Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Smagen af Fyn

Glæd jer til et 6-dages ophold på Marcussens Hotel inkl. fynske specialiteter, udflugt til Baagø, fantastiske madoplevelser, rejseleder m.m.

Oplev fantastiske Fyn

Glæd jer til 6 fantastiske dage på Vest- og Nordfyn, hvor der bl.a. venter jer en udflugt til Baagø, rundvisning på Gyldensteen Gods, en tur i parken ved Erholm Gods - og masser af andre fynske oplevelser.

 

I kommer således på et ophold, hvor I får Fyn helt ind under huden, og hvor jeres smagsløg forkæles til den helt store guldmedalje. Glæd jer blandt andet til smagsprøver hos Magtenbølle Vingård, til ægte fynsk brunsviger ved Gyldensteen Strand og til en lokalproduceret frokost fra fødevaremarkedet på Erholm Gods. I kan derudover se frem til at bo på det populære Marcussens Hotel, der ligger lige ved Assens Havn.

 

Dette er det perfekte ophold til jer, der gerne vil bo godt, spise godt og opleve noget uden selv at stå med det praktiske. Se her, hvad I får og læs videre nedenfor, hvor I kan se program, rejsetidspunkt, udflugtsforslag, priser m.m.

 

Tryghedsgaranti! Ans Rejser giver tryghedsgaranti på dette ophold. Det betyder, at hvis opholdet aflyses grundet Covid-19, så får I jeres indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.

 

Opholdet inkluderer (pr. person): 

 • 5 overnatninger på Marcussens Hotel
 • Morgenmad alle dage
 • 2-retters middag på hotellet
 • 3-retters middag på hotellet
 • Middag på Skænkegården i Assens
 • Frokostsandwich fra hotellet til Baagø
 • Frokostsandwich fra fødevaremarkedet på Erholm Gods med råvarer fra lokal producent
 • Rundvisning og vinsmagsprøver på Magtenbølle Vingård
 • Rundvisning og smagsprøver hos Magtenbølle Honning & Mjød
 • Entré og rundvisning på Gyldensteen Gods
 • Lokal guide ved Gyldensteen Gods, Strand og i Bogense
 • Fynsk brunsviger ved Gyldensteen Strand
 • Frokost i Bogense på Erik Menveds Kro – fynsk æggekage med flæsk inkl. 1 genstand
 • Besøg hos lokal billedkunstner i Bogense med en forfriskning
 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Transport, færgeoverfarter og udflugter ifølge program
 • Rejseleder på udflugterne

 

Opholdet kan indløses i følgende perioder:

 • 1. juli - 6. juli 2021
 • 12. august - 17. august 2021

 

Priser:

 • Ophold i dobbeltværelse
  DEALpris 4.995 kr. pr. person (mindst 2 værdibeviser)
 • Ophold i enkeltværelse
  DEALpris 5.595 kr. pr. person

 

Program

Dag 1 – Ankomst til hotellet

I sørger selv for transport til hotellet, hvor I kan parkere gratis, hvis I kommer i bil. Det er muligt at tjekke ind på Marcussens Hotel fra kl. 14.00.

 

Det populære Marcussens Hotel ligger få skridt fra havnen i Assens. Her bliver I indlogeret på et af hotellets lyse, venlige værelser, der alle er indrettet i skandinavisk stil. Alle værelser på hotellet har eget badeværelse med bruseniche og toilet samt tv og wi-fi.

 

Når I er blevet tjekket ind, har I resten af dagen til at gå på opdagelse i lokalområdet. Se vores forslag til udflugter på egen hånd længere nede.

 

Dag 2 – Baagø med rundvisning i vogntraktor og på cykel

Udflugt med forventet afgang kl. 09:30 og forventet hjemkomst kl. 16.30.

 

Kl. 10 er der afgang med færgen til Baagø, der ligger en halv times sejlads ude i Lillebælt. På Baagø møder I Poul, der har boet på øen i over 50 år. Han er klar med vogntraktor og cykler til at vise jer rundt på øen. I får øens historie og skal høre om gårdene, fiskerhusene, kirken og fyrtårnet. Derudover kommer I tæt på øens unikke natur og fugleliv.

 

Til frokost er der medbragt sandwiches fra hotellet. Disse skal indtages i "Hestestalden", der også fungerer som øens museum. Det vil være muligt at købe drikkevarer. Turen forsætter herefter rundt på øen, før færgen sejler retur kl. 15.40.

 

Kl. 19 serveres der middag i Restaurant Roulv, der er Marcussens Hotels roste restaurant.

 

Dag 3 – Fødevaremarked på Erholm gods, samt besøg på Magtenbølle Vingård og Magtenbølle Honning & Mjød

Udflugt med forventet afgang kl. 9 og forventet hjemkomst kl. 17.

 

På dag 3 skal I opleve fødevaremarkedet på Erholm Gods, der holder til i den ene længe på den gamle avlsgård. Før I skal se nærmere på alle de fynske specialiteter, delikatesser og råvarer, får I dog først en guidet rundvisning i godsets smukke park.

 

Efter en frokostsandwich lavet med lokale råvarer, går turen til den lille landsby Magtenbølle, hvor der både er rundvisning og smagsprøver hos Magtenbølle vingård og Magtenbølle Honning & Mjød.

 

Om aftenen serveres der middag i Restaurant Roulv kl. 19.

 

Dag 4 – intet program      

På dag 4 har I hele dagen til at opleve Fyn på egen hånd. Se vores forslag til udflugter på egen hånd længere nede.

 

Dag 5 – Udflugt til Gyldensteen Gods, Gyldensteen Strand samt Bogense

Forventet afgang kl. 08.30 og forventet hjemkomst til Bogense kl. 17.00. Guiden er med på turen halvdelen af dagen.

 

På opholdets sidste hele dag går turen til Bogense og Gyldensten Gods, der er en af Danmarks største producenter af spiseløg, græskar og æbler. Her skal I høre historien om transformationen fra traditionelt gods til moderne landbrugsvirksomhed. I kommer på en unik rundtur, hvor I skal opleve den romantiske private have, der normalt er lukket for offentligheden. Efter rundvisningen vil Peter Bernstorff, der er 12. generation på godset, fortælle om slottets visioner.

 

Herefter går turen til Gyldensteen Strand, hvor det først står på brunsviger og kaffe med udsigt til blandt andet Æbelø. Herefter får I en guidet rundtur, hvor I kommer til at høre om områdets historie, og om hvordan naturopretning har omdannet Gyldensten Strand til et fantastisk naturområde med et rigt fugle- og dyreliv.

 

Næste punkt på programmet er en kort by- og havnerundtur i Bogense, før der kl. 13 serveres fynsk æggekage med flæsk og en enkelt genstand på Erik Menveds Kro, Fyns ældste kro.

 

I har lidt tid på egen hånd i Bogense før den lokale billedkunstner Bella Husted kl. 15.30 byder på en forfriskning i sit atelier, der ligger i et havehus, hørende til et af Bogenses smukke, gamle byhuse. Herfra kan I nyde udsigten over vandet og Bellas værker.

 

Kl. 19 serveres der middag på Skænkegården i Assens. Hos Skænkegården har de et udbud af 270 specialøl.

 

Dag 6 – Morgenmad på hotellet og tjek-ud senest kl. 10.      

Farvel til Fyn og Marcussens Hotel efter nogle gode dage.

 

Oplevelser på egen hånd

I får her en række forslag til oplevelser på egen hånd, så I kan få mest muligt ud af jeres tid på Fyn.

 

Krengerup Gods. 20 minutters kørsel fra hotellet finder I Krengerup Gods, der er omkranset af Krengerup Skov. Der er gratis adgang til godsets park, og det kan anbefales at følge en af de mange gåruter omkring godset, der blandt andet tager jer forbi Vestfyns Golfklub.

 

Egeskov Slot. Fyns mest kendte slot, der ikke bare har en uforligneligt smuk slotshave, men også rummer en fantastisk samling af veteranbiler, -motorcykler og -fly i Veteranmuseet, samt et Falckmuseum og det nye Camping Outdoor Museum, der åbner i foråret 2021.

 

Tag turen til Egeskov Slot af de små fynske bagveje og nyd undervejs det fynske landskab med herregårde, marker og skov.

 

Torø er en lille halvø, der ligger umiddelbart syd for Assens. Halvøen er kun tilgængelig til fods og byder på uberørt natur, smukke strandstrækninger, ro og en perfekt udsigt over Lillebælt. Et oplagt sted til en gåtur rundt på øens strande og langs øens stisystem.

 

Jordbassinerne er et område ved Torø, hvor Assens Sukkerfabrik i over 120 år deponerede den jord, der sad på sukkerroerne. I dag er området et unikt naturområde med sin egen flora og fauna. Der findes over 100 plantearter på området, der er hævet op til 10 meter over havets overflade. Ved Jordbassinerne er der set over 130 fuglearter, og hvis I er heldige, så kan I støde på firben, tudser, snoge, ræve og rådyr, der alle lever i området.

 

Helnæs ligger 20 minutters kørsel syd for Assens. Halvøen stikker ud og indrammer Helnæs Bugt, der ligger klemt inde mellem Helnæs og Fyn. Her er der rig mulighed for at gå en tur langs vandet eller besøge et af de gallerier eller den antikvitetshandler, der ligger på halvøen.

 

Sønderby Klint ligger knap så langt syd for Assens. Klinten er næsten 30 meter høj og dannet af kalkrige istidsaflejringer. Her kan I opleve klintens stejle, ubevoksede sider og nøgne skråninger, skrænter og dale. Området byder på en mangeartet flora og er et godt sted for sten og ravsamlere.

 

Praktisk info

Reservation skal ske til Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49 inden for 48 timer efter, at I har modtaget jeres værdibevis. Oplys at I er kunder hos Deal.dk, værdibevis-ID og tilhørende kode.

 

I får tilsendt information fra Ans Rejser cirka 14 dage før opholdet. Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere opholdet.

 

Ans Rejser følger til enhver tid myndighedernes vejledninger. Chaufføren på bussen og rejselederen er altid helt opdaterede omkring de seneste vejledninger. På udflugterne benyttes der en 4-stjernet bus, og der sørges naturligvis for god ventilation i bussen. Alle gæster har adgang til håndsprit, og bussen rengøres dagligt.

 

Om Ans Rejser

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

 

Det med småt

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Ans Rejser er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Ans Rejser på tlf. 70 26 00 49.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Ophold på Fyn

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail