Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold for 2 ved fjorden ♥

Skavenhus byder på et skønt ophold - inkl. 2 overnatninger, aftenmenuer, morgenmad begge dage og en lækker udsigt - pris for 2

Fjordudsigt og god mad

Skavenhus glæder sig til at byde jer hjerteligt velkommen til et skønt ophold. Her kan I slippe hverdagens trummerum og nyde nogle gode dage i hinandens selskab med masser af hyggestunder, god mad og en utrolig dejlig udsigt.  

 

Skavenhus er beliggende blot 40 meter fra vandet og byder på den flotteste panoramaudsigt over Ringkøbing Fjord. I kan allerede nu begynde at glæde jer til udsigten til fjorden, den gode mad og den vidunderlige ro.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 2 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
  • 2-retters menu/buffet efter køkkenets anbefaling på ankomstdagen
  • 3-retters menu/buffet efter køkkenets anbefaling på 2. dagen
  • Kaffe/te med sødt efter middagen begge dage
  • Morgenmad begge dage (serveres fra kl. 8.30)
  • Slutrengøring

 

Velkommen til Skavenhus

Behagelig stemning med jordnær hygge og skønne udendørsomgivelser er omdrejningspunktet for et ophold på Skavenhus.

 

Med sin første parket til fjorden er hotellets beliggenhed særdeles velegnet til surfing og lystfiskeri. Der er også rig mulighed for frisk luft og lange gåture i det naturskønne område.

 

Det er ligeledes oplagt at opsøge de lokale seværdigheder. Besøg f.eks. det lokale whiskydestilleri i Stauning, kør den fantastiske tur rundt om Ringkøbing Fjord og spis frokost i Hvide Sande eller Ringkøbing, eller gør et hyggeshop i de nærliggende byer Tarm og Skjern.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske frem til den 15. december 2021. Check in kan ske fra kl. 16 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Evt. tilkøb 

Bestilles ved reservation og betales direkte til Skavenhus:

 

Ekstra overnatning for 2 personer inkl. morgenmad,
2-retters aftenmenu og kaffe/te med sødt efter middagen: 649 kr. pr. værelse pr. nat
Weekendtillæg fra fredag til lørdag og fra lørdag til søndag: 100 kr. pr. døgn pr. værelse

 

Reservation skal ske til Skavenhus på tlf.: 40 34 40 24 eller 97 37 40 24. Husk at oplyse, at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og den tilhørende kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse. Rabatten er baseret på hotellets egne rack rates. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud og Skavenhus er den tekniske arrangør. Har du spørgsmål til dit ophold, bedes du kontakte Skavenhus.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold ved Ringkøbing Fjord

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail