Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Italiensk velsmag i Odense

Oplev den autentiske italienske velsmag og stemning, når du besøger La Dolce Vita i hjertet af Odense

Velbekomme på italiensk

Glæd dig til at opleve det italienske køkken i den gamle og hyggelige del af Odense!

 

I Bangs Boder ligger den atmosfærefyldte La Dolce Vita - Ristorante Italiano - og her står den smilende ejer, Leandro, klar til at servere en autentisk italiensk middag.

 

Hos La Dolce Vita - Ristorante Italiano er der intet, der er overladt til tilfældighederne. Alle detaljer, lige fra indretning til stemning, er gennemtænkt, og alle retter er tilberedt fra bunden, frisklavet og med de absolut bedste råvarer.

 

Du får: 

 • 2-retters menu

 

Menuen består af:

 • Forret: Bruchetta classica (Ristet brød med friskskårede tomater med hvidløg, oregano og olivenolie)

 

 • Hovedret: 
  • Entrecote al tartufo (250 g grillet entrecôte af kalvekød)
  • Frisklavet trøffel og champignonsauce
  • Kartofler
  • Mixet salat med balsamicocream

 

"Italiensk for alle"

Den italienske ejer Leandro står selv i køkkenet og kreerer lækkerierne med ægte kærlighed til faget. Her får du ikke en tilfældig middag, men italienske specialiteter, der er nøje sammensat på autentisk vis.

 

Alle retter er tilberedt fra bunden, frisklavet og med de absolut bedste råvarer, så du mærker tydeligt ejeren Leandros passion for de italienske retter.

 

Et godt glas vin, skal der til

Vil I nyde et godt glas vin til maden? Leandro er specialist i at matche vin med den gode mad, så spørg endelig, hvis I har specielle ønsker.

 

Leandros vinanbefaling:

Prugneto, Sangiovese Superiore, Poderi dal Nespoli, Emilia-Romagna.

Tæt rubinrød med et violet skær. Duften er intens af friske kirsebær, jordbær og hindbær tilsat noter af kaffe, ristet brød og vanilje. Smagsmæssigt er vinen afrundet og fyldig. Drikkeklar som ung, men lagrer også fremragende. Matcher både grillet og braiseret oksekød samt modne, faste oste.

 

Mulighed for romantik

La Dolce Vita-Ristorante Italiano er en hyggelig, lille restaurant, der er placeret i det gamle og eventyrlige Bangs Boder i Odense, som emmer af historie og æstetik. Derfor er det også det perfekte sted, hvis du for eksempel vil invitere din udkårne på en romantisk middag.

 

I H.C. Andersens fodspor

Lige ved siden af restauranten finder I det nyopførte H.C. Andersens Hus, der netop er åbnet den 30. juni 2021. Et besøg her er perfekt som appetitskabende aktivitet eller som afslutning på den gode middag. 

 

Læs mere her

 

Buon appetito! 

Italiensk menu i Odense

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail