Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Sallingsund Færgekro

Ophold tæt ved vandet på Mors. Vælg mellem 2 ophold inkl. 5 serveringer, vinmenu og morgenbuffet - pris for 2

Afslapning, nydelse og oplevelser

Lad Sallingsund Færgekro danne rammen for et forkælelsesophold, hvor der bliver taget hånd om jeres velvære og serveret oplevelser til alle sanser.

 

I færgekroens behagelige rammer får I serveret god mad med en afstemt vinmenu fra områdets bedste vinkælder. Lige udenfor ligger Limfjorden og venter på at blive betragtet, og med i opholdet er der også inkluderet en dagsbillet til Jesperhus Blomsterpark.

 

Glæd jer til et ophold, hvor der er ro til afslapning, tid til nydelse og omgivelser, der indbyder til oplevelser. I kan vælge mellem 1 og 2 overnatninger.

 

Vælg mellem: 

1 overnatning for 2 personer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse med udsigt over Limfjorden og møbleret balkon/terrasse
 • Middag med 5 serveringer efter kokkens valg - serveres kl. 18.00
 • Vinmenu med 5 glas superior-vin
 • Gratis kaffe-, te- og kakaoservice på værelset samt minibar med fordelagtige priser
 • Morgenbuffet 
 • Dagsbillet til Jesperhus Blomsterpark

Normalpris 3450 kr. DEALpris 1898 kr. 

 

2 overnatninger for 2 personer:

 • 2 overnatninger i dobbeltværelse med udsigt over Limfjorden og møbleret balkon/terrasse
 • Middag med 5 serveringer efter kokkens valg - serveres kl. 18.00 på ankomstdagen
 • Vinmenu med 5 glas superior-vin - serveres på ankomstdagen
 • Gratis kaffe-, te- og kakaoservice på værelset samt minibar med fordelagtige priser
 • Morgenbuffet begge dage
 • Dagsbillet til Jesperhus Blomsterpark

Normalpris 4390 kr. DEALpris 2598 kr. 

 

Om Sallingsund Færgekro

Sallingsund Færgekros bygninger har været i brug siden 1938, og man har i alle de år formået at bevare den ganske særlige krostemning på stedet. Færgekroens omgivelser er da også én stor åben invitation til et ophold med fokus på afslapning, god tid og velvære.

 

Færgekroen er idyllisk beliggende 100 meter fra Limfjorden og har fra alle værelser en smuk udsigt til fjorden og den karakteristiske Sallingsundbro, eller til Legind Bjerge, der er et 900 hektar stort naturområde, der ligger bag færgekroen. Glæd jer til at samle appetit på en gåtur ved Færgekroen, hvor I kan træde ind i skoven, opleve bakkerne i Legind Bjerge eller gå ned til vandet og slentre hen til det gamle færgeleje, hvor færgerne Pinen og Plagen sejlede fra. Gæster I færgekroen om sommeren, kan I også glæde jer over stedets badestrand.

 

Når I på ankomstdagen er blevet indlogeret på jeres lyse værelse, der rummer både luksuslinned, sengeborde, skrivebord, fjernsyn, stole og kaffebord, foruden én entré med garderobe, minibar og gratis kaffe og te, og så selvfølgelig eget badeværelse og en møbleret balkon/terrasse, så venter der jer en menu med 5 serveringer i færgekroens restaurant.

 

Kroens restaurant har stor fokus på, at alle retter tilberedes helt fra bunden. "God mad tager tid", men det er virkelig ventetiden værd. Kroens køkken er nemlig kendt for dets helt fantastiske mad. Sallingsund Færgekros motto er da også ”I Danmark spiser vi ikke af nød – men af lyst - så lad det derfor være en oplevelse hver gang, vi spiser”.

 

Hvis I stadig skulle være i tvivl, så læs, hvad denne glade gæst skrev på Tripadvisor efter sit besøg.

 

På 2 dags kroophold, indeholdende en 5-retters menu med tilhørende vine. Meget lækkert. Super sød servering af Maria og Signe, søde smilende og professionelle piger. De gjorde en forskel. Selve kroen er så flot med blomsterarrangementer, velpassede græsplæner og værelserne med de dejligste senge og dyner. Caféborde til begge sider. Den ene side med udsigt til broen og vandet.

 

Lidt om omgivelserne

Mange af de største oplevelser på Mors, hvor Sallingsund Færgekro ligger, har I lige udenfor døren, hvor I finder både vandet og Legind Bjerge, der byder på skovbevoksede bakkedrag og åbne hedeklædte slugter.

 

Hvis I kører til den nordlige del af Mors, så kan I se de imponerende molersskrænter, hvor den største – Hanklit – hæver sig imponerende 61 meter over havet. Udsigten herfra er fantastisk, og for de tålmodige er der en god chance for at finde forsteninger.

 

Slår I vejen forbi Nykøbing Mors, så kan I opleve øens hovedby, der er en lille hyggelig handelsby, der har sin helt egen charme. Byen kaldes også skaldyrshovedstaden, og byder i løbet af året på arrangementer som østerspremiere og skaldyrsfestival, ligesom det er muligt at besøge Skaldyrscenteret. Rammer I sæsonen er det også muligt at komme på østerssafari.

 

Til de legesyge og blomsterglade, er der inkluderet en heldagsbillet til Jesperhus Blomsterpark, så har mulighed for at besøge øens største attraktion.

 

I vælger selv, hvor meget I vil ud og omkring. Der er rigeligt at se lige ved Færgekroen, men naturligvis endnu mere at se, hvis I kører en tur rundt på Mors.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig på alle åbningsdage fra den 7. maj til og med den 30. oktober 2022. Tjek ind kan ske fra kl. 15 på ankomstdagen, og tjek ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes hos Sallingsund Færgekro:

 • Weekendtillæg ved overnatning fredag til lørdag: 250 kr. pr. ophold
 • Weekendtillæg ved overnatning lørdag til søndag: 350 kr. pr. ophold
 • Opgradering til juniorsuite: 500 pr. overnatning

 

Reservation skal ske hos Sallingsund Færgekro på tlf.: 97 72 00 88 eller via mail info@sfkro.dk - oplys, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring printet værdibevis ved ankomst til kroen.

 

Det med småt

Opholdet gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Sallingsund Færgekro, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser.

 

Vi anbefaler at booke i god tid, da der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Bemærk, at når I har modtaget bekræftelsen på jeres reserverede ophold fra hotellet, så frafalder jeres fortrydelsesret hos Deal.dk, og det er ikke muligt at ændre eller annullere købet.

 

Deal.dk fungerer som formidler af dette tilbud, og Sallingsund Færgekro er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Sallingsund Færgekro

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail