Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Deal.dk
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Deal.dk – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Ophold ved Horsens Fjord

NYHED: Nyd et par dage på Borre Knob ved Horsens Fjord omgivet af skøn natur og vand - inkl. 2 overnatninger, 2-retters middage og morgenmad

Ophold ved Horsens Fjord

NYHED: Nyd et par dage på Borre Knob ved Horsens Fjord omgivet af skøn natur og vand - inkl. 2 overnatninger, 2-retters middage og morgenmad

Naturskønne omgivelser

Borre Knob er ikke kun navnet på den naturrige tange, der stikker knap 2 kilometer ud i Horsens Fjord - det er også navnet på hotellet, der ligger lige der, hvor tangen giver slip på fastlandet.

 

I får svært ved at finde et hotel i mere naturskønne omgivelser. Til den side ligger Horsens Fjord, til den anden side ligger den lille bugt Glud Håb, og bagtil finder i tangen, der byder på vild natur, rådyr, smuk strandkant og udsigt til både Alrø og Hjarnø.

 

Med dette op hold får I 2 overnatninger på Borre Knob, så der er tid nok til at nyde omgivelserne og maden, der hver aften serveres for jer. 

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 2 overnatninger i dobbeltværelse 

  • 2-retters lækker sommermenu efter kokkens valg begge dage

  • Morgenmad begge dage

 

Priserne er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe 1 værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Om Borre Knob

Selvom hotellet ligger ude på landet, finder I let frem til Borre Knob, der ligger cirka 20 km ad landevejen øst for motorvejsafkørsel 30 ved Horsens.

 

At Borre Knob ligger fantastisk, kan ikke understreges nok.

 

Læser du ned gennem hotellets anmeldelser, er der da heller ingen tvivl. "Det er en rigtig skøn plet i Danmark, vi kommer igen", "Skønt sted, fantastisk mad og skøn omliggende natur", "Fredfyldt natur. En naturperle" og "Fantastisk område. Så smukt" er ordlyden i de fire øverste anmeldelser.

 

I kommer til at bo på et af hotellets 32 lyse værelser. Alle værelserne er udstyret med eget badeværelse, wi-fi, TV, og komfortable møbler. Værelset er udstyret med en 3/4-seng, der er 140 cm i bredden. Mod et tillæg kan I få et værelse med en seng i fuld størrelse.

 

Hvor morgen og hver aften dækker hotellets køkken op, så I henholdsvis kan starte dagen med et godt morgenmåltid og senere glædes over dagens oplevelser, der fuldendes med en god 2-retters middag.

 

Om omegnen

Tag endelig de gode vandresko med, for der er rigeligt med muligheder for at komme ud og gå fantastiske ture i området. 

 

Naturen er overalt. Marker, skov, strand, vand og masser af grønt. De perfekte omgivelser at falde til ro i.

 

Tag eventuelt bilen og kør en tur ned til den hyggelige havneby Juelsminde og slå lidt tid ihjel på byens havn. Find et sted at spise frokost eller til at nyde en kold øl, mens  I betragter bådene, der sejler til og fra den populære havn.

 

Undervejs kan I slå et slag forbi Palsgaard Slotspark og og nyde en tur i en af Danmarks flotteste og største herregårdsparker.

 

På jeres vej til eller fra hotellet er også Horsens et besøg værd. Gå en tur på byens brede handelsgade, gå frivilligt i fængsel på Fængslet, der er Europas største fængselsmuseum, eller slå et smut forbi havnen nyd synet af Horsens Fjord.

 

Opholdet på Borre Knob er ikke for jer, der vil have storby og fuld fart, men kan I lide god mad i fantastiske omgivelser, så er I kommet til det helt rette sted.

 

Praktisk info

Ankomst er muligt fra d. 29. juni 2021 til og med d. 13. august 2021. Check in kan ske fra kl. 14, check ud skal senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Borre Knob:

  • Tillæg for eneværelse: 250 kr. pr. person pr. ophold
  • Opgradering til dobbeltværelse med alm. dobbeltseng: 90 kr. pr. person pr. ophold

 

Reservation skal ske til Borre Knob på enten tlf.: 75 68 30 99 eller via mail info@borreknob.dk. Oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at I booker jeres ophold hurtigst muligt og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber.

 

Ved fejl og mangler på destinationen, skal der øjeblikkeligt rettes henvendelse til opholdsstedet og der skal rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk under opholdet, hvor det fremgår, hvem der er klaget til. Følges proceduren ikke, vil kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vore øvrige rejsevilkår her

Ophold ved Horsens Fjord

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail