Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.

Så er der hotdogs på menuen!

I anledning af pølsevognens 100-års jubilæum har Grønvang Grill denne deal klar med 2 hotdogs og 40 cl Cocio til dig - bedre bliver det ikke

Et par varme hunde 

Med denne deal bliver dagens ret på den populære Grønvang Grill 2 hotdogs serveret med 1 Cocio (40 cl). Det perfekte måltid til dig, der er fanget et sted mellem sult og lækkersult.

 

De smagsfyldte hotdogs er lavet med de lækreste GØL-pølser, der både har højt kødindhold og lækker smag. Pølserne er lavet efter stolte, nordjyske håndværkstraditioner og sikrer en smagfuld oplevelse!

 

Ketchup, sennep og remoulade? Rå og ristede løg? Rødkål og frisklavet agurkesalat? Du vælger naturligvis selv, hvad der skal oven på pølsen og brødet!

 

Velbekomme!

 

Du får:

  • 2 stk. ristede hotdogs
  • 1 stk. 40 cl Cocio

 

Til hele familien?

Du kan ikke bestille dine hotdogs på forhånd, men skal bare møde op ved Grønvang Grill med et printet værdibevis - og så laver de dem til dig. Skal du have mange, så kan du med fordel ringe i forvejen, så vi har pølser nok klar på panden.

 

Der er ingen begrænsning på, hvor mange værdibeviser du må købe, så sørg endelig for værdibeviser til hele familien - så du kan spise hotdogs i godt selskab.

 

Vil du have dessert bagefter, så kan du prøve en af vores populære store is med hjemmelavet guf.

Tilbud på hotdogs

Her finder du os

Deal.dk A/S
Banegårdspladsen
5000 Odense C

Tlf: +45 65 45 55 44
Mail: mail@deal.dk
CVR nr: 35252754

Om Deal.dk

Tilbudsmail