Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

God mad og smuk natur

Få smuk, dansk Vesterhavsnatur og god mad med et ophold på Hotel Klitrosen, der ligger ved Svinkløv og Slettestrand i Jammerbugten

Kong Frederik havde ret!

I får det hele på Hotel Klitrosen. Ikke bare venter der et hyggeligt ophold, hvor køkkenet står klar til at forkæle jeres smagssanser - I får også Vesterhavets brusen i baggrunden, når bølgerne ruller ind på stranden få hundrede meter fra hotellet.

 

"Dette øde sted er den skønneste plet i mit rige!" skulle Frederik VI efter sigende have udbrudt, da han for knap 200 år siden var på de kanter. Og vi skal ikke sige ham imod. Den omkringliggende natur kan virkelig noget særligt - og kombineret med et ophold på et gæstfrit hotel, ja, der nærmer det sig det exceptionelle.

 

Glæd jer til at opleve stranden, klitterne, omgivelserne og ikke mindst Hotel Klitrosens køkken – og send så lige Kong Frederik VI en venlig tanke ved sengetid og tænk på, hvor ret han havde.

 

Vælg mellem disse ophold for 2 personer:

1 overnatning

 • Overnatning i standard dobbeltværelse
 • 2-retters menu efter køkkenchefens valg - serveres kl. 18
 • Øl, vand og vin ad libitum kl. 18-20
 • Morgenmad 

Normalpris 2399 kr. DEALpris 1198 kr.

 

2 overnatninger

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • 2-retters menu efter køkkenchefens valg - serveres kl. 18 begge aftener
 • Øl, vand og vin ad libitum kl. 18-20 begge aftener
 • Morgenmad begge dage

Normalpris 4799 kr. DEALpris 2299 kr.

 

Du vælger det ønskede antal overnatninger, når du har trykket på KØB NU-knappen.

 

Om Hotel Klitrosen

Træd indenfor til et ophold på Hotel Klitrosen, hvor I kommer til at have Vesterhavet og den fantastiske vesterhavsnatur, der præger området omkring hotellet, i baghaven.

 

Hotel Klitrosen er oprindeligt et badepensionat, men efter en større ombygning for et par år siden fremstår hotellet i dag lyst, indbydende og moderne, samtidig med at traditionerne fra det gamle pensionat stadig skinner igennem.

 

Glæd jer til en eller to nætter på et af hotellets indbydende standardværelser, der rummer plads og faciliteter nok til at blive et behageligt centrum for jeres ophold. Her kan I gå til ro om aftenen, mætte af de mange oplevelser, der har mødt jer i området – og mætte af den gode mad, der venter jer i stedets restaurant.

 

Glæd jer til at smage, hvad der sker, når køkkenchefen tryller i køkkenet med afsæt i egnens lokale råvarer. Her får i oksekød fra fritgående kvæg på de lokale marker, friskfanget fisk fra Jammerbugten og grøntsager fra lokale avlere. Også visuelt er restauranten en fryd. Den er udsmykket med danske designermøbler, glas- og fotokunst – således at både øjet og smagsløgene frydes.

 

Oplevelser i nærområdet

I området omkring Svinkløv og Slettestrand kan I på nærmeste hold opleve de smukke omgivelser fra TV2's populære TV-serie "Badehotellet", som er filmet i Jammerbugten.

 

Hotellet ligger blot 10 km fra Jammerbugtens hyggeligste handelsby Fjerritslev og kun 300 meter fra Vesterhavet ved Slettestrand.

 

Svinkløv, Slettestrand og Han Herred byder på enestående dansk natur med Danmarks længste indlandskystskrænt, jættestuer, fuglefjeld og Thorup Strand, som er landets eneste aktive kystlandingsplads og hjemsted for "Gutterne på Kutterne".

 

I kan roligt glæde jer.

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage frem til den 19. december 2021 - dog ikke i juli måned. Bemærk: Hotellet er åbent, men med corona-restriktioner. Det forventes, at man kan åbne normalt den 6. maj. Forlænges sanktionerne, bliver opholdets indløsningsperiode også forlænget i den anden ende.

 

Check in kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales ved reservation og afregnes direkte med Hotel Klitrosen.

 • Medbragt hund: 400 kr. - tilladt på standardværelser, skal meldes på forhånd
 • Stort værelse med altan eller terrasse inkl. 1 fl. vin på værelset ved ankomst: 500 kr. pr. nat
 • Barn under 2 år: Gratis i forældrenes seng inkl. morgenmad dog ekskl. aftensmad og drikke som kan tilkøbes
 • Barn 3-17 år: 300 kr. pr. opredning pr. nat - aftensmad og drikke tilkøbes i restauranten

 

Reservation skal ske via reception@klitrosen.dk eller på tlf. 98 20 80 20. Oplys, at I er kunder hos Deal.dk samt værdibevis-ID og kode. 

 

Det med småt

Tilbuddet gælder for 2 personer i delt dobbeltværelse på Klitrosen, og rabatten er baseret på Klitrosens almindelige listepriser. 

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Klitrosen er den tekniske arrangør.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk hvor det fremgår, hvem der er klaget til på destinationen. Følges proceduren ikke og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

 

God fornøjelse!

Ophold på Hotel Klitrosen

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail