Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Stemningsfulde minder

Professionel fotografering hos dygtige Camilla Uhrskov på Selleberg Herregård i Marslev

Unik fotomulighed

Hvis du vil forevige øjeblikket, gemme mindet eller genopleve stemningen, er der intet, der virker så godt som et fotografi. Billeder er fantastisk dekorative og hyggelige at have på både vægge og kaminhylder - og så er der ikke meget, der kan vække samme glæde og smil hos familiemedlemmer, som et godt og stemningsfuldt fotografi kan.

 

Med denne deal får I chancen for at få skudt professionelle fotos hos Camilla Uhrskov på Selleberg Herregård. Her kan I glæde jer til at få taget smukke billeder i høj kvalitet - uanset, om I ønsker portræt af børnebørnene, hele familien, det nygifte par eller noget helt fjerde.

 

Du får:

 • Fotografering i studie eller i de smukke omgivelser på Herregården Selleberg
 • 1 stk. billede på print

 

Vælg mellem følgende formater:

 • 13 x 18 cm:
  Normalpris for foto i studie + billede: 720kr.
 • 15 x 21 cm:
  Normalpris for foto i studie + billede: 760 kr.
 • 18 x 24 cm:
  Normalpris for foto i studie + billede: 820 kr.

DEALpris uanset størrelse: 179 kr.

 

Bemærk: I kan maks være 5 personer på et gruppebillede.

 

Dejlige og historiske rammer

I vil blive fotograferet af søde og dygtige Camilla Uhrskov, der har sit studie på den smukke Selleberg Herregård - en lille, men særdeles levende herregård mellem Kerteminde og Odense. Her har hun de perfekte rammer til at udforske, opleve og optage verden gennem sin kameralinse - hvad enten fotograferingen foregår i selve studiet eller i herregårdens smukke og historiske omgivelser.

 

For Camilla er billeder ikke bare dokumentation. Billeder er også meget værdifulde og vækker både minder, fortæller historier og fastholder de bedste og smukkeste øjeblikke i livet. For hende er billeder meget personlige, og hun lægger altid en stor del af sig selv i det, når hun trykker på knappen.

 

Uanset, om fotograferingen skal bruges på portrætter, familiebilleder eller noget helt tredje, vil Camilla gøre sit ypperste for at få skabt en god og tryg stemning, der vil afspejles i de professionelle kreationer.

 

God fornøjelse!

Professionel fotografering i Marslev

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail