Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Julehygge i Husum

2 overnatninger i charmerende omgivelser i Nordtyskland med mulighed for både julestemning og juleindkøb - pris pr. person

Find julestemningen frem

Nu kan I se frem til et par dage med fredfyldt stemning i Husum, der udover maritim charme også byder på julemarked, gode shoppemuligheder og en flot udsigt over Nordsøen og Vadehavet. 

 

Glæd jer til at tage en slentretur i den gamle fiskerbys stræder og nyd for eksempel en kold tysk pilsner eller et velsmagende måltid på én af byens traditionelle havneknejper, måske før eller efter I har gæstet et af de lokale julemarkeder. 

 

Der er ikke lang tid til jul - og her får I en oplagt mulighed for at få et hyggeligt ophold og samtidig få klaret julehandelen på julemarkedet, i grænsebutikkerne og ikke mindst i Husums butikker.

 

Vil I opleve endnu mere, ligger Husum blot 15 kilometer fra Friedrichstadt, også kendt som Lille Amsterdam - en særpræget og romantisk by med et umiskendeligt hollandsk præg.

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse på det 3-stjernede Hotel Hinrichsen i Husum

  • Morgenmad begge dage

  • Gratis parkering

 

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Hotel Hinrichsen i hjertet af Husum

Glæd jer til at opleve den stemningsfulde købstadsatmosfære i havnebyen Husum, hvor byens placering ved Vadehavet danner de bedste rammer om en miniferie med tid til både hygge, afslapning og nye oplevelser.


I finder det 3-stjernede Hotel Hinrichsen i byens centrum, hvor I kan glæde jer til et ophold på et velindrettet værelse med TV samt eget bad og toilet.

 

Julemarkedstid

Både i Husum og i Friedrichstadt er der julemarkeder i perioden op til jul, lige som der er det i Tönning syd for Husum.

 

De tyske julemarkeder er noget ganske særligt, med en helt unik stemning, der skal og bør opleves, når I er på de kanter. Her finder i både julepynt, søde sager, gaveidéer og alt det andet, der kan forbindes med julen.

 

I Husum kan I også besøge Husumer Weinachtshaus, byens julemuseum, der både rummer en stor udstilling af alt julerelateret og en butik, hvor I kan finde lige det stykke julepynt I manglede.

 

Praktisk info

Ankomst kan på alle ugens dage i perioden fra d. 1. oktober 2021 til og med d. 31. marts 2022. Check in kan ske fra kl. 15. på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11. på afrejsedagen. Bemærk: Opholdet kan ikke benyttes i perioden fra d. 20. december 2021 til og med d. 2. januar 2022.

 

Tillæg og tilkøb

Bestilles og betales direkte ved Lauritzen Rejser:

  • Enkeltværelsestillæg: 400 kr. pr. værelse pr. ophold
  • Børnerabat: Forespørg hos Lauritzen Rejser

 

Der er mulighed for opgradering til Komfortværelse for € 20 pr. værelse. Oplys dette ved reservation og betal ved ankomst.

 

Reservation skal ske til Lauritzen Rejser på tlf. 74 72 15 20. Husk at oplyse, at du er kunde hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode. Herefter vil du modtage en bekræftelse og voucher fra Lauritzen Rejser, som du bedes medbringe ved ankomst til hotellet.

 

Covid-19

Vær opmærksom på, at der pt. er Covid-19-restriktioner ved rejse i Tyskland. For et overblik over alle restriktioner samt seneste udvikling i reglerne – se Udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Lauritzen Rejser er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold, bedes du kontakte Lauritzen Rejser.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

2 overnatninger på hotel i Husum

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail