Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Fisk, steak og ølsmagning

Nyd en 5-dages ferie på Hotel Herman Bang i Nordjylland inkl. 4 overnatninger, masser af skønne måltider med bl.a. steak og fiskebuffet samt ølsmagning på Skagen Bryghus

Nordjysk nydelse på menuen

Sæt kurs mod Danmarks nordlige spids, hvor tiden går langsomt og alting smager af lidt mere. Her bliver I indlogeret på Hotel Herman Bang, hvor I kan se frem til masser af god mad samt ølsmagning på hyggelige Skagen Bryghus.

 

På opholdet i Frederikshavn står de gode smagsoplevelser nærmest i kø: Husets berømte steak, fiskebuffet hos Jacobs Fiskerestaurant, hotellets store og anmelderroste morgenmad og meget, meget mere.

 

Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 4 overnatninger i standard dobbeltværelse
  • Stor og anmelderrost morgenbuffet hver morgen
  • Aftenmenu på ankomstdagen bestående af Herman Bangs berømte Longhorn Steak med french fries, salat og sauce efter eget valg
  • Kaffe og kage på ankomstdagen i hotellets Café Empire
  • Fiskebuffet til frokost på Jacobs Fiskerestaurant i Sæby på dag 2
  • Frokost og ølsmagning på Skagen Bryghus på dag 3
  • 2-retters menu efter eget valg i hotellets restaurant Empire på dag 4
  • Fri kaffe under opholdet

 

Prisen gælder pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der skal altså købes 2 værdibeviser for at rejse 2 personer. Ønsker du at rejse alene, skal du kun købe ét værdibevis, men tilkøbe enkeltværelsestillæg - se nedenfor.

 

Du kan trygt bestille opholdet - Hotel Herman Bang er fleksible ift. at forlænge gyldighedsperioden såfremt, at der kommer yderligere restriktioner fra myndighederne grundet corona.

 

5-dages ferie, mad og charme

Velkommen til en ferie med maksimal fokus på maden - og velkommen til Hotel Herman Bang, der ligger perfekt placeret tæt på Frederikshavns charmerende bymidte.

 

På Hotel Herman Bang får I et lyst og venligt værelse, der naturligvis har eget badeværelse samt føntørrer, tv, en behagelig seng m.m.

 

Og så er der al maden...

 

Guf for smagssansen

I løbet af opholdet er der hver dag sørget for, at I som skal gæster skal smage lidt af det, som skønne Nordjylland byder på. 

 

For udover kaffe og kage, steak-dinner på ankomstdagen, den anmelderroste morgenbuffet hver morgen og valgfri 2-retters menu på hotellets restaurant, så er fiskebuffet i Sæby samt frokost og ølsmagning på Skagen Bryghus også inkluderet i opholdet. 

 

Praktisk info

Ankomst kan ske på alle åbningsdage frem til d. 14. august 2021. Bemærk, at der er højsæsonstillæg i perioden fra den 1. juli til den 14. august. 

 

Check in kan ske fra kl. 14 på ankomstdagen, og check ud skal ske senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Tilkøb og tillæg

Bestilles ved reservation og betales direkte til Hotel Herman Bang.

 

Højsæsonstillæg i perioden 1. juli til 14. august: 195 kr. pr. person pr. nat
Enkeltværelsestillæg: 495 kr. pr. værelse pr. nat
Opgradering til businessværelse: 195 kr. pr. person pr. nat

 

Reservation skal ske til Hotel Herman Bang på info@hermanbang.dk eller på tlf. 98 42 21 66 - oplys, at I er kunder ved Deal.dk, værdibevis-ID og kode.

 

Medbring venligst et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Det med småt

Prisen gælder for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. Der er et begrænset antal værelser til rådighed, og der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Deal.dk fungerer kun som formidler af dette tilbud, og Hotel Herman Bang er den tekniske arrangør. Har I spørgsmål til jeres ophold, bedes I kontakte hotellet.

 

Ved fejl eller mangler på destinationen, skal der rettes henvendelse til opholdsstedet med det samme. Umiddelbart herefter skal der også rettes skriftlig henvendelse til Deal.dk på mail@deal.dk, hvor det fremgår, hvem der er klaget til på
destinationen. Følges proceduren ikke, og Deal.dk først modtager en evt. klage efter hjemkomst, vil denne blive afvist og kompensation vil ikke være muligt.

 

Se vores øvrige rejsevilkår her.

Hotel Herman Bang

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail