Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

12 flasker 2019 Finally

Finally 2019 fra Sydfrankrig er den helt perfekte vin til både hverdag og særlige lejligheder. Vælg mellem rød, hvid eller en blandet kasse - inkl. fragt

Ingen højtidelighed her

Endelig nogle franske vine, der ikke tager sig selv for højtideligt! Finally laver de helt perfekte bordvine til hverdag og særlige lejligheder.

 

Druerne til deres vine stammer fra kølige lommer i det sydfranske landskab - og med denne deal kan du både smage den røde Shiraz og den hvide Sauvignon Blanc. 

 

Vælg mellem den røde eller hvide variant, hvor du får hele 12 stk., eller gå med en blandet kasse med seks styk af hver. 

 

Vælg mellem:

  • 12 stk. blandet (6 stk. Sauvignon Blanc og 6 stk. Shiraz)
  • 12 stk. Finally Sauvignon Blanc 2019 (hvid)
  • 12 stk. Finally Shiraz 2019 - Syrah (rød)

 

Mere om vinene

Den klassiske Sauvignon Blanc leverer en suveræn oplevelse med sin fine aromatiske næse og friske læskende stil. Næsen er domineret af grøn æble, fersken og nyslået græs. Vinen har en blød og afdæmpet syre.

 

Den klassiske og rige Shiraz-drue er en overdådig oplevelse med sin mørke, dybe frugt, store fylde og de bløde tanniner. Næsen er domineret af mørke bær, peber og chokolade i næsen. I munden har vinen en medium til fuld krop med fin sødme og afdæmpet garvesyre.

 

God fornøjelse!

12 flasker 2019 Finally

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail