Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Shoppingtur til Tyskland

Udforsk det store McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster inkl. overnatning, morgenmad og pool - pris for 2

Det bedste fra to verdener

Få det bedste fra begge verdener, når I med denne deal kombinerer mærkevareshopping med et ophold på Hotel Tryp by Wyndham i Bad Bramsted.

 

Sammen med opholdet får I et rabatkort til McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster, der ligger omkring 20 minutters kørsel fra hotellet. Outlettet byder med sine 70 butikker på god mulighed for mærkevareshopping, uden at sparegrisen skal slås i stykker.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 1 overnatning i dejligt dobbeltværelse på 3-stjernede Tryp By Wyndham Bad Bramstedt
  • Morgenmad
  • Gratis adgang til område med pool, sauna og dampbad*
  • Rabatkort til McArthurGlen Designer Outlets i Neumünster
  • Voucher til Fleggaard på 1 fl. vin

 

*Der tages forbehold for coronarestriktioner vedr. åbningen af pool, sauna og dampbad på hotellet.

 

Shoppemekka

McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster, nord for Hamburg, ligger 17 km fra hotellet Tryp by Wyndham i Bad Bramstedt.

 

På designeroutlettet kan I finde alle de kendte mærkevarer nedsat med 30-70%, som eksempelvis Armani, Gucci, Pandora, Nike og Puma. Udvalget dækker over alt fra tøj, accessories, sko og sportstøj til ting til hjemmet. 

 

Det store outlet-center er lavet som en hel indkøbsby med over 70 butikker og masser af caféer, restauranter og informationsskranker, hvor den flersprogede medarbejderstab står klar til at hjælpe dig. 

 

Se mere om den store outlet her.

 

Hotelophold med stil

Hotel Tryp By Wyndham Bad Bramstedt er et stilfuldt og moderne hotel med restaurant, bar, pool, spabad og flotte værelser med privat bad og toilet, telefon, føn, TV og wi-fi. Hotellet er let at nå frem til med en beliggenhed kun et par kilometer fra den tyske motorvej A7.

 

Det praktiske

Ankomst kan ske på alle ugens dage til og med den 24. april 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 15.00 på ankomstdagen og tjek ud skal ske senest kl. 12.00 på afrejsedagen.

 

Tilkøb og tillæg
Aftales og afregnes direkte til Lauritzen Rejser:

  • Enkeltværelsestillæg: Kontakt Lauritzen Rejser
  • Barn 0-6 år*: Gratis ved overnatning i forældrenes seng
  • Barn 7-11 år**: 50% rabat på opredning

 

*Max 1 gratis barn pr. værelse.  
**Max 1 opredning pr. værelse. Rabatten gives kun til ét barn.

 

OBS: Der skal betales kurtax på 1 € pr. person pr. dag, som betales direkte til hotellet.

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på 74 72 15 20. Husk at oplyse, at du er kunde hos Deal.dk, værdibevis-ID og den unikke kode. 

 

Efter du har foretaget din reservation, vil du hurtigst muligt herefter modtage en bekræftelse/voucher på mail fra Lauritzen Rejser. Denne bedes medbragt printet ved ankomst til hotellet.

 

Bemærk: Ønsker du at forlænge opholdet eller invitere familien med, er du naturligvis velkommen til at købe flere værdibeviser. Dog max 4 overnatninger pr. kunde. 

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed for Deal.dk's kunder, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Lauritzen Rejser på 74 72 15 20.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold og shopping for 2

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail