Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Sensommer og sejlads

Ophold på det 4-stjernede Hotel Heidehof i Büdelsdorf, hvor der venter jer 2 overnatninger, minicruise på Kielerkanalen, brunchbuffet m.m.

4-stjernet luksus

Tag afsted til et par dage i luksus på det 4-stjernede Hotel Heidehof i Büdelsdorf. Her vil I tilbringe et par nætter i en behagelig seng - og når I står op, vil morgenmaden være klar, så I kan blive godt ladet op til de oplevelser, der venter forude.

 

Glæd jer blandt andet til at opleve den imponerende Kielerkanal på et fantastisk MiniCruise, hvor I vil få serveret en lækker brunch. 

 

Opholdet indeholder (pr. person): 

 • 2 overnatninger på Hotel Heidehof
 • Morgenmad
 • Middag (buffet) på ankomstdagen
 • Dagsudflugt med guide - MiniCruise på Kielerkanalen (bus og skib) med dampskibet Freya (Rendsburg-Kiel)
 • Brunchbuffet om bord på dampskibet Freya
 • Gratis Parkering
 • Gratis wi-fi
 • Gratis adgang til hotellets wellnessfaciliteter

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt minidobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Ankomst og ophold er muligt i de følgende perioder:

 • 27.-29. august 2021 – afgang med skibet fra Rendsburg
 • 2.-4. september 2021 – afgang med skibet fra Kiel
 • 15.-17. september 2021 – afgang med skibet fra Rendsburg

 

I vælger den ønskede periode når I har trykket på KØB NU-knappen.

 

Program

1. dag

 • I kører selv til hotellet og tjekker ind fra kl. 15.00
 • Kl. 19.00: Middagsbuffet på hotellet

 

2. dag

 • Morgenmad på hotellet
 • Kl. 10.00: Afgang med bus (med rejseleder)
 • Kl. 11.00: MiniCruise - Sejlads med Freya på Kielerkanalen
 • Undervejs serveres der brunchbuffet
 • Kl. 14.30: Ankomst Kiel / Rendsburg
 • Kl. 15.30: Afslutning ved hotellet

 

3. dag

 • Morgenmad på hotellet - tjek ud

 

Hotel Heidehof

Det 4-stjernede Hotel Heidehof ligger i Büdelsdorf, blot to kilometer nord for Rendsborg - og her byder de indenfor til al tænkelig komfort.

 

Det 108 værelser store hotel er beliggende i grønne omgivelser, tæt på både kanalen og byen i et område, der er fortrinligt til både gå- og cykelture.

 

I har fri adgang til hotellets fitness- og wellnessfaciliteter, der rummer 2 whirlpool tubs, infrarød sauna og finsk sauna.

 

Under opholdet kan I roligt glæde jer til den naturskønne sejlads på den 98 km lange Kielerkanal, der er en af verdens mest trafikerede kunstige vandveje.

 

Hjuldamperen Freya, det unikke dampskib, stod færdig i 1905, og det er hende, der skal transportere jer afsted på den 3,5 time lange sejlads.

 

I sejler fra Rendsburg til Kiel (omvendt d. 4. september) og undervejs får I mulighed for at opleve noget af den store kanal, der årligt betjener 50.000 skibe. Kanalen blev indviet i 1895 og er med sine mange kilometer et imponerende ingeniørarbejde af sin tid. Ombord nyder I en god brunchbuffet, mens skibet flyder forbi smukke landskaber.

 

Efter 3,5 time ankommer I til Kiel, og hvis tiden tillader det, har I et lille stop i Kiel, inden I kører tilbage til hotellet.

 

Oplev Nordtyskland

Hotel Heidehof ligger behageligt centralt, hvis I skal opleve Nordtyskland.

 

Vil I holde det mere lokalt og opleve den historiske bymidte, kan I med fordel følge den blå rute, der er en lidt over 3 kilometer lang afmærket rute, der fører jer forbi Rendsborgs seværdigheder, som for eksempel Det Jødiske Museum.

 

I kan også gæste Büdelsdorfs museer, der både rummer et lille kunstmuseum og et museum for støbt jernkunst.

 

Området er stærkt præget af Kielerkanalen med et aktivt havneliv, der har været med til at forme hele området og ikke mindst det 7,5 kilometer lange jernbanetilløb, der sørger for at togene kommer op i den rette højde for at kunne krydse broen. Det betyder, at en del af området på fascinerende vis bliver indrammet af jernbanespor.

 

Praktisk info

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med GIBA Travel:

 • Enkeltværelse: 395 kr. 

 

Reservation skal ske senest 48 timer efter købet af værdibevis til GIBA Travel på giba@gibatravel.dk. Oplys at I kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

I vil cirka 8 dage før ankomst modtage en voucher, der skal medbringes til hotellet ved ankomsten.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Giba Travel er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte Giba Travel på tlf. 91 52 60 52.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke, og modtager Deal.dk først en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

◆◆◆

Ophold med minicruise i Nordtyskland

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail