Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

4 dages ferie ved Rhinen

Tag på miniferie ved Rhinen og glæd jer til god mad, vin, oplevelser og til at nyde livet i det storslåede område

Livsglæde til lands og til vands

Den lille idylliske by Asmannshausen ligger på skråningerne ned til Rhinen, omgivet af vinmarker, og er et skønt billede på alt, hvad man forbinder med livet ved Rhinen.

 

I Asmannshausen ligger det familiedrevne Hotel Zwei Mohren, der inviterer jer indenfor til en miniferie, der byder på god mad, god vin, gode oplevelser og nogle gode dage i det smukke område langs Rhinen.

 

Hotellets daglige drift varetages af Sandra og Else-Marie, der er mor og datter – og taler dansk. I er kun 100 m fra Rhinen og behageligt tæt på byens centrum og afgangsstedet for de turbåde, der besejler Rhinen.

 

Er vejret til det, så kan de inkluderede middage og morgenmaden indtages på hotellets terrasse, hvorfra I kan betragte bådene på Rhinen.

 

En bådtur på Rhinen er også inkluderet i jeres miniferie, ligesom et besøg i Rheinweinwelt inkl. vinsmagning er det. Se her, hvad miniferien indeholder – og læs mere om hotellet og omgivelser nedenfor.

 

Opholdet indeholder (pr. person):

  • 3 overnatninger

  • Morgenmad alle dage
  • Velkomstdrink samt informationspakke på dansk
  • 2 aftener med 3-retters middag
  • Besøg i Rheinweinwelt inkl. vinsmagning
  • Sejltur på Rhinen
  • Gratis parkering ved hotellet

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Om Hotel Zwei Mohren

På Hotel Zwei Mohren bliver I indkvarteret på et pænt og velindrettet værelse, der naturligvis har eget badeværelse, tv, og gratis wi-fi.

 

I kan se frem til at lære hotellets restaurant godt at kende, for inkluderet i opholdet er der 2 aftener med 3-retters middag. I vælger endda selv, hvilke dage under opholdet I vil have dem serveret.

 

Det lille hyggelige hotel har 30 værelser og er den perfekte base til at udforske de smukke områder langs Rhinen. Skulle I få lyst til at opleve lidt storby, så er der kun 50 km til Frankfurt.

 

Der er dog rigeligt at se tæt på hotellet, og en del af oplevelserne er endda inkluderet i opholdet.

 

Oplevelser, der venter i området 

I kommer ud at sejle på Rhinen, og I skal besøge Rheinweinwelt, der er et besøgs- og formidlingscentercenter, hvor 76 lokale vinproducener er repræsenteret. Her bliver I ikke kun klogere på produktionen af den lokale vin, men kommer også til at smage den i stedets vinotek.

 

Mens I er i området, kan vi kun anbefale, at I tager jer tid til at sætte jer ind i bilen og køre en tur ud på må og få. Området er spækket med smukke steder, vinmarker, bjergskråninger og små hyggelige byer, der bedst opleves på en køretur med masser af tid.

 

Lige syd for Assmannshausen finder I for eksempel det lokale udsigtspunkt, der giver jer en fantastisk udsigt over både det storslåede område og Rhinen - og ikke langt derfra ligger den imponerende borgruin Ehrenfels, der absolut også er et besøg værd.

 

Opholdet ved Rhinen er til jer, der vil ned i gear, nyde livet og et godt glas vin, og som vil opleve et storslået område vise sig fra sin bedste side.

 

Praktisk info

Ankomst er mulig alle ugens dage til og med den 1. juni 2022. Check in er muligt fra kl. 15.00, check ud skal ske senest kl. 11.00 på afrejsedagen. 

 

Tillæg og tilkøb:

Bestilles eller aftales ved reservation og betales direkte til GIBA Travel.

 

Enkeltværelsestillæg: 445 kr. pr. ophold
Tillæg for værelse med udsigt til Rhinen: 475 kr. pr. person pr. ophold
Tillæg for ekstra overnatning inkl. morgenmad: 495 kr. pr. person
Tillæg for ekstra overnatning med Rhinudsigt inkl. morgenmad: 595 kr. pr. person
Ekstra opredning til barn 0-6 år: Gratis i forældres seng
Ekstra opredning til barn 6-14 år: 998 kr.
Ekstra opredning til barn 14-17 år: 1.398 kr. 

 

Max 1 opredning pr. værelse.

 

Reservation skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis til GIBA Travel på giba@gibatravel.dk. Oplys at I kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

COVID-19

 

For et overblik over alle restriktioner samt seneste udvikling i reglerne – se Udenrigsministeriets hjemmeside her.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Giba Travel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Giba Travel på tlf. 91 52 60 52.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Miniferie ved Rhinen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail