Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Selvforkælelse hos frisøren

Lad Emma hos Salon Søndergade tage sig godt af dig og dit hår, men vær hurtig - der er kun et begrænset antal til salg

Ny frisure og en kop kaffe?

Selvforkælelse kommer i mange former!

 

Som eksempelvis denne deal, hvor du i Salon Søndergade i Odense centrum ikke bare får ordnet dit hår af Emma, der er salonens nye frisør, men også får serveret en kop kaffe og lidt til den søde tand.

 

Efter en snak med Emma, hvor I sammen finder ud af, hvordan du vil have dit hår, er det bare at læne sig tilbage, slappe af og glæde dig til at se din nye frisure.

 

Vent ikke for længe, da der kun er et begrænset antal værdibeviser til salg.  

 

Du får:

  • Dameklip inkl. vask og føn

 

Tilkøb: Vil du have farvet dine bryn og vipper, og tilrettet dine bryn, kan du få det gjort for kun 150 kr. - bare du oplyser det, når du booker tid. Dette afregnes direkte med Salon Søndergade.

 

Velkommen til Salon Søndergade

Du finder salonen i hjertet af Odense C på Søndergade 5b, og du er altid velkommen til at kigge ind til en snak om dine muligheder. 

 

Hos Salon Søndergade forener de din personlige stil med kompetent rådgivning, så I sammen finder frem til den løsning, der passer dig.

 

Salon Søndergade består af et engageret hold af dygtige frisører, der udfører deres arbejde med stolthed og sans for den gode kvalitet. De er altid opdaterede på de nyeste trends inden for klip, farve og opsætning, så du som kunde kan være sikker på at forlade salonen med en frisure, der lever op til dine forventninger. 

 

God fornøjelse!

Tilbud hos Salon Søndergade i Odense

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail