saltrestlage fra Læsø Salt og i det store fællesbassin med sprudlende spabad, masserende vandfald, sauna, koldtvandsbrusere, dampbade og udendørs spabad. Samtidig kan I glæde jer til at opleve den smukke arkitektur i den forhenværende kirke. Der er mulighed for at tilkøbe spabehandlinger på www.saltkur.dk.

 

Fantastiske oplevelser

Under jeres ophold på Hotel Nygaard er der rig mulighed for at opleve alt det bedste, som Læsø har at byde på. Du kan læse om nogle af mulighederne her:

 

Tanghusene

I starten af 1900-tallet havde størstedelen af husene på Læsø tangtage. I dag er der 19 tangtagehuse tilbage, hvoraf de to mest kendte er Museumsgården og Hedvigs Hus. Se mere på www.visitlaesoe.dk.

 

Læsø Saltsyderi

På Læsø Saltsyderi kan du høre historien om det kendte Læsøsalt. Du kan også syde dit eget salt og besøge den hyggelige Saltbod eller nyde en pandekage fra pandekageboden under åben himmel.

 

Rønnerne

Få en storslået naturoplevelse i Danmarks næststørste marskområde. Vadefuglene er i efteråret på vej på træk sydpå, efter at have brugt sommeren på og omkring Læsø.

 

Læsø Klitplantage

Læsø Klitplantage er et af landets bedste steder at finde kantareller og Karl Johan-svampe. Den smukke klithede er også hjemsted for mange dyrearter og flotte planter.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig onsdage og fredage fra den 1. februar 2022 til og med den 31. oktober 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 16 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Tillæg:

Afregnes direkte med Hotel Nygaard.

  • Højsæsonstillæg i perioden fra den 1. juli 2022 til og med den 9. august 2022: 300 kr. pr. værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Hotel Nygaard på tlf. 98 49 16 66 eller mail til post@hotelnygaard.dk. Husk at oplyse kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

 

Bemærk: Billetten til Læsø Kur & Wellness skal bestilles separat. Efter bookning af ophold bestilles billetterne til Læsø Kur & Wellness på tlf.: 98 49 13 22.

 

Det med småt

Prisen gælder for op til 4 personer. Rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Nygaard er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en eventuel klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist, og kompensation vil ikke være mulig.

 

God fornøjelse!

Ophold på Hotel Nygaard på Læsø

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail