Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Lucie Kaas træfigurer

Få fingre i de ikoniske træfigurer fra Lucie Kaas til en yderst attraktiv DEALpris - inkl. fragt

Populært skandinavisk design

Designbrandet Lucie Kaas fokuserer på skandinavisk designtradition, nytænkning og godt håndværk, hvilket tydeligt skinner igennem alle deres produkter.

 

Figurerne pryder enhver moderne indretning, og uanset om du forelsker dig i spurven eller pelikanen, får du et designobjekt i lækkert skandinavisk design. 

 

Vælg mellem: 

 • Pelikan (16 cm)
  DEALpris 249 kr. UDSOLGT

 • Lille Spurv - eg (8 cm)
  DEALpris 139 kr. 

 • Lille Spurv - tropisk kastanje (8 cm)
  DEALpris 139 kr. 

 • Mellem Spurv - eg (12 cm)
  DEALpris 249 kr. 

 • Mellem Spurv - tropisk kastanje (12 cm)
  DEALpris 249 kr. 

 • Stor Spurv - eg (18 cm)
  DEALpris 549 kr. 

 • Stor Spurv - tropisk kastanje (18 cm)
  DEALpris 549 kr. 

 

Om figurerne

Pelikanen 

I sommeren 1959 tog designeren Gunnar Flørning sine døtre med til en oplevelse i Zoologisk Have på Frederiksberg. De dyr, der fascinerede de små piger mest, var pelikanerne. Efterfølgende begyndte Gunnar Flørning på de første streger til den elegante pelikan udført i bøgetræ.

 

Spurven

Gunnar Flørning tegnede de første skitser af spurven i 1958. Gunnar Flørning gik dagligt og puslede med nye ideer, og eftersom gråspurvene altid var at finde ude foran fabrikkens vinduer, var inspirationen til den nye figur ikke langt væk. Den danske trækunstner havde gennem længere tid været betaget af den lille, sociale fugl fyldt med opfindsomhed og godt humør. Trods utallige forsøg havde han dog ikke været i stand til at fange disse egenskaber. Men så en efterårsdag, hvor han sad og tegnede i timevis, lykkedes det endelig 'at fange' den lille spurv, der, med sit fremskudte bryst og strittende hale, oser af selvtillid og charme.

 

Vedligeholdelse af din nye figur

Træ er et levende materiale, som over tid vil skifte farve. For at minimere en ujævn misfarvning anbefaler vi, at figuren ikke står i direkte sollys og dertil at skifte placering i hjemmet jævnligt.

 

Forskellig struktur og farve på træet er ikke en fejl, men en naturlig del af træet, og er med til at give det særlige og kendte udtryk af ægthed og originalitet.

Lucie Kaas træfigurer

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail