Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold på Marcussens Hotel

Nyd et ophold lige ved Assens Havn, hvor I får en overnatning, 3-retters middag og morgenmad - pris pr. person

En pause fra hverdagen

På Marcussens Hotel lige ved Assens Havn og tæt på marinaen får I perfekt beliggenhed, der giver mulighed for masser af udendørsoplevelser. I får endvidere mange spændende udflugtsmål omkring Assens, og sidst men ikke mindst får I også idyl og dejlig mad - for her er der ro og tid til at nyde hinanden og den idylliske beliggenhed.

 

Er I til bykultur, ligger hotellet kun et stenkast fra en af Danmarks smukkeste gågader med kønne, gamle huse. 

 

Jeres ophold på Marcussens Hotel i Assens er den perfekte mulighed for at tage en pause fra hverdagen - for der bliver sørget godt for jer på det smukke og velbesøgte hotel.

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • Overnatning i dobbeltværelse
  • 3-retters middag (efter køkkenchefens valg)
  • Dejlig morgenmad
  • Gratis parkering i centrum af Assens

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor under "Tillæg og tilkøb".

 

Anmelderrost restaurant

Når I sætter jer til bords hos Restaurant Roulv, som restauranten hos Marcussens Hotel hedder, bliver I mødt af et imødekommende og venligt personale, der står klar til at gøre jeres madoplevelser helt specielle. 

 

Restauranten er opkaldt efter den viking, der regerede på Vestfyn for 1000 år siden. Interiøret i restauranten er præget af rå, nordisk stil med plankeborde, læderduge og en rustik stenvæg. Stemningen i restauranten er helt unik, og I kan roligt se frem til den 3-retters middag samt morgenmad, der bliver serveret her. 

 

Vestfyn har det hele

Når I bor på Marcussens Hotel, får I det bedste fra begge verdener: Den vestfynske natur med strande, bakker og dybe skove samt den charmerende bykultur i Assens, som har en af Danmarks smukkeste gågader med kønne, gamle huse.

 

Passer jeres ophold med et arrangement hos Tobaksgaarden, kulturhuset i Assens, er det oplagt at høre en koncert eller gå i biografen. På deres hjemmeside kan I finde mere information om spilletider, kultur og kunst. 

 

Kun en halv times sejlads fra Assens, ligger den lille ø, Baagø. Her er der masser af natur for naturelskerne, og der er gode muligheder for vandre- og cykelture. Lige så barsk klimaet kan være om vinteren på øen, lige så idyllisk kan det være om foråret. På Baagø er der også gode muligheder for at studere fugle med de to opførte fugleskjul på øen.

 

Den smukke halvø Helnæs, der ligger ca. 20 km sydøst for Assens og ud mod Lillebælt, er bestemt også et besøg værd. Med sine næsten 300 hektar enge og marker er området oplagt til naturentusiaster. Her finder I også det smukke Helnæs Fyr. 

 

For inspiration til flere attraktioner se Visit Assens hjemmeside

 

Praktisk info

Ankomst er mulig på alle åbningsdage fra den 3. januar 2022 til og med den 1. maj 2023. Dog ikke fra den 18. december 2022 til og med den 3. januar 2023. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 10 på afrejsedagen.

 

Reservation skal ske til Marcussens Hotel på info@marcussens.dk. Husk at skrive deal1natjul2022/23, ønske for ankomstdato, navn og telefonnummer.

 

Medbring venligst printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Tillæg og tilkøb

Betales direkte til Marcussens Hotel:

Tillæg ved overnatning torsdag, fredag og lørdag: 150 kr. pr. person pr. nat
Enkeltværelsestillæg: 100 kr. pr. person pr. nat
Opgradering til værelse med havudsigt: 100 kr. pr. person pr. nat
Opgradering til familieværelse: 100 kr. pr. person pr. nat
Opgradering til værelse i anneks: 100 kr. pr. person pr. nat
Frie drikkevarer - dækker husets vin, øl og vand på førstedagen fra kl. 15.00 -21.00: 199 kr. pr. person
Medbring hund: 800 kr. pr. ophold
1 ekstra opredning i dobbeltværelse inkl. morgenmad: 150 kr. pr. dag
Tilkøb af rengøring mellem dag 1 og dag 2 inklusive nye håndklæder: 75 kr. pr. person pr. ophold

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Marcussens Hotel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

Marcussens Hotel

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail