Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Luksus smørrebrød

NYHED: 2 stykker luksus smørrebrød hos Restaurant Klokken i hjertet af København

Velkommen hos Klokken

Hos Klokken kan du glæde dig til traditionel, dansk mad baseret på godt håndværk. Menukortet byder både på klassikere, du kender og holder af, og på nyskabende retter med kreative indspark og smage - alt sammen med afsæt i det danske køkken.

 

Restaurantens nordiske udtryk kombineret med den varme og imødekommenhed, der møder dig, når du træder ind, gør Klokken til en skøn oase midt i det travle København.

 

Du får: 

  • 2 valgfri stykker luksus smørrebrød

 

Velkommen hos Restaurant Klokken

Når Restaurant Klokken inviterer indenfor kan du se frem til at nyde traditionel dansk mad af høj kvalitet i pæne og hyggelige omgivelser. Med afsæt i det danske køkken kreerer restauranten lækre og smagfulde retter til både frokost og aften med en vision om at forene det klassiske danske køkken med et nordisk indspark og et hjerteligt og afslappet værtskab.

 

Klokken har til huse i den ikoniske glasbygning Industriens Hus, som du finder i smørhullet mellem Rådhuspladsen og Tivoli. Klokkens indretning er unik med spisepladser i stueplan såvel som på 1. sal, hvor du kan nyde din frokost med udsigt ud til den pulserende Vesterbrogade. Placeringen gør Klokken til den ideelle frokostrestaurant for rejsende og forretningsfolk såvel som det perfekte mødested for venner og familie, der ønsker et gennemført dansk måltid.

 

Velbekomme!

Luksus smørrebrød hos Restaruant Klokken

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail