Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Oplev Limfjordsøerne

Fantastisk ophold med 3 overnatninger på hotel, dejlige madoplevelser og udflugter til Fur og Venø - pris pr. person

Oplev Limfjorden

Med dette ophold bliver du ikke bare gæst på Dolphin Hotel Herning, du skal også besøge Limfjordsøerne Fur og Venø, hvor forrygende madoplevelser og udflugter venter.

 

Læg dertil flere gode middage og morgenmad på hotellet - og så har du ellers et 4-dages ophold med forkælelse for alle sanser.

 

Dette er det perfekte ophold til dig, der gerne vil bo godt, spise godt og opleve noget uden selv at stå med det praktiske. Læs videre om rejsen og oplevelserne nedenfor, hvor I også kan finde indhold, program, priser m.m.

 

Tryghedsgaranti! Ans Rejser giver tryghedsgaranti på dette ophold. Det betyder, at hvis opholdet aflyses grundet Covid-19, så får I jeres indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.

 

Opholdet inkluderer (pr. person): 

 • 3 overnatninger på Dolphin Hotel Herning
 • Morgenmad alle dage
 • 2-retters middag alle dage
 • Rundvisning og smagsprøver på Fur Bryghus
 • Frokost på Fur Bryghus
 • Ø-tur med lokal guide på Fur
 • Frokost (Venøbøffer) på Venø Kro
 • Ø-tur med lokal guide på Venø
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus ifølge program 
 • Dansk rejseleder
 • Ans Rejsers Tryghedsgaranti

 

Priser:

 • Ophold i dobbeltværelse - DEALpris  2.995  kr. pr. person (min. 2 værdibeviser)
 • Ophold i enkeltværelse - DEALpris  3.590 kr. pr. person

 

Vælg mellem følgende perioder:

 • 30. maj - 2. juni 2022
 • 15. - 18. august 2022
 • 12. - 15. september 2022

  

Program

Dag 1

Fra kl. 15.00 kan du i ro og mag ankomme til Dolphin Hotel Herning, hvor du trygt og sikkert kan parkere din bil på en af de mange p-pladser med videoovervågning. Ankommer du med offentlig transport til Herning station, kan du blive afhentet og kørt til hotellet kl. 15, 16 og 17. Når alle er kommet godt på plads på værelserne, er der middag på hotellet.

 

Dag 2 


Efter morgenmad tager I nordpå og med Fur-færgen. I ankommer til Limfjordsøen Fur, der er et autentisk øsamfund med 850 indbyggere, rigt på forskelligartede og særprægede landskabsformer. På øens nordvestlige spids, Knuden, ligger Fur Bryghus og Restaurant Bryghuset, der er indrettet i en smuk, rød træbygning fra 1926 - nænsomt restaureret og beliggende i enestående omgivelser af uforstyrret natur med harer, råvildt og fasaner som de nærmeste naboer.

 

I starter besøget på Bryghuset kl. 11.30 med en times rundvisning og fortælling om ølproduktion og husets historie. Her får I to smagsprøver på den gode bryghussøl, hvorefter I får en lokalinspireret frokostanretning i den charmerende restaurant. 

 

Menuen består af:

 • Varmrøget laksemousse med grøn asparges og dild
 • Hjemmerøget knudeskinke med humus og melon
 • Lun fiskefrikadelle med tartar-sauce og grillet citron
 • 2 slags oste fra Thise Mejeri med kompot 
 • Dagens kage med chokolade ganache 

 

Kl. 14.00 tager I på ø-tur med en professionel guide og erfaren fortæller. I gør tre korte holdt undervejs - ved Langstedhuller, Bette Jenses Hyw og Gammel Havn. I kommer til at opleve naturen og et levende øsamfund - og får en blanding af faglig viden og en stor portion jysk lune og underfundighed.

 

Dag 3

På dag 3 skal I besøge den ”bette” ø, Venø. Fra Kleppen havn er der flot udsigt til Venø Sund og Venø, og det tager ikke meget mere end 5 min at sejle fra fastlandet til Venø. 

 

I starter med at udforske øen i selskab med en lokal guide, som viser og fortæller jer alt, hvad man skal se og høre om, når man besøger Venø. Bl.a. Danmarks mindste kirke, fortællingen om efterskolen, øens historie og ikke mindst naturen.

 

Når øjnene er mættet af indtryk, er det tid til at forkæle maven. I skal besøge Venø Kro, som ligger smukt ved fjorden ca. 150 meter fra Venø Havn og med udsigt over fjorden. Her står menuen på ægte Venøbøf med kartofler, blandet salat samt to slags creme fraiche-dressing. 

 

Dag 4 

Efter en sidste omgang i hotellets skønne morgenmadsbuffet er det tak for denne gang og på gensyn. 

 

Praktisk info

Ankomst kan ske i den købte periode.

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Ans Rejser.

 • Fast plads i bussen: 95 kr. pr. person

 

Bemærk: Der er inkluderet drikkevarer til morgenmaden, men ikke frokost og middag. Disse skal tilkøbes.

 

Reservation: I bliver kontaktet af Ans Rejser inden for 7 dage efter jeres bestilling. 

 

Ans Rejser følger til enhver tid myndighedernes vejledninger. Chaufføren på bussen og rejselederen er altid helt opdaterede omkring de seneste vejledninger. På udflugterne benyttes der en 4-stjernet bus, og der sørges naturligvis for god ventilation i bussen. Alle gæster har adgang til håndsprit, og bussen rengøres dagligt.

 

Om Ans Rejser

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

 

Det med småt

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Ans Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Rejse til Limfjorden

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail