Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Landlig hygge nær Flensborg

Ophold på Angler Hof Landgasthotel med 2 overnatninger, 2-retters menu på ankomstdagen og morgenbuffet. Pris for 2

Ophold for 2 i Nordtyskland

Hvis I trænger til at sætte kursen mod grænsen og finde frem til et ophold for 2 i smukke nordtyske omgivelser, så sæt kursen mod det stemningsfulde Angler Hof Landgasthotel, der ligger kun 35 kilometer fra Flensborg.

 

Hotellet ligger i smukke, landlige omgivelser i den lille by Süderbrarup, der er alletiders udgangspunkt for et besøg i områdets større byer Kappel, Slesvig By og Egernførde.

 

Der venter jer to overnatninger på Angler Hof Landgasthotel, så der vil være rig mulighed for at lære området at kende.

 

Se her, hvad I får og læs mere om både hotellet og området nedenfor.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

  • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
  • 2-retters middag på ankomstdagen
  • Morgenbuffet begge dage
  • Gratis parkering
  • Gratis wi-fi

 

Angler Hof Landgasthotel

Det hyggelige byhotel har en historie, der strækker sig helt tilbage til 1882 - og selvom meget er sket siden da, så er Angler Hof Landgasthotel et hotel, hvor der stadig værnes om traditionerne.

 

I bliver mødt med en imødekommende gæstfrihed, og bliver indlogeret på et af hotellet indbydende og lyse værelser.

 

Også hotellets restaurant har en lys og indbydende nordisk stil. På ankomstdagen venter der jer en 2-retters middag i Restaurant Angler Hof, der har specialiseret sig i at servere retter fra det traditionelle nordtyske landkøkken med et moderne twist. Det er også her, at I kommer til at nyde den inkluderede morgenbuffet.

 

Angler Hof Landgasthotel har altid været en populær nordtysk destination blandt vores kunder. Og på rejseplatformen Tripadvisor får hotellet den fine karakter 4/5, der med eftertryk viser, at her får I et ophold, hvor I får noget for pengene.

 

Oplevelser i nærheden

Der er masser at se i området omkring Angler Hof Landgasthotel. Kun 7 kilometer syd for hotellet ligger indfjorden Slien, der byder på vand og natur i skøn forening. Hvis I følger indfjorden til den ene side, ender I i Kappel, og til en anden side ender I i Slesvig By. Hvis I vil opleve de større byer i området, så er den lille omvej turen værd.

 

Der er kun 20 minutters kørsel fra hotellet til Østersøen. Ved den lokale Østersøkystlinje er der flere beskyttede områder, der byder på et rigt dyreliv og fantastiske omgivelser. Vil I i stedet opleve Vadehavet ligger det kun 40 minutter i den anden retning.

 

Når I kører til og fra hotellet er det oplagt at benytte sig af de mange muligheder for grænsehandel i og omkring Flensborg. For turen går lige forbi Flensborg, der også er værd at besøge for sin hyggelige bymidte og flotte havnefront.

 

Med et besøg på Angler Hof Landgasthotel kommer I lidt væk fra det hele, men alligevel tæt på en masse storslåede oplevelsesmuligheder.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage frem til d. 31. december 2022. Check in kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen. Bemærk: Ved ophold i perioden maj til september opkræves et højsæsonstillæg.

 

Tilkøb og tillæg

Bestilles ved reservation og betales direkte til Anger Hof Landgasthotel.

Opgradering til komfortværelse: 35€ pr. værelse pr. ophold
Højsæsonstillæg i juni, juli og august: 35€ pr. værelse pr. ophold
Højsæsonstillæg i maj og september: 10€ pr. værelse pr. ophold


Reservation skal ske til Angler Hof på willkommen@anglerhof.de. Oplys at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet

 

Covid-19

For et overblik over alle restriktioner, samt seneste udvikling i reglerne – se udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Angler Hof. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Angler Hof er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold nær Flensborg

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail