Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Ophold med 5-retters menu

Ophold med 5-retters menu på Hotel Vamdrup, der ligger tæt på Kongeåen i Sydjylland. Vælg mellem 1 og 2 overnatninger

Nye tider på det gamle hotel

Der sker ting og sager på det hyggelige Hotel Vamdrup, der har til huse på torvet i Vamdrup, kun 20 kilometer fra Kolding.

 

Siden efteråret 2020 er hotellet blevet forpagtet af Pernille Bak og Daniel Gouveia, der begge har en fortid på Slukefter Kro, og parret har allerede sat gang i en modernisering af hotellet.

 

Glæd jer til et hyggeligt ophold på Hotel Vamdrup, der indenfor indbyder til afslapning, hvor køkkenet står klar med en 5-retters menu m.m. og hvor I har Kongeåen tæt på i det hyggelige opland, der omgiver Vamdrup.

  

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

Ophold med 1 overnatning

 • 1 overnatning for 2 personer i standard dobbeltværelse
 • Kaffe og sødt ved ankomst
 • 5-retters middag med 3 serveringer efter kokkens valg
 • Morgenmad

Normalpris 1980 kr. DEALpris 998 kr.

 

Ophold med 2 overnatninger

 • 2 overnatninger for 2 personer i delt dobbeltværelse
 • Kaffe og sødt ved ankomst
 • Dagens ret på ankomstdagen 
 • 5-retters middag med 3 serveringer efter kokkens valg på andendagen
 • Morgenmad begge dage

Normalpris 3110 kr. DEALpris 1498 kr.

 

I vælger det ønksede ophold, når I har trykket på KØB NU-knappen.

 

Om Hotel Vamdrup

Hotel Vamdrup finder I på torvet i den gamle grænseby Vamdrup, der før genforeningen lå tæt ved grænsen. Hotellet har en historie, der strækker sig tilbage til det historiske år 1864, og selvom hotellet har gennemgået en udvikling gennem årene, så er der både inden- og udendørs små glimt af historiens gang.

 

I bliver indkvarteret på et af hotellets 12 hyggelige værelser, der løbende er ved at blive at moderniseret. Jeres værelse er naturligvis med eget badeværelse og bliver jeres hyggelige base under jeres ophold på hotellet.

 

Under jeres ophold får I god mulighed for at lære stedets køkken at kende. Køkkenet laver klassiske retter med et moderne snit, der nok skal vække glæde når I går til bords i hotellets restaurant  og gør klar til at nyde den 5-retters menu, der er inkluderet i opholdet. Har I valgt opholdet med 2 overnatninger, så kan I også glæde jer til at nyde dagens ret på ankomstdagen. 

 

Når I har en nydt en god nats søvn på værelset, kan I glæde jer til, at køkkenet har gjort en solid morgenmad klar til jer, så I kan blive tanket op til endnu en dag fyldt med gode oplevelser.

 

Oplevelser i omegnen

Fra Vamdrup er der ikke langt til Christiansfeld, der byder på en bymidte så unik og smuk, at den er på UNESCOs verdensarvsliste. Byen blev grundlagt af Brødremenigheden, og derfor kan I her også opleve både Brødremenighedens Kirke og Brødremenighedens museum.

 

Og så skal I naturligvis ikke glemme de i Danmark verdensberømte honningkager.

 

Fra Vamdrup er der heller ikke langt til Kolding, der, foruden at være en hyggelig by med masser af shoppingmuligheder, også byder på eksempelvis Trapholtmuseet og Koldinghus.

 

Helt lokalt er det oplagt at køre en tur til Kongeåen, der løber tæt ved byen, og nyde synes af den store å, der snor sig gennem landskabet. I kan også besøge Kongeåsmuseet, der har hjemme i Vamdrup.

 

Området byder også på flere store søer, hvor det er muligt at gå tur og samle appetit.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske mandag-lørdag i perioden frem til 31.01 2022. Bemærk: Ankomst om søndagen er ikke mulig.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Vamdrup:

 • Weekendtillæg ved ophold henover fredage og lørdage: 50 kr. pr. person pr. nat
 • Opgradering til de lux-værelse: 150 kr. pr værelse pr. nat

 

Reservation skal ske til Hotel Vamdrup på info@hotelv.dk - reservation kan ikke foretages på telefon. Oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Hotel Vamdrup, og rabatten er baseret på hotellets egne listepriser. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Vamdrup er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være mulig.

 

Der må ikke nydes medbragte mad- og drikkevarer på hotellets serverings- og fællesområder.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold for 2 på Hotel Vamdrup

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail